Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Zerk

Pages: [1]
Installation issues / MD issue ECS A960M-M3 1004
« on: April 21, 2013, 10:43:44 pm »
 having issue getting new md to work 1004
Board: ECS A960M-M3
Eth: Realtek RtL8111E Gigabit Lan
diskless is working on my test laptop
starts to PXE boot but seams to halt at   [     0.287129] [<c0104087>] Kernel_thread_helper+0x7 /0x10     before it even anounces to router
any suggestion what i can do to correct this issue or am wasting my time with this board or is it the eth card

Installation issues / Netflix as button? 1004 working on KDE desktop
« on: April 05, 2013, 08:41:12 am »
MCE 1004
been messing with wine firefox and silverlight got netflix-desktop working on the kde desktop but not sure how to get it into mce as a button
anyone have any ideas?
crosses fingers hopes someone didn't get this far already and find isn't Possible to get it inside mce and only runs on the desktop.

edit: if Possible under under media under the main scenario but computing will do

Installation issues / Remove items from database only 1004
« on: April 05, 2013, 05:23:01 am »
MCE 1004
have other files showing up in media list
under media mixed in with movie lists are files like black.mpg, air quality.mpg, door.mpg, along with others from setup how do i remove them from the database only not delete them from the disk entirely?
im sure its some button under my nose but im just not seeing it.

Installation issues / [Solved] internal network ETH0:1 ?
« on: May 11, 2010, 12:38:37 am »
8.10 beta
2 network cards both identical
External is on eth0
but internal is showing eth0:1
as is will not comunicate on internal network with any of my devices (windows pc, DNS-321, MD diskless boot
had a similer issue before som time ago but just whent to etc/udev/70-persistent-net.rules and change there the eth0:1 to eth0 but now it seems different could be because last time had this problem was alpha
it dosnt show the 2 interfaces as i remeber it did in alpha only the eth0

i then whent to etc/network/interfaces and changed eth0:1 to eth1 i then lost access to webadmin and internet on the core so that was a step in wrong direction i then changed back and am back to square 1 no internet or communication on internal network


Code: [Select]
# This file maintains persistent names for network interfaces.
# See udev(7) for syntax.
# Entries are automatically added by the 75-persistent-net-generator.rules
# file; however you are also free to add your own entries.

# PCI device 0x10ec:0x8139 (8139too)
SUBSYSTEM=="net", ACTION=="add", DRIVERS=="?*",
ATTR{address}=="00:0a:cd:19:20:94", ATTR{type}=="1", KERNEL=="eth*",

Code: [Select]
auto lo
       iface lo inet loopback

auto eth0
iface eth0 inet dhcp
auto eth0:1
iface eth0:1 inet static

im not shure where to go from this point any help would be greatly appreciated  :)


Installation issues / Update Fails on (sudo apt-get update)
« on: February 22, 2010, 01:46:04 am »
Update Fails here is my log

dcerouter_1008052:/home/karl# sudo apt-get update                    
Ign file: ./ Release.gpg                                              
Ign file: ./ Translation-en_US                                                
Ign file: ./ Release                                                          
Ign file: ./ Packages                                                        
Ign stable Release.gpg                          
Ign stable/main Translation-en_US              
Hit intrepid-security Release.gpg                  
Ign intrepid-security/main Translation-en_US      
Hit intrepid Release.gpg                        
Ign intrepid/main Translation-en_US              
Hit intrepid Release.gpg                            
Ign intrepid/main Translation-en_US                
Hit intrepid Release.gpg                        
Ign intrepid/free Translation-en_US            
Ign intrepid/non-free Translation-en_US        
Hit intrepid Release.gpg                              
Ign intrepid/release Translation-en_US                
Ign intrepid Release.gpg                              
Ign intrepid/beta2 Translation-en_US                  
Get:1 stable Release [1645B]                    
Ign intrepid-security/restricted Translation-en_US
Ign intrepid-security/universe Translation-en_US  
Ign intrepid/restricted Translation-en_US        
Ign intrepid/universe Translation-en_US          
Ign intrepid-security/multiverse Translation-en_US
Ign intrepid/multiverse Translation-en_US        
Ign intrepid/universe Translation-en_US            
Ign intrepid/multiverse Translation-en_US          
Ign universe Release.gpg                            
Ign universe/main Translation-en_US                
Hit intrepid Release                            
Hit intrepid Release                                  
Ign stable/main Packages                        
Ign 20dev_ubuntu Release.gpg                          
Ign 20dev_ubuntu/main Translation-en_US              
Ign intrepid Release                                  
Hit intrepid-security Release                      
Hit intrepid-updates Release.gpg                
Ign intrepid-updates/main Translation-en_US      
Ign intrepid-updates/restricted Translation-en_US
Ign intrepid-updates/universe Translation-en_US  
Ign intrepid-updates/multiverse Translation-en_US
Hit intrepid Release                            
Ign universe/non-free Translation-en_US            
Ign universe/contrib Translation-en_US              
Hit intrepid Release                                
Hit stable/main Packages                        
Hit intrepid/free Packages                      
Hit intrepid/release Packages                          
Ign 20dev_ubuntu Release                              
Hit intrepid-updates Release                    
Hit intrepid-security/main Packages                
Ign universe Release                                
Hit intrepid/non-free Packages                  
Hit intrepid/main Packages                      
Hit intrepid/restricted Packages                
Ign intrepid/beta2 Packages                          
Hit intrepid/universe Packages                  
Hit intrepid/multiverse Packages                
Hit intrepid/main Sources                        
Hit intrepid/restricted Sources                  
Hit intrepid/universe Sources                    
Hit intrepid-security/restricted Packages          
Hit intrepid-security/universe Packages            
Hit intrepid-security/multiverse Packages          
Hit intrepid-security/main Sources                
Hit intrepid-security/restricted Sources          
Hit intrepid/main Packages                          
Hit intrepid/universe Packages                      
Hit intrepid/multiverse Packages                    
Hit intrepid/multiverse Sources
Hit intrepid-updates/main Packages
Hit intrepid-updates/restricted Packages
Hit intrepid-updates/universe Packages
Hit intrepid-updates/multiverse Packages
Hit intrepid-updates/main Sources
Hit intrepid-updates/restricted Sources
Hit intrepid-updates/universe Sources
Hit intrepid-security/universe Sources
Hit intrepid-security/multiverse Sources
Ign universe/main Packages
Ign universe/non-free Packages
Ign universe/contrib Packages
Ign 20dev_ubuntu/main Packages
Hit intrepid-updates/multiverse Sources
Err universe/main Packages
  404 Not Found [IP: 80]
Hit intrepid/beta2 Packages
Err universe/non-free Packages
  404 Not Found [IP: 80]
Hit 20dev_ubuntu/main Packages
Err universe/contrib Packages
  404 Not Found [IP: 80]
Fetched 1B in 1s (1B/s)
W: Failed to fetch  404 Not Found [IP: 80]

W: Failed to fetch  404 Not Found [IP: 80]

W: Failed to fetch  404 Not Found [IP: 80]

E: Some index files failed to download, they have been ignored, or old ones used instead.

I decided to check the sources to see why im getting this error and found

and the source folder structure is different

what can i change to correct the download location?

tried both dvd and manual install same result 810 beta after fresh  install im still at a january update cant get most current

Installation issues / setup happage 950q?
« on: September 08, 2009, 08:50:10 pm »
810 alpha 2 latest

Hauppauge WinTV-HVR-950Q

has anyone made this usb tuner work? can anyone tell me how.

Installation issues / how do i shut down mce to do an upgrade?
« on: September 05, 2009, 05:53:49 pm »
im running 2.31 and want to upgrade to 2.34 but dont know the proper process do i shut down mce and just do the normal latest release install. dose this overwrite my media? is there a guide.


Installation issues / [SOLVED] MD stop at moon login
« on: August 26, 2009, 12:34:08 am »
MD stop at moon login just did a fresh install to fix a 3 adapter problem with no internet access on internal
network now all that is ok im useing my laptop on it now.
however the MD get to the point of a/v wiz and reboot and come to a stop at moon** login and wont go any farther i did a image rebuild tried 2 diff pcs includeing 1 i know worked on the previous install but with no net access. followed instructions what can i try to pinpoint the problem?

Installation issues / No internet on Diskless MD's
« on: August 23, 2009, 05:34:14 pm »
release 810 core/hybrid + 2 diskless MD extenal apears to be on eth0 and internal to eth1 the core has internet access but MD dont and cant get drivers to download
plug and play and net boot all work fine have a 2 nic setup modem is into eth0 card built in and eth1 local pci add in card. internet is thew starband sat provider. md's boot to
linuxmce menu black back ground videos from core are presnt but cant play as MD are in a limbo of downloading nvidia glx , pluto nvidia, and mozzila. been at this for 2 weeks now and im stuck.  ???

I hope its not the starband as wont have cable internt in my area for another 9 months  :-\

Thanks in advance

Edit forgot an item in the admin web under network setting it shows 3 network adapters but only 2 are in the system is that the 1 on the MD showing up?

Pages: [1]