Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - lemming86_au

Pages: 1 [2] 3 4 ... 6
16
Users / Finally, Z Wave in Australia
« on: December 18, 2009, 07:51:56 am »
I have some good news for the Australians here:
www.smarthome.com.au is about to release Z Wave devices in Australia!

Finally, we are coming out of the Automation backwater!!

Regards,
Josh

17
Users / Re: Asus eeeBox EB1501 & 810
« on: December 16, 2009, 03:45:59 am »
No one?

Even if you don't have one of these, I'm open to suggestions!

18
Users / Re: virtualisation - which is better windows or linux
« on: December 13, 2009, 11:25:02 am »
Hi Justin,

Go with dedicated virtual machine layer, rather that an OS with VM software, much more reliable.
Personally, I use VMWare ESXi, works a treat.

Regards,
Josh

19
Users / Asus eeeBox EB1501 & 810
« on: December 12, 2009, 04:02:42 am »
Hi Everyone,

I have purchased an Asus eeeBox EB1501 & attempted to set it up as an MD.

I ran into the "link down" & kernel panic on the network card, so I followed the instructions for the r8168 & unrecognised NIC.
Now I get the message "No devices to configure"

Has anyone else managed to get the EB1501 to work?

Regards,
Josh

20
Users / Re: Atom board as core
« on: November 14, 2009, 09:17:57 am »
Thank you for clearing that up Andrew. I think there is a shopping spree in my future  ;D

Josh

21
Users / Atom board as core
« on: November 13, 2009, 03:56:06 am »
Ok, I have been getting conflicting ideas from people about whether a Dual Core Atom board would work as a CORE.

The plan is to have the core & 3 atom based MDs, using a NAS for storage & a HDHomeRun DVB-T for TV.
Core would not be used as hybrid, just for Core duties.

Will or will this not work?

Regards,
Josh

22
Users / Re: X10 Pro?
« on: November 13, 2009, 12:59:25 am »
I'm from Australia as well & this stuff just caught my attention (Got the same email as wombiroller)
will it work with LinuxMCE at the moment, or would some development be needed?

Regards,
Josh

23
Users / Re: MD boot issue in 810
« on: October 15, 2009, 04:44:45 am »
Levster,

The "cannot connect to router" is a different issue than what is being discussed here, but I have noticed some other topics in the forum discussing it.

I believe there is a temp fix in this topic - http://forum.linuxmce.org/index.php?topic=8939.0

Regards,
Josh

24
Users / Re: HDHomeRun DVB-T in 810?
« on: October 06, 2009, 11:17:49 am »
Thanks Andrew, will give it a shot. One problem I seem to be encountering is the current HDHomeRun script installing the firmware for the non DVB-T version when you plug it in the first time.

Wierdbeard, I have only tried it with VMWare ESX, but all VMWare products should work ok.
I set it up exactly the same as on a standard machine, just make sure to install the VMWare tools first, or the install takes forever.
The only downside with using ESXi is you loose the ability to use PCI, USB & serial devices.

Regards,
Josh

25
Users / Re: HDHomeRun DVB-T in 810?
« on: October 06, 2009, 09:05:09 am »
I haven't had much luck with PCI cards & reception where I live.
Reception quality with the HDHomeRun is far better than anything else I have tried.
I'm looking at setting up several of these systems for friends, who are in a simillar position to me.

There other reason I like it is because I can use it with my core running as a virtual machine on my VMWare ESXi box  ;D

26
Users / HDHomeRun DVB-T in 810?
« on: October 05, 2009, 03:33:03 am »
Hello,

Does anyone have the HDHomeRun DVB-T working in 810?

If so, do you have instructions I could try?
If not, I'm willing to make a contribution to get it working. It's about the only decent DVB-T tuner us Aussies have to work with.

Regards,
Josh

27
Users / Re: Skype for Asterisk
« on: October 05, 2009, 03:24:59 am »
I've used a Gizmo5 trunk  for Skype calls previously, seemed to work ok & was reasonably priced.
If you want to try it first, the free account allows you to make 1-3 minute Skype calls for testing.

Regards,
Josh

28
Users / Re: MD boot issue in 810
« on: October 03, 2009, 05:28:48 am »
Dothedog: You legend!

I was getting the (eth0): device state change: 1 -> 2 as well, but removing NetworkManager as you suggested has fix the problem!

Regards,
Josh

29
Feature requests & roadmap / Re: VPN support in PadOrbiter
« on: September 28, 2009, 12:00:03 pm »
Instead of VPN, would it be easier with SSH tunnel?

30
Users / Re: MD boot issue in 810
« on: September 16, 2009, 03:44:07 am »
I haven't tried that, I will try it when I get home, thanks.
So which should they use nv or nvidia?

Pages: 1 [2] 3 4 ... 6