Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - pw44

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8
61
Users / After Update, no more EPG
« on: June 10, 2010, 08:11:18 pm »
Hia,
until the last update (v4l drivers), i had EPG working well under mythtv. After the upgrade, this script downloads the EPG, mythfilldatabase is executed with no errors, but EPG does not shows anymore.
Anyone experienced this?
TIA,
Paulo

62
Installation issues / webadmin update erases configuration.
« on: June 10, 2010, 03:12:21 pm »
Hia,
every time webadmin is updated, the file /etc/apache2/ports.conf is replaced by the default one.
I do have the https port enabled (for outside access) and everytime i need to include the following line:
Listen 443 https
I think that it could be included as part of the default ports.conf file, so users who uses https connection wouldn't need to include it every time.
Just a suggestion.....
TIA,
Paulo

63
Installation issues / Tira 2 installation problems.
« on: June 03, 2010, 05:07:50 pm »
Hia,
i've installed the Tira 2 OEM (internal board), it's recognized under linuxmce start (#186 Tira (Pluto)), but no way to make it work.
I've downloaded Tira.tar.gz file, unpacked it under /usr/pluto/bin, did the symlink of /usr/pluto/bin/libTiraAPI.so to /usr/pluto/lib/libTiraAPI.so, rebooted the core and it does not works.
Under lsusb, i get:
Code: [Select]
Bus 004 Device 004: ID 058f:6377 Alcor Micro Corp. Multimedia Card Reader
Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 001 Device 003: ID 0a12:0001 Cambridge Silicon Radio, Ltd Bluetooth Dongle (HCI mode)
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 003 Device 003: ID 0403:fa78 Future Technology Devices International, Ltd
Bus 003 Device 002: ID 0c16:0002 Gyration, Inc.
Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
dmesg | grep -i usb gives:
Code: [Select]
[   15.307474] Bluetooth: Generic Bluetooth USB driver ver 0.3
[   15.307722] usbcore: registered new interface driver btusb
[   15.447538] usbcore: registered new interface driver usbserial
[   15.447613] usbserial: USB Serial support registered for generic
[   15.447696] usbcore: registered new interface driver usbserial_generic
[   15.447760] usbserial: USB Serial Driver core
[   15.488319] usbserial: USB Serial support registered for FTDI USB Serial Device
[   15.489077] ftdi_sio 3-4:1.0: FTDI USB Serial Device converter detected
[   15.489349] usb 3-4: FTDI USB Serial Device converter now attached to ttyUSB0
[   15.489421] usbcore: registered new interface driver ftdi_sio
[   15.489485] ftdi_sio: v1.4.3:USB FTDI Serial Converters Driver
and the output of /var/log/pluto/186_Tira.log
Code: [Select]
== ATTEMPT FRESH START ==                                                                                              
1       06/03/10 11:45:26       /usr/pluto/bin/Spawn_Device.sh 186 (spawning-device)    27695 Dev: 186; Already Running list: 15,16,18,184,19,37,38,21,23,40,32,25,65,26,58,134,                                                                
== FRESH START ==                                                                                                      
1       06/03/10 11:45:27       /usr/pluto/bin/Spawn_Device.sh 186 (spawning-device)    device: 186 ip: localhost cmd_line: Tira                                                                                                                
0       06/03/10 11:45:27       186 (spawning-device)   Entering 186                                                    
========== NEW LOG SECTION ==========                                                                                  
1       06/03/10 11:45:27       186 (spawning-device)   Starting... 1                                                  
1       06/03/10 11:45:27       186 (spawning-device)   Found /usr/pluto/bin/Tira                                      
Return code: 127                                                                                                        
3       06/03/10 11:45:27       186 (spawning-device)   Device died... count=1/50 dev=186                              
Thu Jun  3 11:45:27 BRT 2010 died                                                                                      
========== NEW LOG SECTION ==========                                                                                  
1       06/03/10 11:45:37       186 (spawning-device)   Starting... 2                                                  
1       06/03/10 11:45:37       186 (spawning-device)   Found /usr/pluto/bin/Tira                                      
Return code: 127                                                                                                        
3       06/03/10 11:45:37       186 (spawning-device)   Device died... count=2/50 dev=186                              
Thu Jun  3 11:45:37 BRT 2010 died                                                                                      
========== NEW LOG SECTION ==========                                                                                  
1       06/03/10 11:45:47       186 (spawning-device)   Starting... 3                                                  
1       06/03/10 11:45:47       186 (spawning-device)   Found /usr/pluto/bin/Tira                                      
Return code: 127                                                                                                        
3       06/03/10 11:45:47       186 (spawning-device)   Device died... count=3/50 dev=186                              
Thu Jun  3 11:45:47 BRT 2010 died                                                                                      
========== NEW LOG SECTION ==========                                                                                  
1       06/03/10 11:45:57       186 (spawning-device)   Starting... 4                                                  
1       06/03/10 11:45:57       186 (spawning-device)   Found /usr/pluto/bin/Tira                                      
Return code: 127                                                                                                        
3       06/03/10 11:45:57       186 (spawning-device)   Device died... count=4/50 dev=186                              
Thu Jun  3 11:45:57 BRT 2010 died                                                                                      
========== NEW LOG SECTION ==========                                                                                  
1       06/03/10 11:46:07       186 (spawning-device)   Starting... 5                                                  
1       06/03/10 11:46:07       186 (spawning-device)   Found /usr/pluto/bin/Tira                                      
Return code: 127                                                                                                        
3       06/03/10 11:46:08       186 (spawning-device)   Device died... count=5/50 dev=186                              
Thu Jun  3 11:46:08 BRT 2010 died                                                                                      
========== NEW LOG SECTION ==========                                                                                  
1       06/03/10 11:46:18       186 (spawning-device)   Starting... 6                                                  
1       06/03/10 11:46:18       186 (spawning-device)   Found /usr/pluto/bin/Tira                                      
Return code: 127                                                                                                        
3       06/03/10 11:46:18       186 (spawning-device)   Device died... count=6/50 dev=186                              
Thu Jun  3 11:46:18 BRT 2010 died                                                                                      
========== NEW LOG SECTION ==========                                                                                  
1       06/03/10 11:46:28       186 (spawning-device)   Starting... 7                                                  
1       06/03/10 11:46:28       186 (spawning-device)   Found /usr/pluto/bin/Tira                                      
Return code: 127                                                                                                        
3       06/03/10 11:46:28       186 (spawning-device)   Device died... count=7/50 dev=186  
....
========== NEW LOG SECTION ==========
1       06/03/10 11:53:22       186 (spawning-device)   Starting... 48
1       06/03/10 11:53:22       186 (spawning-device)   Found /usr/pluto/bin/Tira
Return code: 127
3       06/03/10 11:53:22       186 (spawning-device)   Device died... count=48/50 dev=186
Thu Jun  3 11:53:22 BRT 2010 died
========== NEW LOG SECTION ==========
1       06/03/10 11:53:32       186 (spawning-device)   Starting... 49
1       06/03/10 11:53:32       186 (spawning-device)   Found /usr/pluto/bin/Tira
Return code: 127
3       06/03/10 11:53:32       186 (spawning-device)   Device died... count=49/50 dev=186
Thu Jun  3 11:53:32 BRT 2010 died
========== NEW LOG SECTION ==========
1       06/03/10 11:53:42       186 (spawning-device)   Starting... 50
1       06/03/10 11:53:42       186 (spawning-device)   Found /usr/pluto/bin/Tira
Return code: 127
3       06/03/10 11:53:42       186 (spawning-device)   Device died... count=50/50 dev=186
Thu Jun  3 11:53:42 BRT 2010 died
3       06/03/10 11:53:53       186 (spawning-device)   Aborting restart of device 186...
What else it to be done, or did i miss something?
TIA,
Paulo

64
Installation issues / Security camera stops after reload
« on: June 02, 2010, 10:34:16 pm »
Hia,
after installing and configuring the ip camera, i noted that after a router reload, it stops fetching images from this camera, being necessary to reinitialize the camera.
Did anyone get this problem?
TIA,
Paulo

65
Installation issues / Security - speak to the house not working.
« on: June 01, 2010, 12:59:06 am »
Hia,
today i started the configuration of the security system of lmce, and after setting the security to "Armed", the camera detected movement, and started the security procedures, calling my cell phone, offering me the option to speak to the person in the house (press 5 to speak).
I did press 5, spoke, and no sound was heard.
I repeated the security breach, and again, no sound could be heard.
The sound system is active (i can hear audio files, the security countdown, etc...), but can not speak to the house.
Any hint of what could be happening would be mostly appeciated.
TIA,
Pauo

66
Users / [SOLVED] Mythtv problem after update
« on: May 23, 2010, 05:00:23 am »
Hia,
today i did an apt-get update & upgrade, and after that, mythtv is not working anymore.
When i start TV, i get the message "MythTV seems to have died. I'm trying to reset it now"
Anyone got this problem?
Code: [Select]
08      05/23/10 0:04:04.428            Received Message from 21 (OnScreen Orbiter / Living) to 10 (Media Plug-in / Living), type 1 id 74 Command:Bind to Media Remote, retry none, parameters: <0x727b2b90>                                    
08      05/23/10 0:04:04.428              Parameter 2(PK_Device):  <0x727b2b90>                                        
08      05/23/10 0:04:04.428              Parameter 3(PK_DesignObj):  <0x727b2b90>                                      
08      05/23/10 0:04:04.428              Parameter 8(On/Off): 0 <0x727b2b90>                                          
08      05/23/10 0:04:04.428              Parameter 25(PK_Text):  <0x727b2b90>                                          
08      05/23/10 0:04:04.428              Parameter 39(Options):  <0x727b2b90>                                          
08      05/23/10 0:04:04.428              Parameter 45(PK_EntertainArea): 1 <0x727b2b90>                                
08      05/23/10 0:04:04.428              Parameter 63(PK_Text_Synopsis):  <0x727b2b90>                                
08      05/23/10 0:04:04.428              Parameter 159(PK_Screen):  <0x727b2b90>                                      
08      05/23/10 0:04:04.448            Received Message from 21 (OnScreen Orbiter / Living) to 50 (USB UIRT 0038 / Living), type 1 id 687 Command:Set Screen Type, retry none, parameters: <0x72fb3b90>                                        
08      05/23/10 0:04:04.448              Parameter 48(Value): 0 <0x72fb3b90>                                          
05      05/23/10 0:04:22.011            Socket::ReceiveData 0xa1a0fb8 failed, bytes left 0 start: 2230000 1: 0 1b: 0 2: 0 2b: 0 m_Socket: 171 Incoming_Conn Socket 171 127.0.0.1EVENT 32 T=13 Event #32 <0x697a0b90>                            
05      05/23/10 0:04:22.011            Socket::ReceiveString2 ReceiveData failed m_Socket: -1 Incoming_Conn Socket 171 127.0.0.1EVENT 32 T=13 Event #32 <0x697a0b90>                                                                          
05      05/23/10 0:04:22.011            TCPIP: Closing connection to 32 (Router Dev #0) 0xa1a0fb8 m_Socket: -1 <0x697a0b90>                                                                                                                    
05      05/23/10 0:04:22.011            Router::RemoveAndDeleteSocket 0xa1a0fb8 32 <0x697a0b90>                        
05      05/23/10 0:04:22.011            Socket::ReceiveData 0xa1b4568 failed, bytes left 0 start: 2230000 1: 0 1b: 0 2: 0 2b: 0 m_Socket: 173 Incoming_Conn Socket 173 127.0.0.1EVENT 32 T=13 Event #32 <0x6a7a2b90>                            
05      05/23/10 0:04:22.011            Socket::ReceiveString2 ReceiveData failed m_Socket: -1 Incoming_Conn Socket 173 127.0.0.1EVENT 32 T=13 Event #32 <0x6a7a2b90>                                                                          
05      05/23/10 0:04:22.011            TCPIP: Closing connection to 32 (Router Dev #0) 0xa1b4568 m_Socket: -1 <0x6a7a2b90>                                                                                                                    
05      05/23/10 0:04:22.011            Router::RemoveAndDeleteSocket 0xa1b4568 32 <0x6a7a2b90>                        
05      05/23/10 0:04:28.054            Socket::ReceiveData 0xa1b4bf0 failed, bytes left 0 start: 2320000 1: 0 1b: 0 2: 0 2b: 0 m_Socket: 171 MythPluginSocket <0x9d9fbb90>                                                                    
01      05/23/10 0:04:28.054            MythBackEnd_Socket::Close <0x9d9fbb90>                                          
01      05/23/10 0:04:28.106            MythBackEnd_Socket::SendMythString sent MYTH_PROTO_VERSION 56 but error getting response <0x9d9fbb90>                                                                                                  
01      05/23/10 0:04:28.106            MythBackEnd_Socket::Connect couldn't send MYTH_PROTO_VERSION m_bConnected=false <0x9d9fbb90>                                                                                                            
01      05/23/10 0:04:28.106            MythBackEnd_Socket::ProcessSocket error reconnect 0 <0x9d9fbb90>                
05      05/23/10 0:04:28.158            Socket::ReceiveData 0xa1b4568 failed, bytes left 0 start: 2320000 1: 0 1b: 0 2: 0 2b: 0 m_Socket: 171 MythPluginSocket <0x9d9fbb90>                                                                    
01      05/23/10 0:04:28.158            MythBackEnd_Socket::Close <0x9d9fbb90>                                          
01      05/23/10 0:04:28.212            MythBackEnd_Socket::SendMythString sent MYTH_PROTO_VERSION 56 but error getting response <0x9d9fbb90>                                                                                                  
01      05/23/10 0:04:28.212            MythBackEnd_Socket::Connect couldn't send MYTH_PROTO_VERSION m_bConnected=false <0x9d9fbb90>                                                                                                            
05      05/23/10 0:04:28.266            Socket::ReceiveData 0xa1b4bf0 failed, bytes left 0 start: 2320000 1: 0 1b: 0 2: 0 2b: 0 m_Socket: 171 MythPluginSocket <0x9d9fbb90>                                                                    
01      05/23/10 0:04:28.266            MythBackEnd_Socket::Close <0x9d9fbb90>                                          
01      05/23/10 0:04:28.319            MythBackEnd_Socket::SendMythString sent MYTH_PROTO_VERSION 56 but error getting response <0x9d9fbb90>                                                                                                  
01      05/23/10 0:04:28.319            MythBackEnd_Socket::Connect couldn't send MYTH_PROTO_VERSION m_bConnected=false <0x9d9fbb90>                                                                                                            
01      05/23/10 0:04:28.319            MythBackEnd_Socket::SendMythString failed to reconnect <0x9d9fbb90>            
01      05/23/10 0:04:28.319            MythTV_PlugIn::ConfirmMasterBackendOk -- lost communication with it.  Forcing it to die <0x9d9fbb90>
08      05/23/10 0:04:28.320            Received Message from 39 (MythTV Plug-In / Living) to 15 (App Server / Living),type 1 id 67 Command:Spawn Application, retry none, parameters: <0x9f1feb90>
08      05/23/10 0:04:28.320              Parameter 13(Filename): /usr/pluto/bin/ForciblyKillProcess.sh <0x9f1feb90>
08      05/23/10 0:04:28.320              Parameter 50(Name): killmyth <0x9f1feb90>
08      05/23/10 0:04:28.320              Parameter 51(Arguments): mythbackend <0x9f1feb90>
 
TIA,
Paulo


67
Installation issues / VideoLan_PlugIn.so - where to find?
« on: May 20, 2010, 09:35:52 pm »
Hia,
after allways getting error when reloading router, i did find the following entries in the DCERouter.log file.

Code: [Select]
grep VideoLan_PlugIn DCERouter.log
01      05/20/10 11:18:19.046           Can't open plug-in file './VideoLan_PlugIn.so': ./VideoLan_PlugIn.so: cannot open shared object file: No such file or directory <0xb65a16c0>
01      05/20/10 11:18:19.046           Cannot load plug-in for device: 45. Be sure the file VideoLan_PlugIn exists <0xb65a16c0>
01      05/20/10 11:39:35.332           Can't open plug-in file './VideoLan_PlugIn.so': ./VideoLan_PlugIn.so: cannot open shared object file: No such file or directory <0xb64e56c0>
01      05/20/10 11:39:35.332           Cannot load plug-in for device: 45. Be sure the file VideoLan_PlugIn exists <0xb64e56c0>
01      05/20/10 16:20:08.320           Can't open plug-in file './VideoLan_PlugIn.so': ./VideoLan_PlugIn.so: cannot open shared object file: No such file or directory <0xb66356c0>
01      05/20/10 16:20:08.320           Cannot load plug-in for device: 45. Be sure the file VideoLan_PlugIn exists <0xb66356c0>

I did scan the whole machine, and could not find it.

Is VideoLan plugin still part if lmce? If yes, where to grab it?

TIA

68
Users / TIRA 2 IRTRANS question.
« on: May 14, 2010, 12:37:39 pm »
Hia,
does anyone uses TIRA 2 irtrans? Does it work well?
TIA,
Paulo

69
Users / Tagging audio media.
« on: May 09, 2010, 05:29:14 pm »
Hia,
i would like to tag all the audio media to file format = CD Quality. The only way i've found was entering the directory (webadmin -> media filesync) , selecting the directory and tagging each file and files under the desired directory. Is there a way to apply the tag to all the files under the desired directory?
TIA,
Paulo

70
Users / Playlists
« on: May 06, 2010, 08:48:03 pm »
Hia,
Two simple questions:
1) where are playlists stored?
2) Is there a way to create playlist in picklist way, instead of playing the media and adding it to a playlist (a very insane way, IMHO)?
TIA,
Paulo

71
Hia,
My problem is when using the follow me feature. Playing a video (avi, m2ts, etc) using xine or mplayer working fine started on core/hybrid. Follow me - transfer the playing to the MD. Video is transfered, xine or mplayer started and the video plays stop - go - stop - go. Transfering back to core/hybrid, the video plays fine.
The same happens when starting the playback on the md. follow me to core/hybrid brings the same result: stop - go - stop - go... transfering back to md and the the video plays fine.
When using Live TV, the follow me works fine, with no problem.
Did anyone faced this problem?
I have posted the same question at http://forum.linuxmce.org/index.php?topic=10000.0, but no answer yet.
Is there something that i need to do to have it working fine?
TIA,
Paulo

72
Users / Problem with follow me - Xine / Mplayer jitters when playing
« on: April 22, 2010, 05:24:26 am »
Hia,
from yesterday (after updating / upgrading kubutntu kde4 and pluto last week), a problem arised when "follow me". The last time i used follow me was last week.
When playing a video (any kind of), using the flooplan and transfering it from the core/hybrid to the md, it begins to jitter (play / stop /play / stop), and when transfering back to the core/hybrid, it plays without problem. Doing the same with Live TV, no problem.
Did anyone faced this problem?
TIA,
Paulo

Code: [Select]
                                       
05      04/22/10 0:40:59.490            Xine_Player::EVENT_Playback_Started(streamID=1027) <= AV info <0xb32deb90>            
05      04/22/10 0:40:59.491            Read media A/V information: [MPEG layer 2/3]/[Microsoft MPEG-4 v3 (ffmpeg), 352x288] => [pcm]/[11:9] <0xb32deb90>                                                                                                  
05      04/22/10 0:40:59.491            Xine_Player::EVENT_Playback_Started(streamID=1027) <= AV info <0xb32deb90>            
05      04/22/10 0:40:59.502            Read media A/V information: [MPEG layer 2/3]/[Microsoft MPEG-4 v3 (ffmpeg), 352x288] => [pcm]/[11:9] <0xb65bdb90>                                                                                                  
05      04/22/10 0:40:59.502            Xine_Player::EVENT_Playback_Started(streamID=1027) <0xb65bdb90>                      
05      04/22/10 0:40:59.502            Xine_Player::CMD_Play_Media() ended for filename: /home/public/data/videos/Software Raid 5 [27]/Musik Shows/Eros ramazzotti - E2 - Dvd (Dvdrip) - By Tony_Zlatan.avi with stream 0xad6f8670. <0xb65bdb90>          
05      04/22/10 0:40:59.502            Xine_Player::CMD_Start_Streaming() - enabling stream broadcast <0xb65bdb90>          
05      04/22/10 0:40:59.502            Enabled broadcast on port: 20003 <0xb65bdb90>                                        
05      04/22/10 0:40:59.502            Xine_Player::CMD_Start_Streaming() - calling slaves <0xb65bdb90>                      
05      04/22/10 0:40:59.502            Slave URL: slave://192.168.80.1:20003 <0xb65bdb90>                                    
05      04/22/10 0:40:59.502            Starting playback on device 170 [remote], stream ID=1027 <0xb65bdb90>                
05      04/22/10 0:41:00.079            Xine_Stream::Seek seek to 68240 tolerance 10000 <0xaf4ffb90>                          
05      04/22/10 0:41:00.079            Xine_Stream::Seek get closer currently at: 440 target pos: 68240 ctr 0 <0xaf4ffb90>  
05      04/22/10 0:41:00.208            Xine_Stream::Seek Close enough 67629 68240 total 3756320 <0xaf4ffb90>                
05      04/22/10 0:41:00.209            Xine_Stream::changePlaybackSpeed no running seekers found <0xaf4ffb90>                
05      04/22/10 0:41:00.579            [ID: 1027]  CHAPTER:0 POS:67800 TITLE:0 SUBTITLE:-1 AUDIO:-1 TOTAL:3756320 (seek 0) t.c. ctr 0 freq 1, <0xaf4ffb90>                                                                                                
05      04/22/10 0:41:01.580            [ID: 1027]  CHAPTER:0 POS:68840 TITLE:0 SUBTITLE:-1 AUDIO:-1 TOTAL:3756320 (seek 0) t.c. ctr 1 freq 1, <0xaf4ffb90>                                                                                                
05      04/22/10 0:41:02.581            [ID: 1027]  CHAPTER:0 POS:69840 TITLE:0 SUBTITLE:-1 AUDIO:-1 TOTAL:3756320 (seek 0) t.c. ctr 1 freq 1, <0xaf4ffb90>                                                                                                
05      04/22/10 0:41:03.582            [ID: 1027]  CHAPTER:0 POS:70840 TITLE:0 SUBTITLE:-1 AUDIO:-1 TOTAL:3756320 (seek 0) t.c. ctr 1 freq 1, <0xaf4ffb90>                                                                                                
05      04/22/10 0:41:04.582            [ID: 1027]  CHAPTER:0 POS:71840 TITLE:0 SUBTITLE:-1 AUDIO:-1 TOTAL:3756320 (seek 0) t.c. ctr 1 freq 1, <0xaf4ffb90>                                                                                                
05      04/22/10 0:41:05.583            [ID: 1027]  CHAPTER:0 POS:72840 TITLE:0 SUBTITLE:-1 AUDIO:-1 TOTAL:3756320 (seek 0) t.c. ctr 1 freq 1, <0xaf4ffb90>                                                                                                
05      04/22/10 0:41:06.586            [ID: 1027]  CHAPTER:0 POS:73840 TITLE:0 SUBTITLE:-1 AUDIO:-1 TOTAL:3756320 (seek 0) t.c. ctr 1 freq 1, <0xaf4ffb90>                                                                                                
05      04/22/10 0:41:07.587            [ID: 1027]  CHAPTER:0 POS:74840 TITLE:0 SUBTITLE:-1 AUDIO:-1 TOTAL:3756320 (seek 0) t.c. ctr 1 freq 1, <0xaf4ffb90>                                                                                                
05      04/22/10 0:41:08.587            [ID: 1027]  CHAPTER:0 POS:75840 TITLE:0 SUBTITLE:-1 AUDIO:-1 TOTAL:3756320 (seek 0) t.c. ctr 1 freq 1, <0xaf4ffb90>                                                                                                
05      04/22/10 0:41:09.588            [ID: 1027]  CHAPTER:0 POS:76840 TITLE:0 SUBTITLE:-1 AUDIO:-1 TOTAL:3756320 (seek 0) t.c. ctr 1 freq 1, <0xaf4ffb90>                                                                                                
05      04/22/10 0:41:10.203            Xine_Player::CMD_Stop_Media() with corresponding stream id 1027 0xad6f8670. <0xb65bdb90>                                                                                                                            
05      04/22/10 0:41:10.203            Xine_Stream::changePlaybackSpeed no running seekers found <0xb65bdb90>                
05      04/22/10 0:41:10.346            Stopping playback on device 170 [remote], stream ID=1027 <0xb65bdb90>                
05      04/22/10 0:41:10.346            Disabled broadcast on port: 20003 <0xb65bdb90>                                        
05      04/22/10 0:41:10.389            Xine_Player::EVENT_Playback_Completed(streamID=1027) <0xb65bdb90>                    
05      04/22/10 0:41:10.489            XineStreamEventListener called on non-initialized stream - aborting command <0xb32deb90>                                                                                                                            
05      04/22/10 0:41:10.493            Closed stream AV with ID=1027 <0xb65bdb90>                                            
05      04/22/10 0:41:48.322            Xine_Player::CMD_Play_Media() called for id 1029 filename: slave://192.168.80.2:20001 ( CHAPTER:0 POS:12840 TITLE:0 SUBTITLE:-1 AUDIO:-1 TOTAL:3756320) <0xb65bdb90>                                                
05      04/22/10 0:41:48.323            Xine_Player::CMD_Play_Media() stopping PSS <0xb65bdb90>                              
05      04/22/10 0:41:48.646            Created new stream with ID=1029 deint 1 tvtime:method=Greedy2Frame,enabled=1,pulldown=vektor,framerate_mode=full,judder_correction=1,use_progressive_frame_flag=1,chroma_filter=1,cheap_mode=0 100 0 <0xb65bdb90>  
05      04/22/10 0:41:48.646            Xine_Player::CMD_Play_Media() set stream 1029 as last rendering to screen. <0xb65bdb90>                                                                                                                            
05      04/22/10 0:41:48.646            Xine_Player::CMD_Play_Media() called for id 1029 filename: slave://192.168.80.2:20001 ( CHAPTER:0 POS:12840 TITLE:0 SUBTITLE:-1 AUDIO:-1 TOTAL:3756320) with corresponding stream 0xad6e2598. <0xb65bdb90>          
05      04/22/10 0:41:48.646            Opening media with chapters/title position: 'slave://192.168.80.2:20001/0.0'  <0xb65bdb90>                                                                                                                          
05      04/22/10 0:41:48.732            Xine_Stream::changePlaybackSpeed no running seekers found <0xb65bdb90>                
05      04/22/10 0:41:48.732            Xine engine set new zoom level to X:100, Y:100 <0xb65bdb90>                          
05      04/22/10 0:41:48.732            Socket::SendData sendbytes==0 <0xb65bdb90>                                            
05      04/22/10 0:41:48.732            Read media A/V information: []/[] => []/[] <0xb65bdb90>                              
05      04/22/10 0:41:48.732            Xine_Player::EVENT_Playback_Started(streamID=1029) <0xb65bdb90>                      
05      04/22/10 0:41:48.733            Xine_Player::CMD_Play_Media() ended for filename: slave://192.168.80.2:20001 with stream 0xad6e2598. <0xb65bdb90>                                                                                                  
05      04/22/10 0:41:48.733            TCPIP: Closing connection to -1 (m_pNotificationSocket) 0x9274508 m_Socket: -1 <0xb09ffb90>                                                                                                                        
05      04/22/10 0:41:48.734            Read media A/V information: []/[Microsoft MPEG-4 v3 (ffmpeg), 0x0] => []/[] <0xb1cfeb90>                                                                                                                            
05      04/22/10 0:41:48.734            Xine_Player::EVENT_Playback_Started(streamID=1029) <= AV info <0xb1cfeb90>            
05      04/22/10 0:41:48.734            Read media A/V information: []/[Microsoft MPEG-4 v3 (ffmpeg), 0x0] => []/[] <0xb1cfeb90>                                                                                                                            
05      04/22/10 0:41:48.734            Xine_Player::EVENT_Playback_Started(streamID=1029) <= AV info <0xb1cfeb90>            
05      04/22/10 0:41:49.238            Xine_Stream::Seek seek to 12840 tolerance 10000 <0xb14fdb90>                          
05      04/22/10 0:41:49.238            Xine_Stream::Seek demuxer is not ready yet, sleeping 25 ms <0xb14fdb90>              
05      04/22/10 0:41:49.265            Xine_Stream::Seek demuxer is not ready yet, sleeping 25 ms <0xb14fdb90>              
05      04/22/10 0:41:49.293            Xine_Stream::Seek demuxer is not ready yet, sleeping 25 ms <0xb14fdb90>              
05      04/22/10 0:41:49.321            Xine_Stream::Seek demuxer is not ready yet, sleeping 25 ms <0xb14fdb90>              
05      04/22/10 0:41:49.349            Xine_Stream::Seek demuxer is not ready yet, sleeping 25 ms <0xb14fdb90>              
05      04/22/10 0:41:49.377            Xine_Stream::Seek demuxer is not ready yet, sleeping 25 ms <0xb14fdb90>              
05      04/22/10 0:41:49.405            Xine_Stream::Seek demuxer is not ready yet, sleeping 25 ms <0xb14fdb90>              
05      04/22/10 0:41:49.433            Xine_Stream::Seek demuxer is not ready yet, sleeping 25 ms <0xb14fdb90>              
05      04/22/10 0:41:49.460            Xine_Stream::Seek demuxer is not ready yet, sleeping 25 ms <0xb14fdb90>              
05      04/22/10 0:41:49.488            Xine_Stream::Seek demuxer is not ready yet, sleeping 25 ms <0xb14fdb90>              
05      04/22/10 0:41:49.517            Socket::SendData sendbytes==0 <0xb14fdb90>                                            
05      04/22/10 0:41:49.518            Xine_Stream::changePlaybackSpeed no running seekers found <0xb14fdb90>
05      04/22/10 0:41:49.562            TCPIP: Closing connection to -1 (m_pNotificationSocket) 0x8c988f0 m_Socket: -1 <0xae4fdb90>
05      04/22/10 0:41:49.930            [ID: 1029]  CHAPTER:0 POS:0 TITLE:0 SUBTITLE:-1 AUDIO:-1 TOTAL:0 (seek 0) t.c. ctr 0 freq 1, <0xb14fdb90>
05      04/22/10 0:41:50.930            [ID: 1029]  CHAPTER:0 POS:0 TITLE:0 SUBTITLE:-1 AUDIO:-1 TOTAL:0 (seek 0) t.c. ctr 1 freq 1, <0xb14fdb90>
05      04/22/10 0:41:51.931            [ID: 1029]  CHAPTER:0 POS:0 TITLE:0 SUBTITLE:-1 AUDIO:-1 TOTAL:0 (seek 0) t.c. ctr 1 freq 1, <0xb14fdb90>
05      04/22/10 0:41:52.932            [ID: 1029]  CHAPTER:0 POS:0 TITLE:0 SUBTITLE:-1 AUDIO:-1 TOTAL:0 (seek 0) t.c. ctr 1 freq 1, <0xb14fdb90>
05      04/22/10 0:41:53.933            [ID: 1029]  CHAPTER:0 POS:0 TITLE:0 SUBTITLE:-1 AUDIO:-1 TOTAL:0 (seek 0) t.c. ctr 1 freq 1, <0xb14fdb90>
05      04/22/10 0:41:54.934            [ID: 1029]  CHAPTER:0 POS:0 TITLE:0 SUBTITLE:-1 AUDIO:-1 TOTAL:0 (seek 0) t.c. ctr 1 freq 1, <0xb14fdb90>
05      04/22/10 0:41:55.937            [ID: 1029]  CHAPTER:0 POS:0 TITLE:0 SUBTITLE:-1 AUDIO:-1 TOTAL:0 (seek 0) t.c. ctr 1 freq 1, <0xb14fdb90>
05      04/22/10 0:41:56.236            Xine_Player::CMD_Stop_Media() with corresponding stream id 1029 0xad6e2598. <0xb65bdb90>
05      04/22/10 0:41:56.236            Xine_Stream::changePlaybackSpeed no running seekers found <0xb65bdb90>
05      04/22/10 0:41:56.436            Xine_Player::EVENT_Playback_Completed(streamID=1029) <0xb65bdb90>
05      04/22/10 0:41:56.445            XineStreamEventListener called on non-initialized stream - aborting command <0xb1cfeb90>
05      04/22/10 0:41:56.494            Closed stream AV with ID=1029 <0xb65bdb90>

73
Users / [SOLVED] problem after kde4 update - LinuxMCE does not starts.
« on: April 21, 2010, 04:43:47 pm »
Hia,
yesterday i did an apt-get update & upgrade, and kde4 and several libs were updated.
After it happened, i did a reboot and linuxmce does not starts anymore. The kde login screen appears.
Anyone faced this problem? Could someone point me the way solve it?
TIA!
Paulo

nite_man gave the solution at: http://forum.linuxmce.org/index.php?topic=9996.0

74
Users / [SOLVED] Problem with PVR-500 and Media Director
« on: April 18, 2010, 09:50:04 pm »
Hia,
today i changed the PVR-150 (1 tuner) by a PVR-500 (2 tuners). After i did it,
i can watch TV (tuner 1) on my core/hybrid and watch TV (tuner 2) on my MD.
But there is something weird going on. On the MD, while watching TV the image and the OSD freezes for a large time (more than minute) when i get the menu (F7), becoming unresponsive. After it responds again, each key i hit make the same behavior happens.
It only happens when watching TV.
Did anyone experienced this problem before?
TIA,
Paulo

75
Installation issues / IR code sequence
« on: April 16, 2010, 04:19:36 am »
Hia,
does anyone knows how to enter a IR code sequence, i.e, i need to send a two IR codes with an interval of 1 second between each code?
To control the input source of my TV i need to send  AV+ (wait 1 second) and 3 (to change to HDMI).
How can i define it in template?
TIA,
Paulo

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8