Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - pointman87

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8
46
Help Wanted / Re: Live Distro to use with BT878
« on: April 15, 2012, 08:30:36 am »
YaVDR can do that

47
Users / Re: Myth, VDR, or no TV at all...
« on: March 23, 2012, 08:55:08 pm »
VDR with 2 hauppauge nova HD-S2 sat cards. diseqc switches and quadoutput-LNBs on thor 0,8W and Sirius 4,8E

48
Installation issues / Re: Hulu unable to find flash
« on: March 09, 2012, 07:24:53 pm »
try cp libflashplayer.so /usr/lib/mozilla/plugins/flashplugin-alternative.so

that way hulu should find flash

BR Daniel

49
Users / Re: VDR stream issue
« on: March 09, 2012, 07:19:21 pm »
Bumping this. Have anyone experienced this sort of VDR behavior?

50
Users / Re: VDR stream issue
« on: March 06, 2012, 11:31:08 pm »
I have tried newest s2-liplianin to replace the kernel drivers but no difference, my card btw is a hauppauge NovaHD S2.
My reception is strong and constant, so is signal quality.
Im very thankful for more tips from all you people, sometimes another perspective can be a good solution.

BR Daniel


51
Users / Re: VDR stream issue
« on: March 05, 2012, 06:26:09 am »
The same thing happens when I'm watching on the core itself.

BR Daniel

52
Users / Re: VDR stream issue
« on: March 04, 2012, 07:41:41 pm »
I have actually not tried that because my core is standing headless in a wardrobe. Im gonna connect a monitor and try. I will get back to you, thanks

BR Daniel

53
Installation issues / Re: No HDMI audio with GeForce 210 LMCE 8.10
« on: March 03, 2012, 11:18:26 pm »
Make the change to /etc/asound.conf AND /usr/pluto/templates/asound.conf

BR, Daniel

54
Installation issues / Re: No HDMI audio with GeForce 210 LMCE 8.10
« on: March 03, 2012, 10:11:59 pm »
pcm.!hdmi {
        @args [ AES0 AES1 AES2 AES3 ]
        @args.AES0 {
                type integer
                # consumer, not-copyright, emphasis-none, mode=0
                default 0x04
        }
        @args.AES1 {
                type integer
                # original, PCM coder
                default 0x82
        }
        @args.AES2 {
                type integer
                # source and channel
                default 0x00
        }
        @args.AES3 {
                type integer
                # fs=48000Hz, clock accuracy=1000ppm
                default 0x02
        }
        type hooks
        slave.pcm {
                type hw
                card 0
                device 7
        }
        hooks.0 {
                type ctl_elems
                hook_args [
                {
                        name "IEC958 Playback Default"
                        lock true
                        preserve true
                        value [ $AES0 $AES1 $AES2 $AES3 ]
                }
                {
                        name "IEC958 Playback Switch"
                        lock true
                        preserve true
                        value true
                }
                ]
        }
}

If you add that to your asound.conf and leave everything else as is it should work for you.

Best regards, Daniel

Edit: Just paste this on the bottom of /etc/asound.conf and tick Use AC3/DTS pass-through
in webadmin page, then reboot

55
Users / VDR stream issue
« on: March 03, 2012, 09:17:34 pm »
Hi everybody. I have a non LMCE specific problem with VDR and i can't find info anywhere so I'm trying here.

I can watch VDR for some time on my MD but after a while the stream freezes and the syslog on the MD starts to fill up with:


Mar  3 20:22:53 moon144 vdr-sxfe[4636]: [4649] [demux_vdr] ts2es: no payload, size 0
Mar  3 20:22:53 moon144 vdr-sxfe[4636]: [4649] [demux_vdr] ts2es: no payload, size 0
Mar  3 20:22:53 moon144 vdr-sxfe[4636]: [4649] [demux_vdr] ts2es: payload not PES ?
Mar  3 20:22:53 moon144 vdr-sxfe[4636]: [4649] [demux_vdr] ts2es: no payload, size 0
Mar  3 20:22:53 moon144 vdr-sxfe[4636]: [4649] [demux_vdr] ts2es: dropping broken PES packet
Mar  3 20:22:53 moon144 vdr-sxfe[4636]: [4649] [demux_vdr] ts2es: no payload, size 0
Mar  3 20:22:53 moon144 vdr-sxfe[4636]: last message repeated 4 times
Mar  3 20:22:53 moon144 vdr-sxfe[4636]: [4649] [demux_vdr] ts2es: payload not PES ?
Mar  3 20:22:53 moon144 vdr-sxfe[4636]: [4649] [demux_vdr] ts2es: dropping broken PES packet
Mar  3 20:22:53 moon144 vdr-sxfe[4636]: [4649] [demux_vdr] ts2es: no payload, size 0
Mar  3 20:22:53 moon144 vdr-sxfe[4636]: [4649] [demux_vdr] ts2es: no payload, size 0
Mar  3 20:22:53 moon144 vdr-sxfe[4636]: [4649] [demux_vdr] ts2es: payload not PES ?
Mar  3 20:22:53 moon144 vdr-sxfe[4636]: [4649] [demux_vdr] ts2es: dropping broken PES packet
Mar  3 20:22:53 moon144 vdr-sxfe[4636]: [4649] [demux_vdr] ts2es: no payload, size 0
Mar  3 20:22:54 moon144 vdr-sxfe[4636]: last message repeated 2 times
Mar  3 20:22:54 moon144 vdr-sxfe[4636]: [4649] [demux_vdr] ts2es: payload not PES ?
Mar  3 20:22:54 moon144 vdr-sxfe[4636]: [4649] [demux_vdr] ts2es: dropping broken PES packet
Mar  3 20:22:54 moon144 vdr-sxfe[4636]: [4649] [demux_vdr] ts2es: no payload, size 0
Mar  3 20:22:54 moon144 vdr-sxfe[4636]: last message repeated 5 times
Mar  3 20:22:54 moon144 vdr-sxfe[4636]: [4649] [demux_vdr] ts2es: payload not PES ?
Mar  3 20:22:54 moon144 vdr-sxfe[4636]: [4649] [demux_vdr] ts2es: dropping broken PES packet


It continues like that until i turn off VDR. I then have to /etc/init.d/vdr restart on the core to be able to watch again.
Is someone else experiencing the same issue with VDR?

Best regards, Daniel

56
Installation issues / Re: Another "failed to setup x" issue...
« on: February 24, 2012, 07:40:10 pm »
Hi, try to manually install the ati drivers.

http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu_Intrepid_Installation_Guide

BR Daniel

57
Installation issues / Re: drivers for nvidia gt520
« on: February 23, 2012, 08:22:47 pm »
I have nvidia gtx560 in my living room MD and using 285 drivers and alsa 1.0.25 with working hdmi audio

lspci | grep VGA | grep rev gives me:


01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation Device 1201 (rev a1)

lspci -nn | grep -vi "non-vga" | grep -i vga | sed 's/.*://;s/\].*//' gives me:

1201

BR Daniel

58
Users / Re: How much HD space do I need for Core + MDs?
« on: February 01, 2012, 08:44:25 pm »
I am from the Netherlands, I eat Weed, I smoke Tulips, and plant Hookers in my garden. But do not step on my wooden shoes, because I will, dancing on Tiesto, throw cheese at you.

p.s.
Wind energy
http://en.wikipedia.org/wiki/File:De_Kameel.jpg

Lego-eater... So strange what you associate a nationality with... Could have been H.C. Andersen (and the little Mermaid), Tivoli, B&O (which is a dinosaur productline/brand), Wind Power (which incidentally is my game - We are world leaders here), Carlsberg (also my game, in a different way), Bacon - or Lego... Funny thing is that I actually (through a shared interest in Arabian horses) knows some of the billionaire (not in play money....) Lego owning family.

Where are you from, rabbit-eater??  8)

So in conclusion we know that non of you have a descent hockey-team then?  ;)

59
Users / Re: New LMCE splash screen/logo!
« on: January 31, 2012, 08:32:41 pm »
Tits are good indeed  ;D

60
Users / Re: Torrent installation
« on: January 30, 2012, 05:27:04 pm »
I also run deluge daemon on my core and client on my office gentoo box and macbook and it works very good =)

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8