Author Topic: HULU help needed  (Read 900 times)

marrandy

  • Guru
  • ****
  • Posts: 162
    • View Profile
HULU help needed
« on: May 26, 2010, 07:15:29 pm »
Is there a really basic, straight forward HULU install/setup ?

I see it in the OrbiterGL menu but when I click on it, nothing happens.

tschak909

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 5501
  • DOES work for LinuxMCE.
    • View Profile
Re: HULU help needed
« Reply #1 on: May 26, 2010, 07:19:13 pm »
The only setup involves just clicking on the Hulu module in Wizard > Media Directors... then saving... letting it reload and regenerate.

Are you in the US? If not, Hulu will not work.


marrandy

  • Guru
  • ****
  • Posts: 162
    • View Profile
Re: HULU help needed
« Reply #2 on: May 26, 2010, 07:21:51 pm »
Thanks for responding.  Yes, that's what I did.  I see it in the OrbiterGL menu but when I click on it, nothing happens.  I'm in Florida.

tschak909

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 5501
  • DOES work for LinuxMCE.
    • View Profile
Re: HULU help needed
« Reply #3 on: May 26, 2010, 07:22:58 pm »
try rebooting to see if the system needs to repair something.

-Thom

marrandy

  • Guru
  • ****
  • Posts: 162
    • View Profile
Re: HULU help needed
« Reply #4 on: May 26, 2010, 07:48:37 pm »
Thanks again.  That worked.

Is this normal on linuxmce or is it because its still Beta ?

I'm not used to rebooting UNIX type systems, normally, service restart or re-read the configuration file is all that is needed bar a kernel upgrade.

Ref HULU, the picture jeks/pauses/well, not smooth every few seconds.  I'm on a Asus M3N78-VM.

Linux dcerouter 2.6.27-17-generic #1 SMP Fri Mar 12 03:09:00 UTC 2010 i686 GNU/Linux
00:00.0 RAM memory: nVidia Corporation MCP78S [GeForce 8200] Memory Controller (rev a2)
00:01.0 ISA bridge: nVidia Corporation MCP78S [GeForce 8200] LPC Bridge (rev a2)
00:01.1 SMBus: nVidia Corporation MCP78S [GeForce 8200] SMBus (rev a1)
00:01.2 RAM memory: nVidia Corporation MCP78S [GeForce 8200] Memory Controller (rev a1)
00:01.3 Co-processor: nVidia Corporation MCP78S [GeForce 8200] Co-Processor (rev a2)
00:01.4 RAM memory: nVidia Corporation MCP78S [GeForce 8200] Memory Controller (rev a1)
00:02.0 USB Controller: nVidia Corporation MCP78S [GeForce 8200] OHCI USB 1.1 Controller (rev a1)
00:02.1 USB Controller: nVidia Corporation MCP78S [GeForce 8200] EHCI USB 2.0 Controller (rev a1)
00:04.0 USB Controller: nVidia Corporation MCP78S [GeForce 8200] OHCI USB 1.1 Controller (rev a1)
00:04.1 USB Controller: nVidia Corporation MCP78S [GeForce 8200] EHCI USB 2.0 Controller (rev a1)
00:06.0 IDE interface: nVidia Corporation MCP78S [GeForce 8200] IDE (rev a1)
00:07.0 Audio device: nVidia Corporation Realtek ALC1200 8-Channel High Definition Audio Codec (rev a1)
00:08.0 PCI bridge: nVidia Corporation MCP78S [GeForce 8200] PCI Bridge (rev a1)
00:09.0 IDE interface: nVidia Corporation Device 0ad0 (rev a2)
00:0a.0 Ethernet controller: nVidia Corporation MCP78S [GeForce 8200] Ethernet (rev a2)
00:0b.0 PCI bridge: nVidia Corporation MCP78S [GeForce 8200] PCI Express Bridge (rev a1)
00:10.0 PCI bridge: nVidia Corporation MCP78S [GeForce 8200] PCI Express Bridge (rev a1)
00:12.0 PCI bridge: nVidia Corporation MCP78S [GeForce 8200] PCI Express Bridge (rev a1)
00:18.0 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] Family 10h [Opteron, Athlon64, Sempron] HyperTransport Configuration
00:18.1 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] Family 10h [Opteron, Athlon64, Sempron] Address Map
00:18.2 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] Family 10h [Opteron, Athlon64, Sempron] DRAM Controller
00:18.3 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] Family 10h [Opteron, Athlon64, Sempron] Miscellaneous Control
00:18.4 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] Family 10h [Opteron, Athlon64, Sempron] Link Control
01:06.0 Ethernet controller: Intel Corporation 82541PI Gigabit Ethernet Controller (rev 05)
02:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation GeForce 8200 (rev a2)

tschak909

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 5501
  • DOES work for LinuxMCE.
    • View Profile
Re: HULU help needed
« Reply #5 on: May 26, 2010, 07:49:29 pm »
I am guessing the package didn't install (probably because the server has been busy lately.)...so the reboot repaired it.

-Thom

marrandy

  • Guru
  • ****
  • Posts: 162
    • View Profile
Re: HULU help needed
« Reply #6 on: May 26, 2010, 07:52:40 pm »
Great...thanks again, you are a star !

Well, a Guru actually.

marrandy

  • Guru
  • ****
  • Posts: 162
    • View Profile
Re: HULU help needed
« Reply #7 on: May 26, 2010, 08:13:01 pm »
One more thing.

When I play a HULU movie, it is as tall as the screen (vertical) but is only about Two Thirds the width (Horixontal).

The OrbierGL is fullscreen.

?


ADD:  its OK when I play a DVD or ripped DVD
« Last Edit: May 26, 2010, 08:46:01 pm by marrandy »

tschak909

  • LinuxMCE God
  • ****
  • Posts: 5501
  • DOES work for LinuxMCE.
    • View Profile
Re: HULU help needed
« Reply #8 on: May 26, 2010, 08:13:52 pm »
dunno..

-Thom

marrandy

  • Guru
  • ****
  • Posts: 162
    • View Profile
Re: HULU help needed
« Reply #9 on: May 26, 2010, 11:08:07 pm »
OK.

I tried dropping it to 720p - no change.

But having watched some stuff, it goes fullscreen for the adverts so I guess its the movie size.

NOTE:   when I was re-setting the resolution up, I selected 70Hz and decided I wanted to go back and set it for 60Hz so I selected no, I wasn't happy (or whatever it was).  But as opposed to the 0710, it didn't take me back to the start of the setup screen but started rebuilding the screens.  So I had to start over selecting advanced, set resolution with it rebooting.