Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - maverick0815

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 46
Users / Re: question about internet radio
« on: March 27, 2015, 12:17:50 pm »
sorry for the late update....the issue so far has been resolved by Alblasco...the script in question wasn't in the repo. I got it and now I also got internet radio. Thats working nicely. What I'm missing is an easy way to edit them, like putting logos or perhaps have favourites...something like that.

Users / Re: 1204/1404 HAL replacement !!! Please read!
« on: March 26, 2015, 01:19:01 pm »
So, I checked a little more. I removed the devices from the configuration and did a reboot. The disks were immediately recognised, but they don't get online. I tried setting them in the webadmin, but that doesn't do anything. After reboot the tick for online is gone again too.

Users / Re: 1204/1404 HAL replacement !!! Please read!
« on: March 26, 2015, 10:36:54 am »
No need to thank me....I'm glad I can contribute at least this way. On the other hand, I still couldn't revive the drives. I'm really considering a fresh install. After a kernel upgrade on the core I always have to reinstall asterisk. Kernelupgrades on the core give me dependency errors. So many guess is, something went wrong earlier. This way we can see how the new system works on a fresh install.

Users / Re: 1204/1404 HAL replacement !!! Please read!
« on: March 25, 2015, 11:42:52 pm »
I have no more access to my drives in the core...
Phenigma was so kind as to try to assist me. I will attach the output file generated by HAL, until it terminated. Maybe this will help.

Users / Re: 1204/1404 HAL replacement !!! Please read!
« on: March 25, 2015, 08:18:21 pm »
I don't know, if this is really related, but since the update, I noticed some decrease in performance, qorbiter takes long to load and display the viewpoint.....also internet access seems slower. I checked my connection in the fritzbox...there it's fine.

Users / Re: rpi2
« on: March 25, 2015, 05:42:33 pm »
Okay..taking it step by step....right now it's running wit: squeezelite :-)

Users / Re: rpi2
« on: March 22, 2015, 07:05:00 pm »
That would be quite cool. One other question, if just rhetorical. Since its a disked me, I could use Wi-Fi?

Users / rpi2
« on: March 21, 2015, 07:23:50 pm »
So i got me a rpi2 now to play around with it a little. Actually I wanted just to build a internet radio with this. On the other hand, I saw that there is some development for making it an md. For the previous rpi the wiki said, that mythtv-frontend is not possible, which  makes me wonder, if this would still apply to to the rpi2 with his 1g2g ram and quad-core.  In case there is a way to test this out, I'm volunteering.

Users / Re: question about internet radio
« on: March 15, 2015, 01:04:32 pm »
I found something! I think there is a script missing. The webpage for internetradio is trying to execute /usr/pluto/bin/ to add stations...however I cannot find this script anywhere.
Update: I received the missing file and it I'm not mistaken, it should come with an update
Other than that..?it's working nicely.

Users / Re: question about internet radio
« on: March 15, 2015, 11:41:37 am »
Sorry for the confusion. I didn't want to edit scenarios, but rather adding a logo to the radio station. Anyway I found it again via the  mediabrowser.
thanks again for the help

Users / Re: question about internet radio
« on: March 14, 2015, 04:42:55 pm »
Thanks, Sambuca, this works as described. I did have to try a little, but finally got it. However manipulating an existing stream...i am a bit for example I want to add a picture for the can I find that one again? Too bad that radio page is not working surely lists a lot of possible stations.

Installation issues / Re: Problem with Kernel upgrade
« on: March 12, 2015, 01:45:04 pm »
it seems there is a regularly occuring problems with those upgrades on the md. Sometimes its ok, other times it give the same error as before. Then I will rerun and rebuild the image of the md.

The other thing I noticed today with a kernel upgrade on the core. After the upgrade, I rebooted the server. When it was finished, none of the phones were registered again. So I rebooted the server once more, but still no luck. In the end I had to reinstall Asterisk and now its working again.

Users / Re: question about internet radio
« on: March 10, 2015, 06:58:22 pm »
I will give this a try, though I still don't know how to clean up the clutter I have created.

Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: March 04, 2015, 11:41:53 pm »
When playing media and restarting qorbiter, it is not possible to access the remote for playback anymore...the icon of the playing media is not being displayed, only text and the playtime is visible.

Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: March 03, 2015, 09:01:37 pm »
I remember reading something about datagrid related issues with mythtv a while ago....perhaps that's the case. I guess, I will have be a bit patient some more :-)

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 46