Author Topic: Hulu Desktop missing flash  (Read 7018 times)

tschak909

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 5501
  • DOES work for LinuxMCE.
    • View Profile
Re: Hulu Desktop missing flash
« Reply #15 on: June 20, 2010, 01:27:20 am »
sorry, the find was wrong, please see if you can find flashplugin*.so

-Thom

Riggs

  • Guru
  • ****
  • Posts: 185
    • View Profile
    • Kotonix LLC
Re: Hulu Desktop missing flash
« Reply #16 on: June 20, 2010, 01:40:00 am »
if you wanted me to "sudo find / -name flashplugin*.so"
then it did not give any output
Dell XPS Gen5 P4 3.2Ghz 64 x2, 3Gbs Ram, GeForce 8600GT 1Gb VRam, Creative Audigy 2 ZS, LinuxMCE 10.04 32bit,, 2 Eth Cards, Comcast business 25Mbs/5Mbs. Zwave, X10, Vera 3.

l3mce

  • NEEDS to work for LinuxMCE
  • ***
  • Posts: 1081
    • View Profile
Re: Hulu Desktop missing flash
« Reply #17 on: June 20, 2010, 02:07:03 am »
missing a quote
I never quit... I just ping out.

Riggs

  • Guru
  • ****
  • Posts: 185
    • View Profile
    • Kotonix LLC
Re: Hulu Desktop missing flash
« Reply #18 on: June 20, 2010, 02:48:40 am »
what do you mean missing a quote
Dell XPS Gen5 P4 3.2Ghz 64 x2, 3Gbs Ram, GeForce 8600GT 1Gb VRam, Creative Audigy 2 ZS, LinuxMCE 10.04 32bit,, 2 Eth Cards, Comcast business 25Mbs/5Mbs. Zwave, X10, Vera 3.

l3mce

  • NEEDS to work for LinuxMCE
  • ***
  • Posts: 1081
    • View Profile
Re: Hulu Desktop missing flash
« Reply #19 on: June 20, 2010, 01:33:37 pm »
NM, I thought whatever followed name required quotes, and saw your end quote.

Flash in general seems problematic on latest image. I watched it install during setup... but can't watch youtube or other flash content now.
I never quit... I just ping out.

Riggs

  • Guru
  • ****
  • Posts: 185
    • View Profile
    • Kotonix LLC
Re: Hulu Desktop missing flash
« Reply #20 on: June 20, 2010, 02:02:46 pm »
Flash always worked in hulu untill this recent reinstall. i don't know about firefox as the resolution for KDE apps just sucks so i never tested them. I just use it as a media center/gateway
« Last Edit: June 20, 2010, 03:15:52 pm by Riggs »
Dell XPS Gen5 P4 3.2Ghz 64 x2, 3Gbs Ram, GeForce 8600GT 1Gb VRam, Creative Audigy 2 ZS, LinuxMCE 10.04 32bit,, 2 Eth Cards, Comcast business 25Mbs/5Mbs. Zwave, X10, Vera 3.

Techstyle

  • Addicted
  • *
  • Posts: 674
    • View Profile
    • Techstyle UK Ltd.
Re: Hulu Desktop missing flash
« Reply #21 on: June 20, 2010, 11:40:37 pm »
I installed using the Snapshot from 18th June and could not watch you tube videos.  I installed flash 10 from the link on Youtube and both Youtube and Hulu now work
« Last Edit: June 22, 2010, 05:14:29 am by Techstyle »

Riggs

  • Guru
  • ****
  • Posts: 185
    • View Profile
    • Kotonix LLC
Re: Hulu Desktop missing flash
« Reply #22 on: June 21, 2010, 07:58:20 pm »
Did you mean they now work.

As i tried that before posting the thread and it did not work fore me, what commands did you use (how did you do it)
Dell XPS Gen5 P4 3.2Ghz 64 x2, 3Gbs Ram, GeForce 8600GT 1Gb VRam, Creative Audigy 2 ZS, LinuxMCE 10.04 32bit,, 2 Eth Cards, Comcast business 25Mbs/5Mbs. Zwave, X10, Vera 3.

lmwashere

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 79
    • View Profile
Re: Hulu Desktop missing flash
« Reply #23 on: June 21, 2010, 09:07:09 pm »
Yes, installing the .deb from adobe's website works. just go to youtube and try to play a video, when it prompts you to install the plugin, use the hyperlink which takes you to adobe's website. choose the .deb file and when it is downloaded to the desktop, click it from there. That is the only way I could get it to work. Using mozilla to launch it and every other method I tried failed.
« Last Edit: June 21, 2010, 09:11:33 pm by lmwashere »

Riggs

  • Guru
  • ****
  • Posts: 185
    • View Profile
    • Kotonix LLC
Re: Hulu Desktop missing flash (Solved)
« Reply #24 on: June 21, 2010, 11:52:46 pm »
 i tried using the command line but didn't work.
the way you suggested worked perfect thanks.
Dell XPS Gen5 P4 3.2Ghz 64 x2, 3Gbs Ram, GeForce 8600GT 1Gb VRam, Creative Audigy 2 ZS, LinuxMCE 10.04 32bit,, 2 Eth Cards, Comcast business 25Mbs/5Mbs. Zwave, X10, Vera 3.

Tred

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 68
    • View Profile
Re: Hulu Desktop missing flash
« Reply #25 on: June 23, 2010, 09:29:32 pm »
Hmm I had this problem and did :
Code: [Select]
wget http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/install_flash_player_10_linux.deb
dpkg -i install_flash_player_10_linux.deb
rm install_flash_player_10_linux.deb
and Hulu works now

sdredwingsfan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Hulu Desktop missing flash
« Reply #26 on: July 06, 2010, 05:29:34 am »
Hmm I had this problem and did :
Code: [Select]
wget http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/install_flash_player_10_linux.deb
dpkg -i install_flash_player_10_linux.deb
rm install_flash_player_10_linux.deb
and Hulu works now

Tred, you're AWESOME!  I was having problems with flash in general and your fix worked.  I tried doing the search for the flashplugin like Riggs and had the same result.  This was my second install in 2 days and I've had problems with 710 and flash too.   Everythings good now thanks again.  Much thanks to those who put their heart into the development, its getting better and better, Thanks!

Chris
Hybrid/Core: Chenbro PC40523, AMD Athlon 64 X2 3800+ Windsor 2.0GHz Socket AM2 65W Dual-Core, SILVERSTONE NT07, SAMSUNG Spinpoint F1 HD103UJ 1TB SATA, PVR-150 Tuner, XFX GeForce 6200 Graphics Card, Openfiler NAS 3TB Raid5

sdredwingsfan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Hulu Desktop missing flash
« Reply #27 on: October 31, 2010, 09:20:39 am »
upon a reinstall of LinuxMCE i install Hulu, after a restart and a complete regen Hulu reports there is no flash so i follow the wiki http://wiki.linuxmce.org/index.php/Installing_Flash there download link did not work only flash 10 is available from adobe, so i tried the wiki with flash 10 but it did not work.

This fixed my flash problem on my Media Director on my amd 64 system, nice! thanks!

Unity?, come on?
Hybrid/Core: Chenbro PC40523, AMD Athlon 64 X2 3800+ Windsor 2.0GHz Socket AM2 65W Dual-Core, SILVERSTONE NT07, SAMSUNG Spinpoint F1 HD103UJ 1TB SATA, PVR-150 Tuner, XFX GeForce 6200 Graphics Card, Openfiler NAS 3TB Raid5