View full version: Installation issues
  1. [SOLVED]14.04 MythTV problems,All Tuners busy
  2. Shutdown problem
  3. [SOLVED] 12.04 Aeon Z-stick (Zwave) is not detected by PnP
  4. What I got working in 14.04
  5. net install of 14.04 is currently broken[solved]
  6. LMCE-1404 20151215202231755-amd64
  7. help with 12.04 install
  8. 12.04 update on fresh install
  9. ZWave Zstick Gen5 issues
  10. apt-get issues
  11. Raspberry pi 2 installation -> missing text in onscreen orbiter (MD)?
  12. fresh net install 01.01.2016
  13. LMCE-1604-20160101180731783-i386
  14. 1204 netinstall broken
  15. LMCE-1604-20151229173431782-i386
  16. Raspberry pi 2 installation
  17. LMCE-1604-20151225214931774-i386 snapshot
  18. LMCE-1404 20151215194431754-i386 snapshot
  19. Issue with 12.4 video play back of mp4
  20. LMCE-1204-20151215185231754 notes
  21. Raspberry pi 2 installation -> HDMI CEC problems
  22. LMCE 1404 i386 20151129125731693
  23. LMCE-1204-20151211114231752-i386 snap hangs during install
  24. LMCE-1404 amd64.iso 20151129133031693 snapshot
  25. LMCE -1604-i386 20151128164131684 snap
  26. Firewall issues (was: Volume levels drop on MD)
  27. Reminder that all 1204 is the *ONLY* currently worked on release
  28. installation issues LMCE 12.04 (network installation)
  29. Network Install using Kubuntu 1404 fails dependencies
  30. none of my phones register...
  31. Raspberry pi 2 installation -> VDR problems
  32. Snapshot 20151106143331585-i386
  33. Fresh install 12.04:VDR not working ("libcec.so.2")?
  34. fresh net-install from 22.10.2015
  35. no sound over hdmi
  36. RPI MD installation issues
  37. LMCE-1204-20150909140531356 snapshot notes
  38. 12.04 network boot fail for new MD
  39. Partially Broken 1204 after apt-get update/upgrade/disklessTBZ - SOLVED!
  40. 12.04 install, motion wrapper
  41. 10.04 installation issue - AVWizard
  42. LMCE­ 1404­ 20150630062­730843 Nvidia Install Reboot Loop
  43. 12.04 31133/31187/31214
  44. Last update set drives offline
  45. 14.04 Firewall / Port forwarding
  46. LMCE 14.04 AVWizard not running
  47. NIC Issue (Working Solution)
  48. Volume levels drop on MD
  49. Remotes behaving badly.
  50. Owncloud loses LMCE configuration.