Author Topic: changing device template ir codes  (Read 709 times)

rperre

  • Guru
  • ****
  • Posts: 264
    • View Profile
changing device template ir codes
« on: June 24, 2010, 05:54:33 am »
I added a device for my Philips LCD tv and learned the IR codes (actually got the discretes and manually entered them). I forgot however to add the volume commands, so i go into webadmin templates, select my new template... add the volume control and tell it to "learn code"....

A new window opens and immediately another one that says "code learned"

no matter what i try, it keeps doing this, can i get around this?

Thanks,

Richard

Techstyle

  • Addicted
  • *
  • Posts: 674
    • View Profile
    • Techstyle UK Ltd.
Re: changing device template ir codes
« Reply #1 on: June 24, 2010, 04:47:23 pm »
Last night I was learning codes for one of my new templates and did not see this same issue. The code learned window would only come up once a new code was sent.

Is there a lot of background IR that your USB UIRT (or whatever) is picking up?

When did you last update?  My build is from 18th june

rperre

  • Guru
  • ****
  • Posts: 264
    • View Profile
Re: changing device template ir codes
« Reply #2 on: June 24, 2010, 10:40:51 pm »
Techstyle thanks for the reaction.

It's not happening when first creating the device, everything works fine, it learns the codes, etc..

Now i have created a template, saved it, media wizard it, etc... but i forgot some IR codes i needed. So when i go through "device templates" to change/add ir codes it will give me the above behaviour. I guess i can just make a new template again, but that's not very "clean" imo plus it looks like a bug.

Richard

Techstyle

  • Addicted
  • *
  • Posts: 674
    • View Profile
    • Techstyle UK Ltd.
Re: changing device template ir codes
« Reply #3 on: June 25, 2010, 03:54:31 am »
I created my template a few days a go have been adding extra bits of IR codes to it over the last few days, both by manual pasting and by learning.
This issue is not on my system.

rperre

  • Guru
  • ****
  • Posts: 264
    • View Profile
Re: changing device template ir codes
« Reply #4 on: June 25, 2010, 10:14:18 pm »
ok, thank you, wanted to make sure.

I'll probably will have to do a re-install, because webadmin is not behaving anymore, i mean at all, can barely get into the website and if i click templates it takes forever to load, or will fail to load.

Richard