Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - _if_

Pages: 1 [2] 3 4 ... 17
Installation issues / Re: web admin -> VDR Setup not working
« on: October 21, 2013, 10:19:26 pm »
this has not worked for years...just use the command line!

Users / Re: Kickstarter Campaign to fund a programmer?
« on: September 22, 2013, 01:20:25 pm »
maybe it would help to set up a detailled list of possible features and a rough time how long it would take to implement them. then you can divide the 50000 and you know how much money is needed for each feature.
this way everybody knows what he is spending his money on and knows what exactly he is getting for it. This may help to get people more interested.

Users / Re: Kickstarter Campaign to fund a programmer?
« on: September 21, 2013, 11:28:38 am »
By that collapse thing, is that meant you can groupe videos in the videosection? Like when I have a lot of simpsons episodes there will only show up "Simpsons" in videos and if I click on that it will show all the episodes?
If so, to me this feature would at least be worth an extra 100€. 

Users / Re: Kickstarter Campaign to fund a programmer?
« on: September 04, 2013, 08:59:55 pm »
good idea, you can count me in as well for say 100€.

still it's hard to find 500 people which want to give 100$ because lmce is pretty much a niche product (somehow). maybe you can get more interest if you offer different stages where you then get LMCE tshirts or things like that.  ???


Feature requests & roadmap / Re: Virtual 3D AI
« on: August 30, 2013, 05:52:37 pm »
as it's been a long time since the last update, I just wanted to show progress (I did not have much time so its not much).
I played with creating hair and found out that this is crazy hard to do...anyway:


Installation issues / Re: samba password forgotten on reboot
« on: August 26, 2013, 12:02:02 pm »
I would assume if you change the userpassword in webadmin that would work...

Users / Re: Following upgrade, media on MD starts at maximum volume
« on: August 20, 2013, 11:50:18 am »
yes I had that as well but then I got me an AV receiver and the issues went away.

btw. I believe that AV wizard is supposed to switch all inputs to 100%...


when you add a new user, can you log in with that?

did you do a apt-get dist-upgrade or just apt-get upgrade?

Installation issues / Re: move from working 810 to 1004
« on: April 20, 2013, 12:58:23 pm »
there is a backup function in webadmin, but I'm afraid that it may not work at the moment. you could at least try it.
Also it's always a good idea to clone your existing install with clonezilla in case that things will not run properly in 10.04.


Users / Re: Firewall issues
« on: March 02, 2013, 10:41:17 pm »
today there showed up a new ticket incl a patch about firewall issues...that sounds like it may solve your problems...

Users / Re: 1-Wire Temperature Sensors
« on: February 16, 2013, 09:11:36 pm »
you could check if the right USB port was recognized in the devicetemplate.
other than that, 1wire has always been a misterious thing - suddenly one day they get recognized and nobody knows why  ???
was the serial number recognized already?

Feature requests & roadmap / Re: Virtual 3D AI
« on: February 09, 2013, 11:33:39 am »
in some years when my blenderskills have improved that may be possible...but don't forget: you can't marry a 3D model!

btw: little progress

Pages: 1 [2] 3 4 ... 17