Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Riggs

Pages: 1 [2] 3 4 ... 13
Users / Re: CM15A not sending or receiving commands
« on: December 05, 2012, 09:51:07 pm »
for me the last time i had x10 working was 8.10

Users / CM15A not sending or receiving commands
« on: December 05, 2012, 07:57:45 pm »
X10 CM15A is not sending or receiving commands to X10 devices, I have tested this on the core and a netMD and got the same results.
I did a router reload and tried a reboot, I have a trac ticket open with some clips from the log.

Is any one els having the same issue

Users / Re: Zwave Dimmer event
« on: May 11, 2011, 08:35:01 pm »
heres a screen shot of my event

Users / Re: Trane Zwave Remote Energy Management Thermostat
« on: May 11, 2011, 05:45:48 pm »
Hi hari thanks for your time.
How do I increase the logging level

Users / Re: Trane Zwave Remote Energy Management Thermostat
« on: May 10, 2011, 11:41:18 pm »
So far it seems i can not send any commands if i use an orbiter to change temp nothing happens.
the orbiters are registering a temperature change

Users / Re: Zwave Dimmer event
« on: May 10, 2011, 11:40:05 pm »
Ive been at this for 2 weeks i'll keep trying and i will update

Users / Zwave Dimmer event
« on: May 10, 2011, 02:25:34 am »
in my Home theater I have front and rear lights, now i have them both hooked up to GE Zwave dimmers
I have one dimmer at the entrance to the room and would like it if i could touch the switch and have LMCE switch the front and rear lights on dependent on time of day ETC, but for now just the basics.

I have created two events in respond to events

when device = rear lights = 1 then front lights on
when device = rear lights = 0 then front lights off
i then reload and test it out and nothing, I have a Aeon Zstick 2 and a Aeon Labs MiniMote followed the wiki on SIS/SUC

Users / Trane Zwave Remote Energy Management Thermostat
« on: May 10, 2011, 02:19:00 am »
I have a Trane Zwave thermostat

I have included it in the LMCE network with the Aeon Labs MiniMote, my controller is a Aeon Labs Zstick2
if I log on to the admin site and go to schedule I can not select my device as there is nothing listed
can any one help me out here

Brilliant job on the app guys.

Some feed back, maybe your working on this but autorotate of the screen would be nice.
I also would like to know if its possible, do you plan to have streaming supported if apple let's you.

Users / Re: Hulu Desktop Update
« on: August 26, 2010, 07:30:24 pm »
Do we have any more news on this as I have the same issue on my core?

Users / Re: X10 CM19A
« on: August 26, 2010, 07:22:17 pm »
Well I can tell you all my CM15A is working no probs, I have to MS16A sensors and they bnoth work on LMCE.
The AVWizard will not detect the CM15A it seems like it is only setup to detect the Zwave stuff, so you will need to create you own scenarios, I for one can get the lights to turn off when I play Hulu, but I can't get them to come back on when I stop the media, I have tried the responed to events wizard but it that will not work for me at all i think there is a bug in there I can't find.

I will say that some times if i set the alarm it will prompt me to wait for the sensors to clear.

Users / Re: X10 CM19A
« on: August 04, 2010, 05:01:21 am »
I hope you have better look than i did getting the X10 stuff to work, if you read this thread from page 1 you will see were i got, and there is also this for the CM15A, .
If you can, keep me updated on how it goes.

Users / Re: X10 CM19A
« on: August 03, 2010, 09:46:12 pm »
No one is saying anything about your knowledge Thom, or that Zwave is not better even I know it is way better than X10, but from a customer stand point it is nice to be able to have a choice to spend say $45 on just a Zwave 2 way dimmer switch or $49 for software a controller module 4x appliance modules and a IR blaster.

And if i did want to spend the money i would go for Insteon

Users / Re: X10 CM19A
« on: August 03, 2010, 09:30:26 pm »
X10 will always be a first choice becuase it is easy just plug in select a channel and done, it has been the home automation standed since 1975 and there is loads of moduls for it and all different ways you can mod it, it is a cheap mans market but what is wrong with cheap we all start some where, and anyway i thought Linux was about open source why support proprietary Zwave more than the open X10

Users / Re: X10 CM19A
« on: August 03, 2010, 09:24:59 pm »
CM19A is cheap and you must have a wireless transceiver module ie TM751, but i must admit investing in the CM15A was worth it, But CM19A will get you started.

In Windows if you use the AHP SDK you can use command prompt to send commands, the CM19A you would use (ahcmd.exe sendrf A1 on)
where as the CM15A you can use ( ahcmd.exe sendplc A1 on, or the above command ) there is also receive commands and more,
I'm not sure about the protocol but CM19A is only RF, if there is any test on windows i can run for you i will, I'm just useless at writing code

Pages: 1 [2] 3 4 ... 13