Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - bherbie

Pages: 1 2 [3]
31
Users / Re: New audio scheme, and upgrades (Updated)
« on: March 06, 2013, 03:21:55 am »
Thanks for the great work on the audio over HDMI!  This has always been tricky to accomplish on linux and after I ran the AV wizard, it was up and running!  The problem I experience though is with the multi-channel aac... even after altering /etc/pluto/xine.conf and I can still only get 2 channel audio and no center so no voices...

My newer media is encoded with aac audio so this is something I would like to fix so any suggestions would be great!

32
Users / Re: Update on the Game Player
« on: October 22, 2012, 09:45:47 pm »
Thanks, Thom... I figured it would be something like that.  As a side note, I saw your youtube video on porting PS1 to the Game Player but do not see any mention of that in this update.  Is that something you are still working on or have you put that on hold for now?

33
Users / Re: Update on the Game Player
« on: October 22, 2012, 08:40:26 pm »
Here are a couple of the Spawn_emulator logs using different titles to ensure I wasn't missing something.  Hope this helps!

Quote
root@moon114:/var/log/pluto# cat Spawn_emulator_30117.log
ALSA lib pcm.c:7245:(snd_pcm_recover) underrun occured
spc700.rom NOT FOUND
ERROR: required files are missing, the system cannot be run.
root@moon114:/var/log/pluto# cat Spawn_emulator_1460.log
spc700.rom NOT FOUND
ERROR: required files are missing, the system cannot be run.
root@moon114:/var/log/pluto# tail 115_App_Server.log
05      10/22/12 12:25:29.392           PID 5388 exited with code 0 <0xb6304b70>
05      10/22/12 12:25:42.166           Failed to kill the application with name: emulator <0xb6304b70>
05      10/22/12 12:25:42.167           Finished spawning 'emulator': /usr/local/bin/mame 1942w. PID: 8767 <0xb6304b70>
05      10/22/12 12:25:43.602           PID 8767 exited with code 2 <0xb6304b70>
05      10/22/12 12:33:41.940           Failed to kill the application with name: emulator <0xb6304b70>
05      10/22/12 12:33:41.941           Finished spawning 'emulator': /usr/local/bin/mess snes  -cart   /home/public/data/games/snes/Windows Share-data [46]/Star Fox.smc. PID: 27029 <0xb6304b70>
05      10/22/12 12:33:43.908           PID 27029 exited with code 2 <0xb6304b70>
05      10/22/12 12:35:10.908           Failed to kill the application with name: emulator <0xb6304b70>
05      10/22/12 12:35:10.909           Finished spawning 'emulator': /usr/local/bin/mess snes  -cart   /home/public/data/games/snes/Windows Share-data [46]/Super Punch-Out!!.smc. PID: 30117 <0xb6304b70>
05      10/22/12 12:35:13.383           PID 30117 exited with code 2 <0xb6304b70>

34
Users / Re: Update on the Game Player
« on: October 22, 2012, 08:07:27 pm »
Long time reader, second time poster - please be gentle with me.

I have been playing around with this for the past couple weeks and you have done a lot of great work!  I have found no issues with any of the Sega and NES titles I have and have enjoyed playing them with my kids and showing off the 16bit power of yesteryear.  What I have not been able to do though is play any of the SNES titles and I'm not sure if I am doing something wrong or if you would like me to file a ticket.  It could be something as simple as the file extension but here is what my log files say...

Quote
01      10/22/12 11:54:28.789           Inserting media /home/public/data/games/snespal/Windows Share-data [46]/Jungle Strike.smc into slot default <0xb598fb70>
01      10/22/12 11:54:28.790           Inserting cart into slot /home/public/data/games/snespal/Windows Share-data [46]/Jungle Strike.smc <0xb598fb70>
01      10/22/12 11:54:28.791           EmulatorModel::updateConfig() - 4 config items found. <0xb598fb70>
01      10/22/12 11:54:28.791           EmulatorModel::updateConfig() Replacing ###AVIWRITE###, with  <0xb598fb70>
01      10/22/12 11:54:28.791           EmulatorModel::updateConfig() Replacing ###ROMPATH###, with /home/public/data/games/snespal/Windows Share-data [46] <0xb598fb70>
01      10/22/12 11:54:28.791           EmulatorModel::updateConfig() Replacing ###STATE###, with  <0xb598fb70>
01      10/22/12 11:54:28.791           EmulatorModel::updateConfig() Replacing ###VIDEO###, with opengl <0xb598fb70>
01      10/22/12 11:54:30.102           Process exited 0 1 <0xb598fb70>
01      10/22/12 11:54:30.102           X11EmulatorController::doAction() - No Window ID set while trying to do action EXIT. Please do a run() first. <0xb598fb70>
01      10/22/12 11:54:32.107           Game_Player::CMD_Stop_Media - Emulator has crashed. Reporting it to Orbiters. <0xb598fb70>

I have also tried adding them to the snes folder (NTSC) and I get the same issue with over a dozen different titles. The wiki has no information on adding snes ROM titles and I could not discern any file extension problems within the source code I viewed. Any suggestions would be greatly appreciated!


35
Installation issues / Re: Mame Installation Issue
« on: May 24, 2011, 04:32:20 am »
First off, I do know this is an old thread and since there hasn't been a 'real' solution posted, I figured I would update it just in case anyone else comes across this issue as I did.  I let my core try to download the mame-metadata for 4 days without touching the system.  Only when it locked up my MDs did I take action.  After rebooting the core, it would hang on 'Installing: lmce-mame-metadata' and my MDs would not boot - kind of an issue for a MC, so here is the solution I used:

ssh into the core, yes it will let you.

remove the locks on the system from the packages trying to download
sudo rm /var/lib/dpkg/lock
sudo rm /var/cache/apt/archives/lock

and finally install the package manually

sudo apt-get install lmce-mame-metadata

this method will also show the progress, time remaining, etc.

HTH

herb

Pages: 1 2 [3]