Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - theteju

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9
31
Users / need help to set up logitech pro 9000 [solved]
« on: October 29, 2011, 11:23:16 pm »
Hello everyone,

I know some of you out there using logitech pro 9000 successfully. I have followed the steps from wiki but nothing comes up on my camera view under webadmin nor on orbiter.

Any inputs will be appreciated.

Thanks in advance.

Edit :
Sad to see, no body replied, however I got my webcam up and working but doing some here and there with the device template of generic analogue camera.
Also, wiki's page is really helpful as you will need those two packager namely, uvccapture and luvcview. the wiki does not specify about having them on core or MD so I installed on both.

Thank you.

32
Users / Re: MythTV trouble shooting.
« on: May 22, 2011, 08:17:36 pm »
i live in FL, so i m sure i am ATSC.

33
Users / Re: MythTV trouble shooting.
« on: May 22, 2011, 06:01:26 am »
I have no problem what so ever with my hdhomerun on myth as of now. I am running 8.10.


34
Users / Mythtv upnp AV media server Question
« on: May 17, 2011, 03:41:14 am »
Hello guys,

Probably this must be a stupid question after using the lmce for over a year. anyways,,

Where are those directories located, namely music, pictures, video that appears on mythtv's AV media server?

I want to add some music to mythtv's music folder so that my external media player device can see it out of the box. I do not have much luck with mediatomb these days.

Thanks much in advance.

35
Users / Re: Richard Van de Perre (rperre) is gone.
« on: May 02, 2011, 04:43:44 pm »
Oh I am so sorry to hear this. He was my life saver too, during many fresh install. I learned a lot from him. he taught me a lot with a lot patience.

Wishing a many best luck to his family.




36
Users / Re: SSD in core
« on: April 06, 2011, 05:41:46 pm »
I am even more confused with the answers here, in short,, is SSD good for a core or not??

37
Users / Re: SSD in core
« on: April 03, 2011, 08:18:40 pm »
I am also looking to invest in SSD.

My observation is if you dedicate a hard drive for system files only, and NO media at all, the installation hardly uses 40 gb at the max.

So, my question is will 50 gb be enough for core? ( I know recommended is 80gb) just curious.

thanks in advance.

38
Users / Re: CanĀ“t play anything
« on: March 27, 2011, 05:16:32 pm »
Okey this might be some random help.

are you using 10.04 or 8.10?

Since you hear the girl on setup your soundcard is detected successfully. however I believe core takes time to tag all your media when you attach your NAS, remember rule # 1 : be patient.

well you have copied your mp3 to core's public folder and not hearing the sound, do you see the song is playing on your remote screen? (screen when you hit remote button on the orbiter) my experience , sometimes if you have a browser open with youtube or something, the MD will not play core as one application is already using the sound card.

also post your output of

aplay -l

thanks.

39
Users / Re: support for nvidia GT 430 (SOLVED)
« on: March 11, 2011, 02:44:07 am »
Thank you Posde and Richard,

Finally GT 430 is working on my MD.

Thanks Richard, Alsa script was useful although I had to follow the wiki for dual sound card since Nvidia has its own sound card on it.

One way or other,, for now GT 430 is working with latest nvidia driver. I do not know what trouble I would face by playing with nvidia-install.sh script. we will see.

Thanks again.  ;)

40
Users / Re: support for nvidia GT 430
« on: March 10, 2011, 08:49:42 am »
thanks for the reply.

some dev helped me on lirc , according to them, I can manually install 260 on md. the problem is I am unable to kill the X server on MD to run the installer (downloaded from nvidia's website).

I dont know how to init 3

chroot /usr/pluto/diskless/## giving me scary warning...and asking me to use init 3

According to one  , I will replace nvidia-install.sh with only exit 0 in it on My MD. Question is, will it break my install? what problem I will face down the road by modifying that script?

thanks again.

41
Users / support for nvidia GT 430 (SOLVED)
« on: March 10, 2011, 03:50:28 am »
This is probably asking too much at a time when developers are busy for 10.04.
I just purchased a card since I got a decent deal on and the card is GT 430 with 1gig ddr3 ram. here is my stupid questions,

I am still running 8.10 and the max nvidia driver supported is 195 glx
When I check nvidia website, i think the card I got will not or might not properly work with 195 as nothing says on their website. http://www.nvidia.com/object/winxp_195.55.html

I it possible I can manually install 260 driver on my MD? If yes, I think I also need to edit the nvidia-install.sh script under /usr/pluto/bin so that I does not look for 195. I am not sure but thats my understanding.

I do not want to bother developers on channel just for my case.

I hope someone will guide me here to get my one and only MD working. Why did I buy 430 , because , I tried 210 which made little too noise, I tried 240 it worked like charm but putting just 10$ more I got 430 which could be little future proof. Please help me to get my little puppy working,

Thanking in advance,

take care.

42
I hope I am not too late to reply you,

But I would suggest to go for xfs format for media.


43
Users / Re: Recommendations for Media Directors? Anyone tried Dell Zino?
« on: February 19, 2011, 01:43:38 am »
I know someone had it, and he had hard time to set it up.

Build your own, with zotac mini itx board and compatible case. Good luck.

44
Users / Re: Aspect Ratio
« on: February 17, 2011, 05:45:39 pm »
I have been digging into properly setting the aspect ratio for my LED HDTV from samsung as well. The only problem I am facing is the firefox browser menu fonts are huge. and so does the KDE desktop fonts are huge.

What I found a temperory solution is go to KDE desktop and under appearance settings ----> fonts you need to set the dpi settings for the fonts.

Now coming back to the resolution , I found an article on some other forum,

I know some people here do not like xbmc, I am not favoring them but we can use their/ubuntu's guide.
http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=54685

in these steps the difference would be some command should be according to our system, for example killing the xbmc live ,, i think ours will be kill the startx and then move on,,

Perhaps , a dev can come out with exact steps and this could be a great how to... for our wiki.

Thank you.


45
Users / Re: Foxconn NetBox-nT330i as MediaDirector
« on: January 28, 2011, 07:03:24 am »
Finally got this unit of the floor and mounted on the back of the Plasma with an awesome effort and help from daballiemo and tkmedia thanks guys all works well only vga and analog sound at the moment until I can afford to upgrade to a plasma that has HDMI

Best regards
Beeker

Please try to mention the steps you followed or you may post a wiki under how to section, It might take few minutes for you to put them together, but can save someone's hours. If you have already, ignore my comment. Thank  you.

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9