Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - cfernandes

Pages: [1] 2 3 ... 20
1
Hi ,

in my installation  i use  fail2ban to protect from brute force

you can use this steps  to configure

http://wiki.linuxmce.org/index.php/Fail2ban_-_A_tool_against_brute_force

2
Installation issues / Re: CuBox-i from SolidRun
« on: September 15, 2014, 12:46:26 pm »

3
Installation issues / Re: CuBox-i from SolidRun
« on: September 13, 2014, 05:13:22 pm »
HI ,

this also seems to be good

http://www.bananapi.org/p/product.html


4
Users / Re: Can not place international calls in 10.04
« on: August 13, 2014, 02:02:46 pm »
Hi ,

i found a dial plan colliding. 

if you change your prefix  to "9"  i think  than you  can  make  international calls .

i will talk to  Serge and Thom  about change this .

5
Users / web admin installation city change after reboot
« on: August 03, 2014, 06:22:08 pm »
Hi folks,

i changed on web admin installation city to my correct city but every reboot  return to other city !

some  one can  give directions hot to fix

thank you

6
Developers / Re: Developing a Weather Plugin, videos
« on: July 13, 2014, 06:12:34 pm »
HI Thom

for my test  i write  a php script  that grab info  from worldweatheronline

and the condicon  is changing  but other  values not !



7
Developers / Re: Developing a Weather Plugin, videos
« on: July 08, 2014, 04:26:24 pm »
Hi Thom

i try this on 12.04  and 10.04

on 10.04  is working  but on 12.04  not .

i checked the templates and are completely different.



8
Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: June 29, 2014, 06:12:00 pm »
Hi guys ,

the last build  qorbiter is crash  like maverick0815 said .

 i remove skins directory and do a
svn co http://http://svn.linuxmce.org/svn/trunk/src/qOrbiter/qOrbiter_src/qml /var/www/lmce-admin/skins && chmod -R 777 /var/www/lmce-admin/skins/android

and now is working ...

i hope  this help

Carlos

9
Developers / Re: Raspberry Pi Media Director
« on: June 28, 2014, 03:20:41 pm »
Hi J.

after  i rebuild  raspberry pi MD  mount point is working.

Carlos.


10
Developers / Re: Raspberry Pi Media Director
« on: June 14, 2014, 12:27:18 am »
thank you,

other issue  is not mounting discs,
on storagedevices.log show "CALLED TO MOUNT DEVICE 33"

but the mount point not show

carlos

11
Developers / Re: Raspberry Pi Media Director
« on: June 13, 2014, 03:52:18 pm »
hello friends,

 I have just set up the raspberry pi md, no problem. however the omx_player is dying in any video,

Has anyone had success playing video.

if i use omxplayer  in command line the video play correct. 

Carlos

12
Users / Re: SIP Video intercom
« on: April 16, 2014, 05:43:21 pm »
I found this project https://github.com/mpodroid/door-berry   on github.


13
Users / Re: web orbiter refresh
« on: March 06, 2014, 09:26:25 pm »
yes I'm very happy

thank you

14
Users / Re: web orbiter refresh
« on: March 06, 2014, 06:53:45 pm »
sorry for not sending my changes.

in my case is working on 10.04  including in security cameras via android orbiter


should be applied in weborbiter.js file in / var / www / lmce-admin / weborbiter


Carlos

15
Users / web orbiter refresh
« on: March 06, 2014, 12:14:08 pm »
hello guys, already have a certain time that a situation bothers me, the refresh of the web orbiter, I have studied the code and saw that the function exists however it never happens unless manually.
I made a change in javascript and is now working.
I wonder if anyone else has this problem and if we could discuss with anyone who has more knowledge of the web orbiter which the impact of this change


Carlos

Pages: [1] 2 3 ... 20