Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - pointman87

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8
91
Users / Re: tellstick core update: breaks previous functionality
« on: November 14, 2011, 09:41:24 pm »
Hi Joakim. Im using telldus-core 2.1 and it works fine for me, thats odd.


apt-cache showpkg telldus-core
Package: telldus-core
Versions:
2.1.0-1 (/var/lib/apt/lists/download.telldus.com_debian_dists_stable_main_binary-i386_Packages) (/var/lib/dpkg/status)
 Description Language:
                 File: /var/lib/apt/lists/download.telldus.com_debian_dists_stable_main_binary-i386_Packages
                  MD5: d2e2b22b1f875c2073be98b92668b379


Reverse Depends:
  libtelldus-core2,telldus-core 2.1.0-1
Dependencies:
2.1.0-1 - libc6 (2 2.3.6-6~) libconfuse0 (2 2.5) libftdi1 (2 0.17) libgcc1 (2 1:4.1.1) libstdc++6 (2 4.2.1) libtelldus-core2 (2 2.1.0)
Provides:
2.1.0-1 -
Reverse Provides:



BR Daniel

92
Installation issues / Re: Installation hang on second step. Please help))
« on: November 08, 2011, 11:47:38 pm »
Hi guliaka. Maybe its a stupid question but are you formatting and reinstalling kubuntu between each install or are you just trying the install on the same kubuntu over and over again?

93
Users / Re: Flashplayer
« on: November 08, 2011, 10:31:56 pm »
Hi Seth, thanks for the suggestion but it didn't do any good. Im so confused over this.
Any more tips?

Best Regards. /Daniel

94
Users / Re: New Install Suggestions
« on: November 06, 2011, 07:59:09 am »
If you don't want fan noise but still want a workstation at each TV i can recommend ION based computers such as the acer revo, they are very silent but still able to play 1080p. One acer revo cost almost as much as one hdmi -> ethernet .> hdmi solution, at least here in sweden.

BR Daniel

95
Users / Re: Flashplayer
« on: November 06, 2011, 07:49:43 am »
I have vdpau under hardware acceleration and flash player 11 so i to think that it should work like a charm, but no. The problem is the same in both LMCE and kde.

BR Daniel

96
Users / Flashplayer
« on: November 05, 2011, 07:00:19 pm »
I have a problem which concerns all my MDs. When I'm trying to watch flash content In firefox or Hulu the picture is so choppy that it isn't watchable, the sound is all right thou. The problem are on both 8.10 and 10.04 so it doesn't seem to be version related. My MDs are one Acer Revo r3610 (ION) hooked up to a 40" Sony plasma at 1080p and hdmi audio, and one asus eeebox (ION2) hooked up to a LG 60" plasma through a devon 3310 receiver at 1080p. I have not tried to revert to 720p because i want to know if other people have the same problem. Im using the newest flash 11 from the repo.

Best Regards //Daniel

97
Users / Re: tellstick core update: breaks previous functionality
« on: November 02, 2011, 10:22:03 pm »
Hi, I'm using the newest telldus-core on my 10.04 install and it works great. Are you sure your /etc/tellstick.conf wasn't overwritten when you upgraded?

Best regards, Daniel

98
Installation issues / Re: MCE USB2 remote not working on MD (10.04)
« on: November 01, 2011, 12:07:55 am »
A temporary workaround is to manually edit the /etc/lirc/hardware.conf file.


# /etc/lirc/hardware.conf
#
#Chosen Remote Control
REMOTE="mceusb"
REMOTE_MODULES=""
REMOTE_DRIVER=""
REMOTE_DEVICE=""
REMOTE_SOCKET=""
REMOTE_LIRCD_CONF=""
REMOTE_LIRCD_ARGS=""

#Chosen IR Transmitter
TRANSMITTER="None"
TRANSMITTER_MODULES=""
TRANSMITTER_DRIVER=""
TRANSMITTER_DEVICE=""
TRANSMITTER_SOCKET=""
TRANSMITTER_LIRCD_CONF=""
TRANSMITTER_LIRCD_ARGS=""

#Enable lircd
START_LIRCD="true"

#Don't start lircmd even if there seems to be a good config file
#START_LIRCMD="false"

#Try to load appropriate kernel modules
LOAD_MODULES="true"

# Default configuration files for your hardware if any
LIRCMD_CONF=""

#Forcing noninteractive reconfiguration
#If lirc is to be reconfigured by an external application
#that doesn't have a debconf frontend available, the noninteractive
#frontend can be invoked and set to parse REMOTE and TRANSMITTER
#It will then populate all other variables without any user input
#If you would like to configure lirc via standard methods, be sure
#to leave this set to "false"
FORCE_NONINTERACTIVE_RECONFIGURATION="false"
START_LIRCMD=""


If you set the REMOTE statement to mceusb and START_LIRCD to true, then you get your remote to work.

Best regards, Daniel

99
Installation issues / Re: HDMI Via Denon A/V Receiver
« on: July 17, 2011, 08:46:04 am »
and upgrading alsa won't help him, as HDMI sound is working for him, if he attaches the ion directly to the TV, if I read correctly

Sorry didnt read the first post as well as i thought. I tried to change audiooutput to hdmi to my denon reciever and it works, i have my MD to the DVD input and input mode and decode mode set to auto on the denon.

BR Daniel

100
Installation issues / Re: HDMI Via Denon A/V Receiver
« on: July 17, 2011, 12:53:51 am »
try upgrading alsa, apt-get install alsa-modules-2.6.27-17-generic
thats what i had to do to get hdmi audio from my acer revo.

Posde: I also have hdmi for video from ion to denon 3310 and toslink  for audio in my livningroom.
My screen is going black for about 5 seconds everytime i start any media, is that happening for you as well?

BR Daniel

101
Installation issues / Re: Alsaversion
« on: June 27, 2011, 10:56:04 pm »
thank you posde for your reply. Wouldn´t  it be possible to make a detectionscript like nvidiainstall.sh for alsa telling the installer to use newer or older versions of alsa depending on the output in lspci? You know, for plug and play experience  ;)

Best regards Daniel

102
Installation issues / Alsaversion
« on: June 26, 2011, 11:20:39 am »
Hey all. I have been on 1004 for a couple of months now and downgraded back to 810, now to my issue.
Before i went 1004 i had audio over HDMI working out of the box on my acer revo r3610. Now i had to manually upgrade alsa to 1.0.23 to get HDMI audio work again. Is it something wrong with my install or has the alsa packages been downgraded for some reason?

Best regards Daniel

103
Users / Re: New power controller: Tellstick
« on: June 26, 2011, 10:10:04 am »
joakim, do you think you only need to add the deviceid range to the tellstick template to get the duo to work on transmitting? The reason i wonder is that i need a new tellstick and thinking about buying the duo. I cant find any info on it but i guess it uses the same RF transmitter and controller as the regular tellstick.

BR Daniel

104
Installation issues / Re: ATI chipsets: Seeking testers
« on: April 30, 2011, 07:56:01 am »
Hi, my 1004 core has that old crap from ati called rage XL. The installer does not autodetect but using the driver r128 in xorg.conf gets me up and running. I also have a laptop with ati mobility that i will try as a MD so i will keep you posted.

BR Daniel

105
Users / Re: New power controller: Tellstick
« on: March 01, 2011, 02:59:31 am »
Thank you very much Joakim. It works like a charm.
Have you manage to get your hands on the tellstick duo?

Best regards. Daniel

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8