Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - cfernandes

Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 23
271
Installation issues / Re: Installation hang on second step. Please help))
« on: October 30, 2011, 06:26:02 pm »
i edited  /etc/apt/sources.list

and removed  the last line  that refer a lucid repository

 and do  apt-get update   and apt-get upgrade

272
Users / Re: lucid in your /etc/apt/sources.list on 810
« on: October 29, 2011, 02:17:11 pm »
i invetigate mote   and found lucid on  database too

package_source   and  Distro

have several references to lucid .

some one how how to correct  ?

273
Users / lucid in your /etc/apt/sources.list on 810
« on: October 29, 2011, 12:23:17 am »
hello ,

any of you are seeing the lucid in sources.list ?


274
Installation issues / Re: Installation hang on second step. Please help))
« on: October 26, 2011, 06:29:16 pm »
i start install again   on monitor   file /etc/apt/sources.list   and LaunchManager.progress.log

when shown
        Downloading radvd - IPv6 Router Advertisement Daemon...
        Failed to get radvd - IPv6 Router Advertisement Daemon

the lucid  entry is addeded  on sources.list

i edited this fille and remove lucid line .

and now installation is finished .  and show  Sara

275
Installation issues / Re: Installation hang on second step. Please help))
« on: October 26, 2011, 04:44:11 pm »
my installation hang  on   installing  firefox

in /var/log/pluto/launchmanager.progress.log

have some lines  with fail to download   some packages

and i found  on my sources.list on last line  a lucid repository

i think that install  is doing  a  apt-get dist-upgrade on some point

276
Feature requests & roadmap / Re: Monitoring
« on: September 04, 2011, 04:44:00 pm »
I think just make a graphic would not be enough, it is necessary to send alerts when something is wrong.

277
Feature requests & roadmap / Re: Monitoring
« on: August 29, 2011, 07:32:48 pm »
Hi brononi,

  i have some Knowledge and free time   to help .


 

278
Users / Maybe this is i nice Orbiter and Phone
« on: July 19, 2011, 07:44:21 pm »
HI all,

maybe this is a nice orbiter and phone

this tablet use android 2.2

http://www.cisco.com/en/US/prod/collateral/voicesw/ps6789/ps7290/ps11156/data_sheet_c78-609507.html

279
Developers / Re: New Touch Orbiter & Proxy_Orbiter in development
« on: July 12, 2011, 05:50:07 pm »
i create directory /usr/pluto/orbiter/bits  and delete  a proxy_orbiter  recerate  a proxy_orbiter and  now  work 

thank you

280
Developers / Re: New Touch Orbiter & Proxy_Orbiter in development
« on: July 12, 2011, 04:52:40 pm »
my genereic  web device  is  34 
and generic proxy orbiter is 35


from the apache log  i get

2.168.80.1 - - [12/Jul/2011:11:49:56 -0300] "GET /lmce-admin/weborbiter_image.php?device_id=34 HTTP/1.1" 404 262 "-" "Mozilla/5.0"
192.168.80.1 - - [12/Jul/2011:11:49:56 -0300] "GET /lmce-admin/weborbiter_command.php?device_id=34&cmd=SCREEN_XML HTTP/1.1" 404 262 "-" "Mozilla/5.0"
192.168.80.1 - - [12/Jul/2011:11:49:56 -0300] "GET /lmce-admin/weborbiter_image.php?device_id=34 HTTP/1.1" 404 262 "-" "Mozilla/5.0"
192.168.80.1 - - [12/Jul/2011:11:49:56 -0300] "GET /lmce-admin/weborbiter_command.php?device_id=34&cmd=SCREEN_XML HTTP/1.1" 404 262 "-" "Mozilla/5.0"
192.168.80.1 - - [12/Jul/2011:11:49:57 -0300] "GET /lmce-admin/weborbiter_image.php?device_id=34 HTTP/1.1" 404 262 "-" "Mozilla/5.0"
192.168.80.1 - - [12/Jul/2011:11:49:57 -0300] "GET /lmce-admin/weborbiter_command.php?device_id=34&cmd=SCREEN_XML HTTP/1.1" 404 262 "-" "Mozilla/5.0"


281
Developers / Re: New Touch Orbiter & Proxy_Orbiter in development
« on: July 12, 2011, 04:36:18 pm »
Is the same machine,

on apache  logs  i get error  404   but the file is there.

282
Developers / Re: New Touch Orbiter & Proxy_Orbiter in development
« on: July 12, 2011, 04:16:40 pm »
HI ,

i try to run  but on screen of  qtorbiter  show
error downloading  http://192.168.90.1/lmce-admin/weborbiter_image.php

if i try to open this url on browser   show 404 error ,   but this files  is on /lmce-admin


283
Users / Re: Restart after power failure
« on: June 02, 2011, 04:24:54 pm »
hi

you can configure a wol ( wake on lan ) over internet .

i used  this tutorial  and work for me

http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/WOL

Carlos

284
Users / Re: What do you call you LinuxMCE system?
« on: April 08, 2011, 01:56:48 pm »
Mine would be "CURSOR" just like the cursor in old tv serie  called automan.

Cheers,
Cfernandes

285
Users / automount
« on: March 27, 2011, 12:40:49 am »
Hi,

today i update and  reboot my core and after this   let much time to go up  (1 hour)

i look on daemo.log 
and show a lot off lines
r 26 20:38:14 dcerouter automount[2051]: lookup(program): lookup for 29 failed
Mar 26 20:38:14 dcerouter automount[2051]: failed to mount /mnt/device/29
Mar 26 20:38:14 dcerouter automount[2065]: lookup(program): lookup for 52 failed
Mar 26 20:38:14 dcerouter automount[2065]: failed to mount /mnt/device/52
Mar 26 20:38:14 dcerouter automount[2080]: lookup(program): lookup for 29 failed
Mar 26 20:38:14 dcerouter automount[2080]: failed to mount /mnt/device/29
Mar 26 20:38:14 dcerouter automount[2094]: lookup(program): lookup for 52 failed

i don't have devices hd  with device id  52 or 29

where i can look for automont config 

thanks

Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 23