Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - darkwizard864

Pages: 1 [2] 3 4 ... 7
16
Installation issues / Re: media search error
« on: September 09, 2016, 04:25:33 pm »
posde I would agree with you. but it a ssd and never had a problem before until all updates to updatemedia...

17
Installation issues / media search error
« on: September 09, 2016, 05:04:50 am »
every time I do a search in my movies it restart dcerouter. in router logs I see this

01   09/08/16 22:59:25.592      Query failed (Column 'FK_AttributeType' in field list is ambiguous): select DISTINCT PK_Attribute, IF(FK_AttributeType IN (2,3,13,57), IF(Name LIKE 'the %', CONCAT(SUBSTR(Name, 5), ', The'), Name), Name ) AS Name, Description, FK_Picture FROM Attribute JOIN AttributeType ON Attribute.FK_AttributeType=PK_AttributeType JOIN MediaType_AttributeType ON MediaType_AttributeType.FK_AttributeType=PK_AttributeType LEFT JOIN Picture_Attribute ON FK_Attribute=PK_Attribute WHERE Name Like 'w%' AND Identifier>0 AND MediaType_AttributeType.EK_MediaType=5 ORDER BY Name limit 30 (1) <0x9122bb40>
05   09/08/16 22:59:25.592      Resetting db_wrapper connection <0x9122bb40>
01   09/08/16 22:59:25.593      Query failed (Column 'FK_AttributeType' in field list is ambiguous): select DISTINCT PK_Attribute, IF(FK_AttributeType IN (2,3,13,57), IF(Name LIKE 'the %', CONCAT(SUBSTR(Name, 5), ', The'), Name), Name ) AS Name, Description, FK_Picture FROM Attribute JOIN AttributeType ON Attribute.FK_AttributeType=PK_AttributeType JOIN MediaType_AttributeType ON MediaType_AttributeType.FK_AttributeType=PK_AttributeType LEFT JOIN Picture_Attribute ON FK_Attribute=PK_Attribute WHERE Name Like 'w%' AND Identifier>0 AND MediaType_AttributeType.EK_MediaType=5 ORDER BY Name limit 30 (1) <0x9122bb40>
05   09/08/16 22:59:25.593      Resetting db_wrapper connection <0x9122bb40>
01   09/08/16 22:59:25.593      Query failed (): select DISTINCT PK_Attribute, IF(FK_AttributeType IN (2,3,13,57), IF(Name LIKE 'the %', CONCAT(SUBSTR(Name, 5), ', The'), Name), Name ) AS Name, Description, FK_Picture FROM Attribute JOIN AttributeType ON Attribute.FK_AttributeType=PK_AttributeType JOIN MediaType_AttributeType ON MediaType_AttributeType.FK_AttributeType=PK_AttributeType LEFT JOIN Picture_Attribute ON FK_Attribute=PK_Attribute WHERE Name Like 'w%' AND Identifier>0 AND MediaType_AttributeType.EK_MediaType=5 ORDER BY Name limit 30 retry: (nil) <0x9122bb40>
Return code: 139
3   09/08/16 22:59:26   DCERouter (server)   Device died... count=8/200 dev=DCERouter
Thu Sep  8 22:59:26 EDT 2016 died

does this mean my database is wacked?

18
Installation issues / Re: "PXE-E77: Bad or missing discovery server list".
« on: September 02, 2016, 10:43:08 pm »
sorry I ran wrong one
I ran dhcp_config.sh and it seemed to work after that
thank you phenigma

19
Installation issues / Re: "PXE-E77: Bad or missing discovery server list".
« on: September 02, 2016, 10:14:23 pm »
it seemed to work
thank you phenigma

20
Installation issues / Re: "PXE-E77: Bad or missing discovery server list".
« on: September 02, 2016, 07:26:11 pm »
here it is

21
Installation issues / Re: "PXE-E77: Bad or missing discovery server list".
« on: September 02, 2016, 05:39:35 am »
I can get it to boot default only with http://rom-o-matic.net/gpxe/gpxe-git/gpxe.git/contrib/rom-o-matic/build.php
witch is odd

22
Installation issues / Re: "PXE-E77: Bad or missing discovery server list".
« on: September 01, 2016, 05:58:49 pm »
my syslog I did not see any errors with pxe part here is my syslog

23
Installation issues / "PXE-E77: Bad or missing discovery server list".
« on: September 01, 2016, 03:27:38 am »
I did lastest update as of 8/31 and now all my mds say "PXE-E77: Bad or missing discovery server list".
and exit out.
were can I look to find why it is doing this before I format hdd and start over

25
Users / Re: Firewall, website admin
« on: July 22, 2016, 06:32:06 am »
all up to date
dcerouter_1047348:~# sudo apt-cache policy pluto-website-admin
pluto-website-admin:
  Installed: 2.0.0.47.201607211745+33c608b9
  Candidate: 2.0.0.47.201607211745+33c608b9
  Version table:
 *** 2.0.0.47.201607211745+33c608b9 0
        500 http://deb.linuxmce.org/ trusty/main i386 Packages
        100 /var/lib/dpkg/status
dcerouter_1047348:~# sudo apt-cache policy pluto-boot-scripts
pluto-boot-scripts:
  Installed: 2.0.0.47.201607211745+33c608b9
  Candidate: 2.0.0.47.201607211745+33c608b9
  Version table:
 *** 2.0.0.47.201607211745+33c608b9 0
        500 http://deb.linuxmce.org/ trusty/main i386 Packages
        100 /var/lib/dpkg/status
dcerouter_1047348:~#

it was working before this update now it doing same as it was doing blank dest ip

26
Users / Re: Firewall, website admin
« on: July 13, 2016, 09:24:44 pm »
I did that it works now but updated the kernel lol ..

27
Users / Re: Firewall, website admin
« on: July 12, 2016, 08:40:39 pm »
ok hmm I did apt-get update
I figure why it isn't updating
thank you for help

28
Users / Re: Firewall, website admin
« on: July 12, 2016, 08:25:03 pm »
dcerouter_1047348:~# sudo apt-cache policy pluto-website-admin
pluto-website-admin:
  Installed: 2.0.0.47.201607092023+205f9089
  Candidate: 2.0.0.47.201607120922+287a64b0
  Version table:
     2.0.0.47.201607120922+287a64b0 0
        500 http://deb.linuxmce.org/ trusty/main i386 Packages
 *** 2.0.0.47.201607092023+205f9089 0
        100 /var/lib/dpkg/status
     2.0.0.47.201607050613+601c67da 0
        500 http://deb.linuxmce.org/ubuntu/ trusty/main i386 Packages
dcerouter_1047348:~#
dcerouter_1047348:~# sudo apt-cache policy pluto-boot-scripts
pluto-boot-scripts:
  Installed: 2.0.0.47.201607092023+205f9089
  Candidate: 2.0.0.47.201607120922+287a64b0
  Version table:
     2.0.0.47.201607120922+287a64b0 0
        500 http://deb.linuxmce.org/ trusty/main i386 Packages
 *** 2.0.0.47.201607092023+205f9089 0
        100 /var/lib/dpkg/status
     2.0.0.47.201607071244+bf217ae2 0
        500 http://deb.linuxmce.org/ubuntu/ trusty/main i386 Packages
dcerouter_1047348:~#

29
Users / Re: Firewall, website admin
« on: July 12, 2016, 08:14:11 pm »
I leave it as is I fill in port and name
and hit add

30
Users / Re: Firewall, website admin
« on: July 12, 2016, 07:44:28 pm »
do you use static ip?

Pages: 1 [2] 3 4 ... 7