Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - douglas_fr

Pages: 1 [2]
16
Installation issues / Re: Problem to use Zotac GT 220 PCI-e in 0810
« on: May 30, 2010, 07:40:07 pm »
Hi,

I have gt200 pci-e in my core/hybrid. My installation to dvi output no problem (cable dvi=>hdmi)
linuxmce doesn't work correctly with VDPAU with new latest snapshot i'm not understand because before VDPAU ok
Try select vga cable or dvi cable
let me know for vdpau
Good luck

17
Installation issues / Problem on latest snapshot vdpau
« on: May 26, 2010, 07:34:59 pm »
Hi !!
I have problem with xine player
vdpau is not activate but i have vdpau in webadmin
there is a solution to solve this problem ?

i reinstall nvidia driver but vdpau not activate
thk

18
Installation issues / Re: Xine, x264, VC1 (mkv), and VDPAU
« on: May 17, 2010, 09:39:23 pm »
HI !!
i reinstall linuxmce 810 (version 14/05/10) but xine player don't play hd movie (.m2ts) with vdpau but xine player play hd movie with xv or opengl !!
same thing with mplayer !!
Before hd movie with vdpau ok
there is a solution to solve this problem ?
Thanks

19
Excuse I did not know that it was necessary to speak English on this forum   ::)
I would not begin again

20
salut !!
oui en effet c 'est tout a fait normal apres ces mises a jours tu vas redemarrer et linuxmce va s'intaller
Si tu as besoin d aide n'hesite pas
Bon courage pour la suite

PS je suis content je suis pas le seul fran├žais a utiliser linuxmce

21
Installation issues / Re: problem update linuxmce
« on: March 22, 2010, 08:07:55 pm »
It's Good
Thanks

22
Installation issues / problem update linuxmce
« on: March 20, 2010, 11:43:17 pm »
Hi,
I have a problem update for linuxmce
My problem come a file "sources.list"
Can i have a good file sources.list please
THank

23
Installation issues / Re: NVIDA H264 Codec
« on: February 16, 2010, 09:25:54 pm »
Hi !!
When i play a file.m2ts i listen sound but the movie Jerk
i create file.m2ts with makemkv
How made you to see a film hd

24
Users / no sound under kde desktop
« on: January 23, 2010, 09:31:27 am »
hi !!
i have small problem  :-\
no sound under kde desktop (device no detect) but i have sound under linuxmce (dolby,dts ok under spdif)
How to activate sound under kde desktop because i play blu ray disc under kde desktop with makemkv
Thanks

25
Users / Re: Failed to get mythtv
« on: January 20, 2010, 07:44:28 pm »
Hi
mythtv is good
Thank  :)

But i can't play a blu ray disc or rip
That to make


26
Users / Failed to get mythtv
« on: January 20, 2010, 11:31:28 am »
hi !!
I have linuxmce re install and  i don't download mythtv download
I think mythtv package broken ???
That to make

question
I have blu ray drive how play blu ray disk under  linuxmce or rip blu ray disc I don't understand this party

good job for linuxmce  ;)

PS excuse me for english language

27
Installation issues / Re: a8n-e(CK804) no spdif sound in 8.10
« on: September 23, 2009, 08:37:14 pm »
Hi !!
I have same problem linux 8.10
Select coaxial in Av Wizard because coaxial = spdif and spdif= coaxial
try


Pages: 1 [2]