Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - RayBe

Pages: 1 ... 17 18 [19] 20
271
Users / Re: FIX: apt-get update / upgrade not upgrading
« on: July 14, 2010, 05:00:59 pm »
Ok thanks,

If i do this right after the install, before i connect any md, do i still have to do this on the core and the md?

All the best

Raymond

272
Users / Re: Touch Orbiter - a new approach to Touch Based Orbiters
« on: July 14, 2010, 03:48:04 pm »
No problem, glad to help  ;D

I don't wanna hijack this thread but,
could u give me any pointers for my install problem? (see my post above)

thanks up front

Raymond

273
Users / Re: Touch Orbiter - a new approach to Touch Based Orbiters
« on: July 14, 2010, 03:35:06 pm »
hi Andrew,

first up many thanks for such super work, looks amazing,
when i get my core/hybrid up and running (http://forum.linuxmce.org/index.php?topic=10414.0) i will look into it.
looks stunning!

but the url u posted misses a "L" at the end, therefore it doesn't point to the right site.

All the best
Raymond


274
Users / Re: FIX: apt-get update / upgrade not upgrading
« on: July 14, 2010, 03:30:39 pm »
wombiroller,

since i am a beginner to linux,
could u give a more detailed guide how to do this exactly?
and what exactly will there be chanced?

thanks a lot
Raymond

275
Installation issues / Re: NVidia GT220, no AVWizard
« on: July 13, 2010, 05:46:03 pm »
Quote
I know that dianemo/cascade uses GT220 successfully with 0810. As I already wrote I tried both ways - existing and new installations but without luck. Andrew told me that GT220 has different output numeration then integrated cards. HDMI output of GT220 will be HDMI2 (DVI - HDMI1) but for integrated cards both DVI and HDMI point to HDMI1. Maybe this is a trick. I didn't have a time to experiment with it during World Cup  Hope now I have.

hi nite_man,
could u explain more about output numeration?
do u mean the 'Option "ConnectedMonitor" "XXX"' part in the xorg.conf file?
and how exactly is it meant to be used?

276
Installation issues / Re: NVidia GT220, no AVWizard
« on: July 13, 2010, 03:00:09 pm »
i saw that the guys over at dianemo/cascade got the gt220 working, i hope when i get the time i get things working also....

maybe it also works if u do a install with only 1 monitor connected to the onboard video and the via webadmin set it to the gt220, or is that a stupid suggestion?

greets Raymond

277
Installation issues / Re: NVidia GT220, no AVWizard
« on: July 13, 2010, 11:10:57 am »
thanks MANDINGO for your quick responce,

i am at work right now (and have to work a lot this week  >:( ) so i can't try your solution just yet.
your solution looks very logical, super thanks.

i will give an update when i tried it

thanks
Raymond

278
Installation issues / Re: NVidia GT220, no AVWizard
« on: July 12, 2010, 09:28:27 pm »
I am thinking it has something to do with my bios and the onboard ati video card.
i tried all the options in the wiki but no luck,
somehow it doesn't want to start AV wizard.

i also tried a new install, after the kubuntu install i activated te driver (195), after restart i could get a picture too.

i am running out of ideas,
can somebody please help me,
its driving me nuts

thanks

279
Installation issues / Re: NVidia GT220, no AVWizard
« on: July 10, 2010, 05:28:45 pm »
Thanks for your responce,

What exactly am i looking at with ctl-alt-F6 then ctl-alt-F8, what does it do?
How can i check driver version and if its too old how do i update?

Greets Raymond

280
Installation issues / UPDATE: NVidia GT220, no AVWizard
« on: July 10, 2010, 01:07:47 am »
Hi all,

i am building a new core/hybrid with a MSI MS7191 mainboard (with onboard Ati), 1 gig an a NVidia GT220.
i am using the 8.10 snapshot from 4 july.
i can't turn off onboard video, i can only set it to 'auto'.

i did succesful install ubuntu 9.10 with no problem at all.

the install went smooth altho i could not do the update after the install of kubuntu.
then after the reboot, i can't seem to get the AVWizard.
i saw the screen where it says orbiter generator done (ctrl+alt+1)

i tried the lspci 'trick' but that doesn't help, my busID is 01:00.0 (axactly this way)
i typed "PCI:01:0:0" is that ok?

the GT220 needs driver 195 and above is the default driver for LinuxMCE older than that?

does anybody have a pointer in the right direction or a solution?

kind regards,
Raymond

281
Users / Re: Problem with New Weborbiter
« on: July 10, 2010, 12:55:03 am »
Thanks Andrew for your responce,
when i got my new core/hybrid in place i am going to take a shot at making my own skin,
thanks also for your development of lmce

greets
Raymond

282
Users / Re: Problem with New Weborbiter
« on: July 08, 2010, 10:05:15 pm »
Andrew,
The Dianemo skin really looks stunning, do u have any pointers (guidance) to how to make such a skin on your own?
or do u simply use HA designer?
All help is much appreciated

Super work u guys did,
Greets,
Raymond

283
Users / Managing and adding Media
« on: June 27, 2010, 06:49:18 pm »
After working a lot with xbmc, i am wondering how to manage/add my media in lmce, i can't seem to find the answers in the wiki's.
I have 1.5 TB of mkv-movie files and music, all managed with an external media manager (http://www.embermm.com/)

does lmce have a way to manualy manage my media?

Wat is the proper and right way to add all of my movies and music?
I have all of my media stored on a internal 2TB disk.

I wanna be able to determan the fileformat, i do not want to compress the movies or music, i want the best  quality (HD space is no problem)

Also i want to be able to choose my own movie thumbs, scenario's, cast, artists, etc.

Any help is much apriciated,

Raymond

284
Installation issues / Canot connect to X server
« on: April 08, 2010, 05:59:47 pm »
I got a message "cannot to x server" after tryig to add a diskless MD
also it won't boot further then setting up Upnp server
i'm on LMCE 710
any ideas?

tanks Raymond

285
Users / Re: Help getting Ocelot working
« on: April 05, 2010, 08:08:18 pm »
@nite_man:
by the way u are a apple fan too :)

Pages: 1 ... 17 18 [19] 20