Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - joerod

Pages: 1 ... 9 10 [11]
Any updates to this topic?

Installation issues / Re: Reuse XP media center PC
« on: July 10, 2010, 04:52:18 pm »
I would say it looks like an interesting core... when you install lmce it should eventually show the avwizard; here you'll configure it to use the most basic user interface (UI) and it should boot.... I don't know if its gonna work as a good media director because of the video card and it should have a relatively big hard drive for core (although you could you a NAS).  But it should boot take a look at this to make sure you configure the avwizard:

Installation issues / Re: NVidia GT220, no AVWizard
« on: July 10, 2010, 04:44:05 pm »
From my experience lmce will try to update the driver to 195, but at install it has 173.  It apparently tries to update right before the avwizard, so try ctl-alt-F6 then ctl-alt-F8 to see if its actually updating or download...  But yes it does install 195

Installation issues / Re: Xine, x264, VC1 (mkv), and VDPAU
« on: July 10, 2010, 03:22:34 pm »
I am having the same exact issue... with xv the hd content plays (not extremely well, but it plays); when I switched to vdpau i just get a black screen with sound. Although there was a noticeable improvement with everything else once I manually switched the hardware acceleration from xv to vdpau.

diskless MD

Installation issues / Re: webpad-gamma1
« on: June 30, 2010, 03:33:45 am »
so does this mean we can get the gamma version updated on this link?

Users / Re: Web DT 366 Image
« on: June 30, 2010, 03:21:16 am »

Anyone interested in using that image should read this and apply the directions accordingly

if you still have doubts on how to install the image PM me and I'll try to explain what I did to get it up and running.

Users / Web DT 366 Image
« on: June 24, 2010, 12:00:42 am »
I just got my hands on a WebDT 366 GX and I'm pretty sure its the sameone Ive seen on the videos.  Seems like the ultimate remote, but the link on the wiki is down and I couldn't find a link here so I figured I ask to see if someone knew of a working like to the WebDT366 orbiter image.


Installation issues / Re: PROBLEM w/ cx88-dvb and WinTV NOVA-S-PLUS
« on: December 08, 2008, 03:03:40 pm »
well, I found out that the driver may not support the "demod" of this particular model.  I'm not sure if this is correct or not because after I came this conclusion I installed Windows and found out the card was not working there either.  Upon further investigation I realized that there was "burnlike" marks on the board so I am in the process of sending the card back for a new one.  Once I recieve a new card I will give it anther shot and post the results.

Thanks indulis for your reply

Installation issues / PROBLEM w/ cx88-dvb and WinTV NOVA-S-PLUS
« on: December 03, 2008, 07:24:58 pm »
I've spent alot of time trying to setup the NOVA-S-PLUS DVB-S card on a default installation of LMCE according to a post on here that card should be 100% compatible with LMCE; but it won't work.  Basically it seems to detect everything on the card except dvb.  So I end up with /dev/video0 but no /dev/dvb.

According to :

The card should work perfectly; but the cx88-dvb driver will not load.  Please help, I don't want to return to Windows

Pages: 1 ... 9 10 [11]