Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - matrex

Pages: 1 2 3 [4] 5
46
Users / Re: Migrated all Data to the core - Experiences
« on: March 11, 2009, 02:24:16 am »
Sorry! I didnt mean to sound ugly. I should have reread what i wrote but was in a hurry. I had everything seperate. and that was a big mess until I also moved everything to the core that meant tuner cards, hard drives and all media files etc.etc. It runs so much smoother. now when something goes wrong I know just where to look.
The core. all of my md's have nothing but the motherboard and or video card, thats it

47
Developers / Re: HADesigner Tip
« on: March 09, 2009, 04:24:20 pm »
Go ahead you can laugh!

48
Users / Re: Migrated all Data to the core - Experiences
« on: March 09, 2009, 04:22:32 pm »
That is how the system is suppose to be set up. So you were right in what you did.

49
Developers / HADesigner Tip
« on: March 08, 2009, 06:03:39 am »
For everybody that is new to HADesigner, BACKUP!,BACKUP!,BACKUP!.
Well here is the story, me being new to HADesigner and knowing little about MYSQL. Today I was working on a new skin and somehow I made a typo. Well least to say it crashed bigtime. I had not backed up. I had to go into MYSQL manager find everything relating to my skin. and put in the correct info. This was a pain in the ass. I hate relational databases. So now I am back into designing again. So from now on I will backup before I even begin.

50
Developers / Re: Calling all UI Designers for new Basic Skin
« on: March 08, 2009, 02:07:59 am »
Ok, thanx, Thom

51
Developers / Re: Calling all UI Designers for new Basic Skin
« on: March 07, 2009, 04:44:16 pm »
Is this the UI3 Project?

52
Users / Re: PVR 150 on LiuxMCE myth not working error
« on: March 04, 2009, 03:20:41 am »
I just came across something else for you to look at if you havn't already http://wiki.linuxmce.org/index.php/LinuxMCE_MythTV_Player_Programmer%27s_Guide

53
Users / Re: Mythweb - recorded programs shows deleted tv shows
« on: March 02, 2009, 06:58:39 pm »
Thom, I have searched all of the sources that I have for SaveMythRecording.sh to none avail. in 7.1r2 ver. So I guess i'm going to have to redo my system to 8.1 to get up to date which is not all stable and missing some packages. Unless there is some repository I should be pointing my core to. cause the repositories it is curently pointing to do not exist.

 

54
Users / Re: Mythweb - recorded programs shows deleted tv shows
« on: March 02, 2009, 02:16:11 am »
Darn, no wonder mine hasn't broke yet I don't have the file SaveMythRecording.sh. Thom, sorry, I didnt mean to come off like a Know-it-all. I am running 7.1r2 of LMCE. Does that make a diff? Don't worry, i'm not tring to steal the thread. i'm just tring to help out so we can all figure this problem out. Where could I find that file, it is not in /usr/pluto/bin/?

55
Users / Re: PVR 150 on LiuxMCE myth not working error
« on: March 01, 2009, 11:55:59 pm »
Sound like your are missing drivers and firmware. The operating system may detect it but you need to install the drivers and firmware. This may point you in the right direction  http://www.mythtv.org/wiki/Hauppauge_PVR-150
http://ivtvdriver.org/index.php/Main_Page
As far as the 64bit goes i'm not sure. and to check and see if the card is loading right you will have an entry in /dev/video0 or /dev/video1


56
Developers / Re: NoodleSkin: Progress and Screenshots
« on: March 01, 2009, 09:25:37 pm »
Thats a very interesting look!

57
Users / Re: PVR 150 on LiuxMCE myth not working error
« on: March 01, 2009, 08:54:49 pm »
Go to the mythbackend of the core or md that you physically have the card installed and see if it is in capture cards? I use to have that problem in mythbuntu where my two cards would flip flop.

58
Users / Re: My Core/Hybrid power usage.. Please post yours!
« on: March 01, 2009, 03:38:00 am »
Its going to use more power in hybrid than in a standolone core system. cause you are using more resources to run both an md on top of a core. The more resources the more power you need. unless you have a very high end system.

59
Users / Re: Mythweb - recorded programs shows deleted tv shows
« on: February 28, 2009, 08:01:42 pm »
Well, maybe you are right, but it did not break mine. maybe it is system independent.

60
Users / Re: Mythweb - recorded programs shows deleted tv shows
« on: February 27, 2009, 08:24:38 pm »
Here's how i did it, go to http://192.168.80.1/mythweb/settings/mythweb
Where it say's MythVideo Dir: /home/public/data/videos/tv_shows_1
If that is where your shows are being recorded changing tv_shows_1 to the subdirectory of yours.
And do the same for MythVideo Artwork Dir: /home/public/data/videos/tv_shows_1
apparently these are set to mythtv defaults.

Pages: 1 2 3 [4] 5