Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - cfernandes

Pages: [1] 2 3 ... 20
1
Installation issues / Re: CuBox-i from SolidRun
« on: September 15, 2014, 12:46:26 pm »

2
Installation issues / Re: CuBox-i from SolidRun
« on: September 13, 2014, 05:13:22 pm »
HI ,

this also seems to be good

http://www.bananapi.org/p/product.html


3
Users / Re: Can not place international calls in 10.04
« on: August 13, 2014, 02:02:46 pm »
Hi ,

i found a dial plan colliding. 

if you change your prefix  to "9"  i think  than you  can  make  international calls .

i will talk to  Serge and Thom  about change this .

4
Users / web admin installation city change after reboot
« on: August 03, 2014, 06:22:08 pm »
Hi folks,

i changed on web admin installation city to my correct city but every reboot  return to other city !

some  one can  give directions hot to fix

thank you

5
Developers / Re: Developing a Weather Plugin, videos
« on: July 13, 2014, 06:12:34 pm »
HI Thom

for my test  i write  a php script  that grab info  from worldweatheronline

and the condicon  is changing  but other  values not !



6
Developers / Re: Developing a Weather Plugin, videos
« on: July 08, 2014, 04:26:24 pm »
Hi Thom

i try this on 12.04  and 10.04

on 10.04  is working  but on 12.04  not .

i checked the templates and are completely different.



7
Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: June 29, 2014, 06:12:00 pm »
Hi guys ,

the last build  qorbiter is crash  like maverick0815 said .

 i remove skins directory and do a
svn co http://http://svn.linuxmce.org/svn/trunk/src/qOrbiter/qOrbiter_src/qml /var/www/lmce-admin/skins && chmod -R 777 /var/www/lmce-admin/skins/android

and now is working ...

i hope  this help

Carlos

8
Developers / Re: Raspberry Pi Media Director
« on: June 28, 2014, 03:20:41 pm »
Hi J.

after  i rebuild  raspberry pi MD  mount point is working.

Carlos.


9
Developers / Re: Raspberry Pi Media Director
« on: June 14, 2014, 12:27:18 am »
thank you,

other issue  is not mounting discs,
on storagedevices.log show "CALLED TO MOUNT DEVICE 33"

but the mount point not show

carlos

10
Developers / Re: Raspberry Pi Media Director
« on: June 13, 2014, 03:52:18 pm »
hello friends,

 I have just set up the raspberry pi md, no problem. however the omx_player is dying in any video,

Has anyone had success playing video.

if i use omxplayer  in command line the video play correct. 

Carlos

11
Users / Re: SIP Video intercom
« on: April 16, 2014, 05:43:21 pm »
I found this project https://github.com/mpodroid/door-berry   on github.


12
Users / Re: web orbiter refresh
« on: March 06, 2014, 09:26:25 pm »
yes I'm very happy

thank you

13
Users / Re: web orbiter refresh
« on: March 06, 2014, 06:53:45 pm »
sorry for not sending my changes.

in my case is working on 10.04  including in security cameras via android orbiter


should be applied in weborbiter.js file in / var / www / lmce-admin / weborbiter


Carlos

14
Users / web orbiter refresh
« on: March 06, 2014, 12:14:08 pm »
hello guys, already have a certain time that a situation bothers me, the refresh of the web orbiter, I have studied the code and saw that the function exists however it never happens unless manually.
I made a change in javascript and is now working.
I wonder if anyone else has this problem and if we could discuss with anyone who has more knowledge of the web orbiter which the impact of this change


Carlos

15
Installation issues / Re: 12.04 install, motion wrapper
« on: February 15, 2014, 07:07:29 pm »
is correct.
  but motion wrapper  is dependent  of  libavcodec52 and this dependence  need to be change to libavcodec53

i change  in my  installation  and  motion wrapper is working with libavcodec53 

Pages: [1] 2 3 ... 20