Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - pointman87

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 8
31
Users / Re: Phonelines
« on: December 09, 2012, 03:28:03 pm »
Bumping this, is it any news on this?

BR Daniel

32
Users / Re: Why are you using LinuxMCE?
« on: September 04, 2012, 09:27:18 pm »
Mediacenter, tv, phone, lights, NAS, TimeMachine for the MAC, DHCP, deluge torrent daemon.

BR Daniel

33
No I'm using VDR from the repo.

BR Daniel

34
Try upgrading to alsa 1.0.25, that got me sound on my nvidia gtx560 GFX

BR Daniel

35
Users / Re: Requesting Help (small wiring project)
« on: August 20, 2012, 05:28:07 pm »
Maybe a very dumb question but dont the pad have i charger cable that you can just put in the mold?

BR Daniel

36
Yes sir, after either upgrading alsa or installing backport and unmuting i get sound in avwizard (both the volume screen and the dolby and DTS test sounds)


37
Asrock 152B ION2:

lspci -nn | grep -w
Code: [Select]
'VGA' 02:00.0 VGA compatible controller [0300]: NVIDIA Corporation GT218 [ION] [10de:0a64] (rev a2)apt-cache policy linux-backports-modules-alsa-$(uname -r)
Code: [Select]
linux-backports-modules-alsa-2.6.32-40-generic:
  Installed: 2.6.32-40.41
  Candidate: 2.6.32-40.41
  Version table:
 *** 2.6.32-40.41 0
        500 http://archive.ubuntu.uasw.edu/ lucid-updates/main Packages
        500 http://archive.ubuntu.uasw.edu/ lucid-security/main Packages
        100 /var/lib/dpkg/status
aplay -l
Code: [Select]
**** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
card 0: Intel [HDA Intel], device 0: ALC892 Analog [ALC892 Analog]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0
card 0: Intel [HDA Intel], device 1: ALC892 Digital [ALC892 Digital]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0
card 1: NVidia [HDA NVidia], device 3: NVIDIA HDMI [NVIDIA HDMI]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0
card 1: NVidia [HDA NVidia], device 7: NVIDIA HDMI [NVIDIA HDMI]
  Subdevices: 0/1
  Subdevice #0: subdevice #0
card 1: NVidia [HDA NVidia], device 8: NVIDIA HDMI [NVIDIA HDMI]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0
card 1: NVidia [HDA NVidia], device 9: NVIDIA HDMI [NVIDIA HDMI]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0

This device is using HDMI audio and play all formats (dolby digital,DTS etc)

Edit: this is my asound.conf
Code: [Select]
pcm_slave.spdif_convert48k {
pcm "spdif:%MAIN_CARD%"
rate 48000
}

pcm.spdif_playback {
type plug
slave spdif_convert48k
}

pcm_slave.hdmi_convert48k {
pcm "hdmi:%MAIN_CARD%"
rate 48000
}

pcm.hdmi_playback {
type plug
slave hdmi_convert48k
}

pcm.asym_spdif {
type asym
playback.pcm "spdif_playback"
capture.pcm "plughw:%MAIN_CARD%"
}

pcm.asym_hdmi {
type asym
playback.pcm "hdmi_playback"
capture.pcm "plughw:%MAIN_CARD%"
}

pcm.asym_analog {
type asym
playback.pcm "plug:dmix:%MAIN_CARD%"
capture.pcm "plughw:%MAIN_CARD%"
}

pcm.!hdmi {
        @args [ AES0 AES1 AES2 AES3 ]
        @args.AES0 {
                type integer
                # consumer, not-copyright, emphasis-none, mode=0
                default 0x04
        }
        @args.AES1 {
                type integer
                # original, PCM coder
                default 0x82
        }
        @args.AES2 {
                type integer
                # source and channel
                default 0x00
        }
        @args.AES3 {
                type integer
                # fs=48000Hz, clock accuracy=1000ppm
                default 0x02
        }
        type hooks
        slave.pcm {
                type hw
                card 1
                device 7
        }
        hooks.0 {
                type ctl_elems
                hook_args [
                {
                        name "IEC958 Playback Default"
                        lock true
                        preserve true
                        value [ $AES0 $AES1 $AES2 $AES3 ]
                }
                {
                        name "IEC958 Playback Switch"
                        lock true
                        preserve true
                        value true
                }
                ]
        }
}
Notice the code after pcm.!hdmi, i´ve never had to force nvidia card as 0 with this.

38
Users / Re: Prefix, dialplan in 1004
« on: August 03, 2012, 03:00:01 am »
Did you actually set a number for prefix in the webadmin setup? In my case i set a 0 (zero) So if im to dial number abcdef i dial 0abcdef

39
Users / Re: Prefix, dialplan in 1004
« on: July 31, 2012, 01:37:02 pm »
As for the prefix, a ticket is made for it: http://svn.linuxmce.org/trac.cgi/ticket/1509


40
Users / Re: Phonelines
« on: July 15, 2012, 05:30:15 pm »
http://svn.linuxmce.org/trac.cgi/ticket/1509

There's the ticket, thanks in advance.

Br Daniel

41
Users / Re: Phonelines
« on: July 15, 2012, 04:38:47 am »
Bump

42
Users / Re: Phonelines
« on: July 13, 2012, 10:41:10 pm »
Dooh, should have mentioned that i use 10:04 :S

43
Users / Phonelines
« on: July 12, 2012, 08:54:05 pm »
Hi all. Would it be possible to make it so users with only 1 phone line would not have to use a prefix? Reason I'm asking is that many phone can't handle auto appending a prefix. In my case i have a Doro IP880dect that can't do that, forcing me to dial a number rather that just call from the missed call list.

BR Daniel

44
For the bandwidth deprived. Rough idea of the size of these downloads? ???

The download for each upgrade are about 420-500MB

45
Hi L3mce, your script just finished upgrading my core and 4 MDs with very good result :)

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 8