Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - darkwizard864

Pages: [1] 2 3 ... 5
1
Users / Re: Compatible GPU with GU2
« on: June 21, 2016, 03:55:54 pm »
lerras
this drivers I use
http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/82251/en-us
 after install delet xconf and asound and it will re run avwizard

2
Users / Re: Firewall, website admin
« on: June 20, 2016, 08:59:24 pm »
for some reason after that update if I disable the ipv4 firewall I loose internet and if I add a port it comes up -c instead of ACCEPT and port not open...

darkwizard

3
Installation issues / Re: 12.04 Web Admin Firewall
« on: April 11, 2016, 09:33:59 pm »
i see firewall has changed .. now u get it to work by doing ipv4 input NULL   NULL tcp NULL  173.167.212.xxx 3461:NULL ACCEPT 3461  not by orginal way ipv4 input eth0   voip tcp & udp 3461 3461 to 3461 173.167.212.xxx ACCEPT 3461.. is that a fawl or new way of doing firewall system?

4
Users / Re: SIP account hacked?
« on: March 19, 2016, 04:18:10 pm »
phenigma I would agree but I had it correctly installed..but fail2ban depends on iptables working correctly. I did see when I had fail2ban install that there were more attempts on asterisk then with out it..
personal option to you brononius is use a ext. firewall. you be better off.

5
Users / Re: SIP account hacked?
« on: March 18, 2016, 08:58:54 pm »
fail2ban sucks for asterisk.
use a firewall it better.

6
Users / Re: question?
« on: February 22, 2016, 12:33:17 am »
this is what I have on eth0 threw netgear 48 port port 1 lmce input port 2 camera 1 port 3 camera 2 port 4 camera 3 port 5 camera 4 port 6 bill pay pc port 7 nas 1 port 8 nas 2 port 9 nas 3 port 10 md port 11 gc 100 port 12 pioneer port 13 hdhomerun prime port 14 hdhomerun prime port 15 hd homerun prime port 16 hitachi projector port 17 threw 24 ip phones (polycom 303)


if I take off 2 hd homerun primes no prebuffer on mythtv
if I leave them on major buffering.

my core is a amd fx 8350 with 128 gb ram and 2 480 ssd hdds


7
Users / Re: question?
« on: February 21, 2016, 06:54:13 pm »
48 port network switch by netgear

8
Users / question?
« on: February 21, 2016, 06:27:38 pm »
can lmce handle 48 ports on eth0?
if I take off 2 hdhomeruns no buffer issue with mythtv if 2 readded it buffers?

so I am thinking lmce can not handle all the load on eth0? eth0 runs e1000 gigbit Ethernet...dual card

9
Users / mythtv orbiter no program info shown
« on: February 20, 2016, 05:52:37 am »
on 14.04 mythtv orbiter only seems to show ep under program info and no channel icon display. and my tv has this error moon1613 mythfrontend.real: mythfrontend[22839]: N CoreContext mythplayer.cpp:2162 (PrebufferEnoughFrames) Player(0): Waited 104ms for video buffers AAAAAAAAAAAuLL

every time live tv plays for 10 mins.. before 14.04 pluto-mythtv-plugin update mythtv worked fine. now it don't
if you need more info just tell me what you need.

dark

10
Installation issues / data logger not installing correctly
« on: February 15, 2016, 05:52:17 am »

data logger not installing correctly

The following NEW packages will be installed:
  lmce-datalogger-plugin
0 upgraded, 1 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
Need to get 303 kB of archives.
After this operation, 1,266 kB of additional disk space will be used.
WARNING: The following packages cannot be authenticated!
  lmce-datalogger-plugin
Authentication warning overridden.
Get:1 http://deb.linuxmce.org/ trusty/main lmce-datalogger-plugin i386 2.0.0.47.201602141633+a332f49a [303 kB]
Fetched 303 kB in 1s (284 kB/s)
Selecting previously unselected package lmce-datalogger-plugin.
(Reading database ... 233793 files and directories currently installed.)
Preparing to unpack .../lmce-datalogger-plugin_2.0.0.47.201602141633+a332f49a_i386.deb ...
Unpacking lmce-datalogger-plugin (2.0.0.47.201602141633+a332f49a) ...
Setting up lmce-datalogger-plugin (2.0.0.47.201602141633+a332f49a) ...
WARNING: channel "pear.php.net" has updated its protocols, use "pear channel-update pear.php.net" to update
WARNING: "pear/Image_Color" is deprecated in favor of "pear/Image_Color2"
Did not download optional dependencies: pear/Numbers_Roman, pear/Numbers_Words, use --alldeps to download automatically
pear/Image_Graph can optionally use package "pear/Numbers_Roman"
pear/Image_Graph can optionally use package "pear/Numbers_Words"
Could not download from "http://pear.php.net/get/Image_Canvas-0.3.3.tar", cannot download "pear/Image_Canvas" (File http://pear.php.net:80/get/Image_Canvas-0.3.3.tar not valid (redirected but no location))
Error: cannot download "pear/Image_Canvas"
Could not download from "http://pear.php.net/get/Image_Graph-0.8.0.tar", cannot download "pear/Image_Graph" (File http://pear.php.net:80/get/Image_Graph-0.8.0.tar not valid (redirected but no location))
Error: cannot download "pear/Image_Graph"
Could not download from "http://pear.php.net/get/Image_Color-1.0.4.tar", cannot download "pear/Image_Color" (File http://pear.php.net:80/get/Image_Color-1.0.4.tar not valid (redirected but no location))
Error: cannot download "pear/Image_Color"
Download failed
install failed
dpkg: error processing package lmce-datalogger-plugin (--configure):
 subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)
dcerouter_1047348:~#

11
Installation issues / Re: What I got working in 14.04
« on: February 13, 2016, 03:31:27 am »
maverick0815
I got same issue .
well I fixed it by making a different user
but now on the orbiters like phone/ipad all come up with ep etc etc for program info.

12
Users / Re: hitachi serial code
« on: February 12, 2016, 05:36:38 am »
thank you posed that seemed to work

13
Users / Re: hitachi serial code
« on: February 11, 2016, 05:44:55 pm »
that did not seem to work..
so I uploaded technical info on it..
http://www.filedropper.com/11technicalmanual
maybe some one could see if I am doing this wrong..
this what I tried.
made a new template for the projector.... selected generic serial device  control rs232c
then for power on and off I used the sendcommand('\xBE\xEF\x03\x06\x00\xBA\xD2\x01\x00\x00\x60\x01\x00\)

that did not seem to work.
but in tech manual says it has tcp port 23
when I try to telnet in that port it timesout

dark

14
Users / hitachi serial code
« on: February 11, 2016, 07:54:03 am »
hello
I tring to send a serial code to a hitachi cp-x2011n

here a snip of code I tring to send

SendCommand(\xBE\xEF\x03\x06\x00\x2A\xD3\x01\x00\x00\x60\x\x00\x00)

and here is error I am getting

198:01   02/11/16 1:43:34.261      Failed loading code: Error loading code:
error: (eval):196: compile error
(eval):52: syntax error, unexpected $undefined, expecting ')'
SendCommand(\xBE\xEF\x03\x06\x00\x2A\xD3\x01\x00\x00\x60\x\x00\x00)
             ^, line: 196

Names Operation Type Header Command Data
CRC Action Type Setting Code
Power Set Turn off BE EF 03 06 00 2A D3 01 00 00 60 00 00
Turn on BE EF 03 06 00 BA D2 01 00 00 60 01 00
Get BE EF 03 06 00 19 D3 02 00 00 60 00 00

dark

15
Installation issues / Re: net install of 14.04 is currently broken
« on: February 01, 2016, 07:25:11 pm »
huh?
it is in pluto-dcerouter package it even in pluto-dcerouter.postinst
line 106

echo "Updating IR codes for all devices"
Q="SELECT DISTINCT FK_DeviceTemplate FROM Device JOIN DeviceTemplate ON FK_DeviceTemplate=PK_DeviceTemplate WHERE FK_InfraredGroup is not null"
Templates=$(RunSQL "$Q")

for Template in $Templates; do
   /usr/pluto/bin/WebDB_GetIR.sh 0 "$Template"
done

Pages: [1] 2 3 ... 5