Author Topic: UITA Skin missing text on some buttons  (Read 643 times)

George_Ts

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
UITA Skin missing text on some buttons
« on: May 02, 2010, 08:26:07 pm »
Hi, the UITA skin (UI1) appears to be missing text on several buttons. I have not been able to pinpoint a pattern for which buttons it happens. (It does happen consistently, and in several fresh installations)

For example, on the computing screen where the keyboard appears, the text on all keys shows fine except for the cursor keys.

Other examples where the text on the buttons does not show, include:

1) Auto-generated scenarios for AV equipment (also the "more..." button)
2) All telephony scenarios (e.g. quick dial, intercom)
3) Hitting the "more" button at the end of the Media row in the main menu brings you to a screen will all buttons showing no text.

I feel it is probably something simple but my limited knowledge of QuickDesigner  was no help in finding what the issue is.

Any pointers?

All the best

massabuntu

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 97
    • View Profile
Re: UITA Skin missing text on some buttons
« Reply #1 on: May 04, 2010, 09:06:25 am »
Can you post some screenshot please?
 I think we still may need some tweaks on the sql we are waiting from about a year.

George_Ts

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: UITA Skin missing text on some buttons
« Reply #2 on: May 04, 2010, 10:22:09 pm »
problem screens

buckle

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 68
    • View Profile
Re: UITA Skin missing text on some buttons
« Reply #3 on: May 04, 2010, 10:40:34 pm »
There exists a ticket in trac for this issue.

http://svn.linuxmce.org/trac.cgi/ticket/595