Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - polly

Pages: [1] 2 3 ... 14
1
Users / Re: Svn broken?
« on: January 24, 2016, 12:19:30 am »
Hey Govo,

there is no user for you in GitLab at the moment.

send mit a PM in IRC with your username and e-mail, i'll create an account for you.

Cheers,
ochorocho

2
Developers / Re: GitLab Access - Howto get an account
« on: January 08, 2016, 07:50:53 am »
Thanks posde   8)

3
Developers / GitLab Access - Howto get an account
« on: January 07, 2016, 05:51:46 pm »
Hey ....

after launching GitLab i created an account for everyone who had account in SVN already.
If you already had an account in SVN, check your e-mail. You should have received a mail from GitLab.
This mail might be marked as SPAM/Junk.

Click th attached link and set a password.
When done you are ready to login.

In case you haven't had an account, please ping me on IRC #linuxmce-devel username: ochorocho
To create an account for you i need:
  • Name
  • Username
  • Email

The LinuxMCE GitLab URL is https://git.linuxmce.org/

Cheers,
ochorocho

4
Developers / Re: Slow and steady ... moving from Trac to Gitlab
« on: January 04, 2016, 01:55:22 am »
Back on track ....  8)

things seem to work now:


Url: https://git.linuxmce.org/
If you ever made a SVN commit you should have received a mail containing a reset password link, it may be marked as SPAM/Junk.

i already tested following:
- Checked issues and compared with trac … like every 100th issue — CHECK
- Checked commit history back to 2010 — CHECK
- Issue overview: checked Filter — CHECK
- Git clone — CHECK
- Git commit — CHECK
- Graph, works except for Languages, maybe this could not converted — CHECK
- SSH Key — CHECK
- Milestones page complete incl. progress bar — CHECK
- E-Mail notifications work, but may end up in Junk/SPAM folder — CHECK
- SSL — A rating should be fine: https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze.html?d=git.linuxmce.org — CHECK

if you have further questions im on irc:ochorocho



People dir is now in : https://git.linuxmce.org/linuxmce/people
Default LMCE repo : https://git.linuxmce.org/linuxmce/linuxmce

Please test!

Thanks.

5
Developers / Re: Slow and steady ... moving from Trac to Gitlab
« on: January 03, 2016, 08:54:11 pm »
Yey! .... https is working again:
 
  https://git.linuxmce.org/

People dir is missing, i'm currently working on this.


6
Developers / Re: Slow and steady ... moving from Trac to Gitlab
« on: January 02, 2016, 09:58:07 pm »
 :o

For now HTTPS is disabled...
http://git.linuxmce.org/

and it should work now.

7
Developers / Re: Slow and steady ... moving from Trac to Gitlab
« on: January 02, 2016, 02:05:29 pm »
Now its time for testing! ...
Let me know if anything does not work as expected.

Url: https://git.linuxmce.org/
If you ever made a SVN commit you should have received a mail containing a reset password link, it may be marked as SPAM/Junk.

i already tested following:
- Checked issues and compared with trac … like every 100th issue — CHECK
- Checked commit history back to 2010 — CHECK
- Issue overview: checked Filter — CHECK
- Git clone — CHECK
- Git commit — CHECK
- Graph, works except for Languages, maybe this could not converted — CHECK
- SSH Key — CHECK
- Milestones page complete incl. progress bar — CHECK
- E-Mail notifications work, but may end up in Junk/SPAM folder — CHECK
- SSL — A rating should be fine: https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze.html?d=git.linuxmce.org — CHECK -- due to proxy issues during login i disabled HTTPS for now....

if you have further questions im on irc:ochorocho

Thanks.

8
Hey ...

iirc 1404 DVD install is not working atm.
Netinstall worked for me without any issues :-)

Cheers,
Jochen

9
Developers / Re: Slow and steady ... moving from Trac to Gitlab
« on: August 21, 2015, 05:06:33 am »
Haven't been testing it yet.  Soon...  You'll have 1000 tickets to act on when you get back ;)

J.

Jiiiha! .... ;-)

10
Developers / Re: Slow and steady ... moving from Trac to Gitlab
« on: August 20, 2015, 08:33:25 am »
No issues at all? ... can't be! ;-)

11
Developers / Re: Slow and steady ... moving from Trac to Gitlab
« on: August 12, 2015, 12:26:18 pm »
Hey Mike,

thanks for writing this detailes message.
I agree, me as a semi skilled programmer likes the idea of fork/pull request.
So core devs review the code i wrote i give us a "well done" by accepting the merge request.

The website is a good place to put info about contributing to LMCE: http://www.linuxmce.org/contribute.html

Cheers,
ochorocho

12
Developers / Slow and steady ... moving from Trac to Gitlab
« on: August 10, 2015, 12:09:14 pm »
Hey ...

just wanted to let you guys know that i'm done with "trac to gitlab" and "svn to git" migration.
There is already a cronJob running once a day at 8:30am CEST pulling all data over from trac and svn.

From now on, testing begins! :-)
Let me know if you found anything weird or missing tickets and notes/changelogs.

For most users i was able to map their trac usernames to gitlab users.
I tried to merge the users as much as i could. So if i found a user in trac which had the same name in the forum, but a different e-mail i went with the forum account.

If you are not sure if/which of your accounts is still there use the forgot password feature in Gitlab.

For now Gitlab is READ ONLY! ... this will be changed as soon as everybody is happy and comfy with GIT.

LinuxMCE Gitlab installation:
http://git.linuxmce.org

Gitlab Android App:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bd.gitlab

Gitlab iPhone App:
https://itunes.apple.com/us/app/gitlab-control/id654747119?mt=8

Roadmap:
From now on, CronJob will update tickets and repos once a day. then we have at least 4 weeks of testing and playing. After that the devs decide when switch completely to git.

Let me know if you have any issues!

Thanks.

Cheers,
ochorocho

13
Installation issues / Re: Owncloud loses LMCE configuration.
« on: July 14, 2015, 09:46:49 am »
Feel free to edit the wiki ....
otherwise i will do so sooner or later ;-)

Thanks.

14
Installation issues / Re: Owncloud loses LMCE configuration.
« on: July 13, 2015, 06:12:33 pm »
Hey Govo,

yep, i recommend a downgrade or reinstall of OC 8.0.3.

Feel free to file a ticket.
For now i'm busy doing some other LMCE related stuff.
When done i will work on the owncloud update to 8.1

Hi polly

If I understand you correctly, you want me to downgrade to 8.0.3

The owncloud of 8.1 is working see below sceen shot. its just missing the LMCE configuration as stated above.

anyways, I will downgrade to see if it works.

SCREEN SHOT

https://www.dropbox.com/s/lb2esixvlkn15hm/lmce.png?dl=0


Cheers
Gov

15
Installation issues / Re: Owncloud loses LMCE configuration.
« on: July 13, 2015, 12:28:57 am »
Hey Govo,

8.1 does not work at all atm. Just tested.
Looks like we need to rewrite some code due to API changes.
And on top of that the owncloud updater app fails with:

Code: [Select]
[Mon Jul 13 00:21:51.157664 2015] [:error] [pid 10470] [client 192.168.80.159:62859] PHP Fatal error:  Class 'OC_Appconfig' not found in /var/www/userspace/apps/updater/admin.php on line 31, referer: http://192.168.80.1/userspace/index.php/settings/personal
[Mon Jul 13 00:21:52.452262 2015] [:error] [pid 20168] [client 192.168.80.159:62863] PHP Fatal error:  Class 'OC_Appconfig' not found in /var/www/userspace/apps/updater/admin.php on line 31, referer: http://192.168.80.1/userspace/index.php/settings/personal

To get you going follow the wiki at least for OwnCloud 8.0.3: http://wiki.linuxmce.org/index.php/Linuxmce_userspace#Install_Userspace

Get the install script:

 cd /root/
 wget http://svn.linuxmce.org/svn/people/ochorocho/owncloud/owncloud_setup.sh

Make it executable and run it:

 chmox +x ./owncloud_setup.sh
 ./owncloud_setup.sh setup

Make sure you have at least php 5.4

Thanks for using owncloud on LMCE.

Pages: [1] 2 3 ... 14