Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ggmce

Pages: [1] 2 3 4
1
Users / Re: Kickstarter Campaign to fund a programmer?
« on: September 05, 2013, 10:38:32 pm »
Count me in as interested, I think this is a great idea. One thought as you budget this out; money for graphic design of the interface?


2
I've got ideas and I would like to be able to contribute to the effort

3
Installation issues / Re: Pay for help getting a working system?
« on: August 09, 2013, 05:09:15 pm »
Thanks for the reply, I don't have my rig on the network right now, had to reconfigure my messy media closet, but I should have it on line soon and I will contact you, thanks!

GG

4
A search brings up loads of tutorials and resources to learn programming, my hope is that I can get to a point where I can contribute...

If anyone is aware of a good resource, please let me know, I wasn't sure if there was a specific direction I should go towards so that I could more quickly apply my efforts towards MCE specific items...

5
Users / Re: TSCHAK has a TSCHAKlet now.
« on: June 20, 2013, 10:58:57 pm »
Great news,

hope you can incorporate a mute button in the baby's room....


6
Installation issues / Pay for help getting a working system?
« on: June 10, 2013, 12:11:19 am »
I've tried the best I can to get MCE going, but just don't have the coding skills or the time to be able to get a working system, and I keep running into roadblocks. It may be due to the hardware I've selected, but I can't figure it out....

http://forum.linuxmce.org/index.php/topic,13171.0.html

Is there anyone in the Fort Lauderdale area that would consider providing help in return for a fee?

7
Installation issues / Re: 10.04 Install issue
« on: June 05, 2013, 07:34:14 pm »
Thanks for the information, I might have a go at it again....

GG

8
Installation issues / Re: 10.04 Install issue
« on: June 05, 2013, 02:55:17 pm »
Just as an FYI to others, I tried installing XBMC since I could not get MCE working, and it hangs on install, so anyone building a Core/Hybrid will want to stay away from the setup I came up with.....

9
Installation issues / Re: 10.04 Install issue
« on: May 31, 2013, 10:31:35 pm »
Just tried with the new 1004 release, same results, initial install did the test for alpha-blending which worked. When I got to the home-screen, the flickr images were showing and I could move the cursor with the mouse, but I had the same issue, could not get to any of the menus.

I did the following;

         apt-get update
         apt-get upgrade
         apt-get -y remove --purge fglrx* --force-yes
         apt-get -y install --reinstall libgl1-mesa-glx libgl1-mesa-dri --force-yes
         dpkg-reconfigure xserver-xorg
         apt-get -y install --reinstall xserver-xorg-core --force-yes
         rm /etc/X11/xorg.con*
         reboot

After reboot, I only get a grey screen with an arrow , even with "Static Images"

Any ideas would be appreciated

10
Installation issues / Re: New ISO doesn't work?
« on: May 31, 2013, 09:37:54 pm »
Tried it from my Ubuntu box and it worked this time, go figure....

11
Installation issues / Re: New ISO doesn't work?
« on: May 31, 2013, 06:58:44 pm »
Trying to figure out how to do that now, but I downloaded it about 5 times, using a wired network connection...

12
Installation issues / New ISO doesn't work?
« on: May 31, 2013, 06:02:41 am »
I am re-trying a 1004 install hoping my issues will be minimized using the latest release. I downloaded the file indicated on the homepage;

http://linuxmce.iptp.org/release/LinuxMCE-1004-final.iso

I tried burning/re-downloading and burning again but I keep getting;

                                                                                        isolinux : Disk error 10,AX = 4200, drive EF

                                                                                        boot failed : press a key to retry

I also tried burning at the slowest speed, but I still get the same error....

Am I downloading the correct file?

13
Installation issues / Re: logitech usb music anywhere
« on: May 14, 2013, 10:46:04 pm »
Have you been able to get your usb soundcard to work? I ordered several to support multiple zones but when I plug the usb soundcard in it is not picked up by the system.
Any advice on how to manually configure the usb soundcard would be appreciated.

14
Installation issues / Re: 10.04 Install issue
« on: May 08, 2013, 06:25:18 am »
Is there anyone else with a similar setup that has their system running well? I'm happy with the Hybrid/Core build sunce it is low power and quiet, but if I can't get things working I may need to scrap this and go with something else...

AMD A10
Gigabyte GA-F2A8585X-UP4 (Radeon HD 7000-series graphics (DX11) integrated with the APU)


15
Installation issues / Re: 10.04 Install issue
« on: May 03, 2013, 07:04:39 pm »
Further update,

I got to work on the system again, so I wiped everything off and started with a clean install. After the initial setup (not running any commands) I chose Alpha Blending (the Test worked) and got through Sara. At that point I could see the flickr pictures and the pointer when I moved the mouse, but could not see the menus (only a momentary flash if I clicked the mouse)..

Then I did as l3mce instructed;

apt-get update
apt-get upgrade
apt-get -y remove --purge fglrx* --force-yes
apt-get -y install --reinstall libgl1-mesa-glx libgl1-mesa-dri --force-yes
dpkg-reconfigure xserver-xorg
apt-get -y install --reinstall xserver-xorg-core --force-yes
rm /etc/X11/xorg.con*
reboot

From then on, I could not get any graphics to work (not even Static Images; all tests just show a grey background)

If anyone has any suggestions, please chime in....

Pages: [1] 2 3 4