Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - pointman87

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10
16
Users / Re: VDR Crash after last update
« on: October 20, 2015, 07:21:12 pm »
and this happens when i push TV on the orbiter      http://pastebin.com/fdFwdQ38

17
Users / Re: VDR Crash after last update
« on: October 20, 2015, 07:16:38 pm »
this is the dcerouter.log when i reload http://pastebin.com/wzt9ZTxw

it just rambling the same VDR message for a couple of minutes before finishing the reload

18
Users / Re: VDR Crash after last update
« on: October 20, 2015, 07:11:00 pm »
apt-get install -f returns nothing unusual, everything is installed. Maybe i cut the log a few lines to high

19
Users / Re: VDR Crash after last update
« on: October 20, 2015, 06:01:14 pm »
http://pastebin.com/rZsnWvUm    <------ var/log/apt/history

http://pastebin.com/4yfqAKLR      <------ var/log/dpkg.log


20
Users / VDR Crash after last update
« on: October 20, 2015, 01:28:45 pm »
After the latest apt-get upgrade VDR aint working anymore. When pushing TV it starts TV and after about 10 seconds the router crashes and reloads. The reload takes about 3 minutes. When pushing TV the TV-control orbiter screen isn't showing.

21
Users / Re: GSD issues - all devices died.
« on: October 10, 2015, 05:31:42 pm »
Here is a paste from screen http://pastebin.com/9e4pz84d
Here is a paste from log      http://pastebin.com/x7n30TQX
I have to reboot my system to get the device going again as it crashes 50 times, hence not starting again. Quick volume changes crashes it, change of input, pretty mush everything makes it crash, as long as it idle it doesn't crash

22
Users / Re: GSD issues - all devices died.
« on: October 09, 2015, 09:59:16 pm »
ohh sorry DT:71 for rs232

23
Users / Re: GSD issues - all devices died.
« on: October 09, 2015, 09:35:53 pm »
Hello, is there any news on this? The Denon rs232 still doesn't work. Any pointers?

BR Daniel

24
Installation issues / 12.04 31133/31187/31214
« on: August 24, 2015, 10:20:03 pm »
Hi, after an apt-get dist-upgrade and a reboot my MDs just halt at the terminal login prompt. After some digging i found that FirstBoot = false was missing from /etc/pluto.conf, preventing /etc/init.d/linuxmce from running. Adding it and reboot or manually running the init script got things going again.

Sorry for not having the exact update versions as it was some time since my last upgrade.

BR Daniel

25
Users / Re: GSD issues - all devices died.
« on: August 13, 2015, 01:53:18 am »
@Phenigma any hint on how to update the denon avr template to work with 1.9.1? Some commands are like <$"PWSTANDBY\r"$> and some are like OnDemand("PW","ON")

26
Users / Re: GSD issues - all devices died.
« on: August 09, 2015, 11:34:26 am »
After a little googling it seems ruby1.9.1 is buggy, maybe it would be better to depend on ruby2.0?

27
Users / Re: GSD issues - all devices died.
« on: August 04, 2015, 05:10:36 pm »
Hey, i have the same issue, could you by any chance attach that pluto-generic-serial-device_2.0.0.46.14081629241_i386.deb to this thread? As i just reinstalled i don't have it available.

BR Daniel

28
Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: June 23, 2015, 11:03:05 pm »
It installs and runs on my iPad 2 with iOS 8.3 perfectly, beautiful piece of software ^^
As i´m new to the qOrbiter, is the updates happen on the app or on the core with lmce-orbiter* packages?

Best regards //Daniel

29
Installation issues / Re: Pluto-vdr
« on: March 21, 2015, 05:33:01 pm »
I also just looked at r30100 StartVDRClient.sh
XINE_IP=$1 seems to be the issue here

30
Installation issues / Re: Pluto-vdr
« on: March 20, 2015, 07:38:51 pm »
The only info i got is in the attached syslog, seems like its something with the connection to sxfe

BR Daniel

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10