Author Topic: Asus AT3N7A-I NVidia Drivers  (Read 875 times)

DeathMagnetic

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 53
    • View Profile
Asus AT3N7A-I NVidia Drivers
« on: May 27, 2010, 04:57:58 pm »
Should the Asus AT3N7A-I motherboard be using version 173.14.12 for the NVidia drivers? I'm having trouble gettin audio output via HDMI and I think this may be the problem, though I am a Linux noob (see previous posts) so it may not.

I know the core has 195.36.15 installed so I don't know why my MD (It's a netbooting think client btw) would use an older version.

posde

  • Administrator
  • LinuxMCE God
  • *****
  • Posts: 3013
  • Wastes Life On LinuxMCE Since 2007
    • View Profile
    • My Home
Re: Asus AT3N7A-I NVidia Drivers
« Reply #1 on: May 27, 2010, 05:10:18 pm »
Install the later one and things are fine.

tkmedia

  • wants to work for LinuxMCE
  • **
  • Posts: 937
    • View Profile
    • LMCECompatible
Re: Asus AT3N7A-I NVidia Drivers
« Reply #2 on: May 27, 2010, 07:54:16 pm »
I am using that motherboard with the 195.36 drivers and it works fine.




HTH

Tim
My Setup http://wiki.linuxmce.org/index.php/User:Tkmedia

For LinuxMce compatible  systems and accessories
http://lmcecompatible.com/

DeathMagnetic

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 53
    • View Profile
Re: Asus AT3N7A-I NVidia Drivers
« Reply #3 on: June 01, 2010, 09:52:25 am »
Yeah it was rebuilding the image when I noticed the older drivers. When if finished and rebooted the drivers were fine. Still no HDMI audio though. And I've checked tha ALSA drivers and they're up to date, or as up to date as they need to be for this board to play through the HDMI. I'm back at college today so I'm gonna update the packages then if there's anything new I'll rebuild the image.