Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Beeker

Pages: 1 ... 15 16 [17] 18
Installation issues / Re: DVD new install 810 b2
« on: January 25, 2010, 08:20:05 pm »
Thanks to everyone for your valuable advice.........

Installation issues / Re: DVD new install 810 b2
« on: January 25, 2010, 07:51:28 am »
fell for that one as well.......spent the whole day reinstalling then working out how to downgrade mythtv back to 0.22 once I did that all working again. Just have to learn how to fully use was Mavericks post that got things back on track.......... let me say I wont be doing a apt-get dist-upgrade in the near future after losing a day and having to go through all that pain again.

Installation issues / Re: I surrender
« on: January 24, 2010, 07:01:10 am »
Maverick is the man........followed his posts and I have mythtv setup back just going through the set up........looks like there is still hope

Installation issues / Re: I surrender
« on: January 24, 2010, 05:51:16 am »
thanks...........just frustrated after everything was working before I added the hd homerun then someone suggested to do a apt-get update & upgrade and that's when it turned to custard now I cant even get another md to to boot up...........problem is running out of internet as everytime I do a reinstall it's soaking up so much of my allowable downloads and if I go over I get throttled back to 64k which is no good if you have to put up with that for nearly a month. Still reseaching and trying different things but just cant get anywhere........will jump back on irc and see if I have any wise if I end up fixing I will post and thanks for your of luck as well

Installation issues / SOLVED I surrender
« on: January 24, 2010, 03:24:16 am »
After trashing my core and also going out and spending $200 to buy a HD Homerun, I have reinstalled 810 b2 only to find myth tv now does not this a current bug do I have to downgrade myth to get the hd homerun working here in Australia. I have only done a apt-get update & upgrade is there anything I am missing here it can't be that hard.
The hd homerun has been detected and then I go to the computing page and there is no myth setup, also if I click on TV on a orbiter all the boxes go black and then you get the blue screen of death saying myth frontend has died any help would be much appreciated before the lot ends up on the front lawn

Installation issues / Re: DVD new install 810 b2
« on: January 23, 2010, 09:18:13 pm »
Excellent advice..........can you confirm that I should do this on some sort of regular basis to the core/hybrid and if that is so , then do I need to the same thing to each of my  md's

Installation issues / Re: DVD new install 810 b2
« on: January 23, 2010, 12:14:38 pm »
thanks much appreciated feedback.
I have just done fresh install and have only done apt-get update on the core/hybrid, so should I do apt-get dist-upgrade as well and the other question should I do both of those commands on my other md.

And lastly I do both of these commands on the core/hybrid and md's on a regular basis

Installation issues / DVD new install 810 b2
« on: January 23, 2010, 01:43:56 am »
Unfortunatley I trashed my current core so I am in the middle of renstalling via DVD, I have re read the wikis and forum posts and I am still confused as to which of these we should do and which ones we use to keep up to many conflicting stories can someone please confirm
apt-get update
apt-get upgrade
apt get dist upgrade


Users / Re: SOLVED Frustrated phone setup
« on: January 22, 2010, 07:55:43 pm »
i have done that when i did the original install should i still do that on a regular basis at each md and the core

Users / Re: SOLVED Frustrated phone setup
« on: January 22, 2010, 07:39:33 pm »
Can you please confirm the correct procedure for keeping everything up to date, there are so many posts I am not sure that I am doing the right thing, so far I have gone to a terminal window in KDE desktop at the core/hybrid and also at each md and typed in apt-get update is this correct or can I do it from a orbiter in advanced where it says force upgrade now

Users / Re: Frustrated phone setup
« on: January 22, 2010, 07:34:48 pm »
thanks for the advice had another 4 coffee's it's the only time to get any testing done been up all night here in Down Under in Oz and I went in and deleted the extensions and the re added them I then checked asterisk and they all now have ip address's and all the md's can call out and funny enough now I can call room to room

Users / SOLVED Frustrated phone setup
« on: January 22, 2010, 04:59:53 pm »
Not having much luck lately either I am a complete numb nuts or I am missing something
Can anybody can help with two problems which I believe are related, I have a core/hybrid & 2 x md's. From the core I can make external VOIP calls (only testing at the moment just to see if it rings out will get to the voice part after I fix this problem) but when I try the other md's it just gives me the calling screen and never makes the actual call, I think somehow this is related to the fact that also cant make intercom or direct dial calls from either the core/hybrid to a md or md to md, I see the the call come up on the orbiter but it drops the call almost straight away

I have ssh into the core and done a sip show peers and I can see that the host for one of the md is unspecified but thats about as far as I go

dcerouter*CLI> sip show peers
Name/username              Host            Dyn Nat ACL Port     Status
pennytel/8889233285        N      5060     Unmonitored
203/203                    (Unspecified)    D   N      0        UNKNOWN
200/200               D   N      5061     OK (7 ms)
3 sip peers [Monitored: 1 online, 1 offline Unmonitored: 1 online, 0 offline]

Tearing out what hair I have left

Installation issues / Re: SOLVED VOIP....please help
« on: January 21, 2010, 04:20:39 am »
Solved thanks to all for there help and advice

Users / Re: VoIP for Internode AUS - Trunk settings
« on: January 21, 2010, 04:13:48 am »
Again thanks for the tips, did a router reload and it now works


Users / Re: VoIP for Internode AUS - Trunk settings
« on: January 21, 2010, 04:01:31 am »
Great advice and help
Though i still can't get Pennytel Aust to work, it's registered and I believe I have followed your advanced instructions of modifying the outgoing rules but when I dial it just says calling and never connects


Pages: 1 ... 15 16 [17] 18