Author Topic: EPG and Mythtv startup  (Read 653 times)

Bert

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
EPG and Mythtv startup
« on: May 05, 2010, 09:48:03 am »
Hi, I haven't found answers in the doco's or forum, so here goes.

1. When I click Media/TV, I get some Mythtv screens before the picture shows. Is there a way to avoid these appearing?

2. When I click on Guide while watching TV, I get the Mtyhtv EPG rather than the more useful Linuxmce EPG. Any clues on how to change this?

Also, as my nVidia GeForce 7600 GT can't be made to use the nvidia driver, I've had to use the on-board Intel video 965 chip and intel driver, which works with overlay only rather than alpha-blending.

Thx

Bert

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: EPG and Mythtv startup
« Reply #1 on: May 06, 2010, 11:38:50 pm »
OK....50 people have read this posting, but no-one has replied.

Does this mean there's no answer for the issues, or no-one else is experiencing them?

Thanks for anything.....

purps

  • NEEDS to work for LinuxMCE
  • ***
  • Posts: 1382
  • If it ain't broke, tweak it
    • View Profile
Re: EPG and Mythtv startup
« Reply #2 on: May 07, 2010, 10:47:58 am »
1. Think you'll just have to put up with this - not exactly the end of the world.
2. How do you control your system? Assuming you're using a mouse and keyboard, if you press F6, and then move the mouse up or down, you will see the LMCE channel list, rather than the myth one.
1004 RC :: looking good :: upgraded 01/04/2013
my setup :: http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Purps