Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - B34N

Pages: 1 [2] 3 4 ... 11
Users / SabNZBD - Couch Potato - SickBeard
« on: May 06, 2014, 03:43:23 am »
I've been playing around with SabNZBD, Couch Potato and SickBeard. I like what I can do with them. Has there been any integration into LMCE? I was thinking that one could benefit from a better naming convention so that the "recordings" show up a little nicer in the video menu.

Thank you,

Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: May 06, 2014, 03:38:20 am »
I know that people have been super busy with work but I wanted to make sure I'm looking in the right places for updates. The last I saw was April 2nd and I couldn't get any of the "recent" versions to work. Is that the expected result? If so I'll be patient and will gladly test out when new versions come.

Thank you,

Developers / Re: Myth MD/Orbiter
« on: May 06, 2014, 03:34:27 am »
Has there been any more thought to improving MythTV functionality in LMCE? Recording and playing back content is a primary need for me. I could just go back to a dedicated MythTV system and ditch LMCE, but I really, really don't want to do that. LMCE is much more complete of a solution and the group of supporters is super friendly. I'm not a developer but will help out in any way that I can. Most of the challenges that I'm facing now a pretty simple and might really be user error. For example:
  • There doesn't seem to be an option to sort by show by air date (kind of a big deal if you want to watch recordings in order)
  • Deleting recordings doesn't seem to work 100% (I chose delete but they still show in my orbiters)
  • Thumbnails are not showing with recorded videos (Might be an issue related just to me)
  • Live TV option isn't well integrated (or anything playing through the MythTV interface for that matter)


Developers / Re: Myth MD/Orbiter
« on: April 20, 2014, 04:16:14 am »
I will work with anyone that wishes to help improve the MythTV experience in LMCE to integrate their work.  I'm sure that tschak would do the same.  But atm I don't think any of the devs are using MythTV, so it will fall to those that are using it to work to improve that experience.

I can try to help test. If any devs can make use of a tuner card, I have one or two spare ones that I'll donate. I need cable card for my provider.

Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: April 16, 2014, 01:39:19 pm »
What am I doing wrong? I had QOrbiter Android mostly working on my Nexus 7 and GS2, but after upgrading to more recent version I can't even get it to finish starting up on my devices. I didn't choose any of the failed versions. I tried to revert back to an older version and I could get it to start on my Nexus 7, it was missing controls for video playback.

Developers / Re: Myth MD/Orbiter
« on: April 10, 2014, 01:56:40 am »

  As a user, I would love to see better integration with MythTV. I've been working to integrate LMCE for a few years and have not gotten it to where I would like it. The biggest thing I'm missing is a fully functioning MythTV offering. I like the LMCE interface but find it difficult to view recorded shows in chronological order and then easily delete them after watching. I will submit that it's probably my lack of expertise is why I haven't yet gotten a LMCE system doing what I want which is not much more than MythTV plus Z-wave controls. While I've been close a few times to moving to another solutions, I would prefer to use LMCE and then expand to it's other features such as security and real home automation...not just turning lights off and on using timers.


Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: March 13, 2014, 01:20:24 pm »
I ran into something similar yesterday - can you check the file permissions of the LinuxMCE directory under SDCard, where the config file is stored if it is
Code: [Select]
d--------- LinuxMCE then qOrbiter cannot access the xml config file.


I reverted back to the previous version so I could watch some videos last night. I'll try the newer version if I can tonight when I get home from work. My LinuxMCEconfig.mxl in on my phone's home directory and not the SD card. How do I check its permissions? When I go to details it just shows size and last modified date.

BTW: I had the same problem with my nexus 7 v 1.0

Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: March 13, 2014, 02:22:45 am »
I Installed the March 6th on my SGS2 and I can't connect. I get an error "Im Sorry I coudlnt connect to a LinuxMCE Server at  Please ensure you can reach your core. I will continue trying.
http://lmce-admin/skins/android/splash/Splash.gml:-1 Host not Found"

I updated the skins using " sudo svn up /var/www/lmce-admin/skins/android"

Can I just revert back to an older version that works?

Users / Re: MythTV in 12.04
« on: February 23, 2014, 04:20:15 am »
I submitted the ticket. Changing the backend server from to worked for the MythTV front end on my Android device but not for the MD. I'll keep testing to see if I can determine the reason. 

Users / MythTV in 12.04
« on: February 16, 2014, 09:29:46 pm »
MythTV runs nicely on the core but the backend server cannot be found by the frontend on my MD. I also noted that the backend server cannot be found by the MythTV frontend on my android device. I was wondering if anyone else is there anyone using MythTV in 12.04 and able to connect to the backend from a device other than the core.

Users / Re: MythTV - Thumbnails not appearing
« on: February 16, 2014, 09:26:34 pm »
The ticket has been created. I wasn't sure if it was a problem with 12.04 or just with my install.

Users / Re: What PVR
« on: February 16, 2014, 09:18:00 pm »
I used Myth outside of LMCE and it worked very well for me. I'm now working on using Myth inside 12.04 and I'm running into a few glitches.

Users / Re: MythTV - Thumbnails not appearing
« on: February 15, 2014, 07:55:34 pm »
I'm still trying to figure this out. How does LMCE grab the thumbnails for MythTV recordings? I see the recording information but just no thumbnail or preview images.

Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: February 15, 2014, 07:53:39 pm »
I'm running the Nexus 7 on build 118 and it seems that the video screen is not working/there. I am current with the SVN update. Anyone else having this issue?

Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: February 10, 2014, 02:06:08 am »
Well, 2.2 is going to be a problem. Minimum support for QOrbiter is 2.3. There is a non opengl build for older devices, but its not been tested.

Looks like I'll be upgrading then. 2.2 is the highest official version supported. Is there anything that I should look out for when doing a custom build? It looks like CyanogenMod is a popular choice.

Pages: 1 [2] 3 4 ... 11