Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - maverick0815

Pages: 1 [2] 3 4 ... 43
16
Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: April 28, 2015, 08:46:59 pm »
Is there something I can do to get qorbiter5 to work? I've grown quite a bit dependent on it, but it's only showing this white screen an crashes on me  :'(

17
Installation issues / Re: asterisk, Ticket 2263
« on: April 26, 2015, 12:47:01 pm »
So far that's the only thing I found and it's working consistently like that.

18
Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: April 26, 2015, 11:54:09 am »
Since qorbiter5 doesn't seem rework, I tried qorbiter4, but that is just the same.

19
Users / Re: question about internet radio
« on: April 23, 2015, 04:07:06 pm »
Sounds Good, thanks:-)

20
Users / Re: question about internet radio
« on: April 22, 2015, 09:29:55 pm »
Germany, Saxony, chemnitz to be precise

21
Users / Re: question about internet radio
« on: April 22, 2015, 09:26:59 pm »
It does...and it worked before.I also tried selecting the location, but the results were the same. .

22
Users / Re: question about internet radio
« on: April 22, 2015, 09:18:18 pm »
Oops...I need to dig a little.

23
Users / Re: question about internet radio
« on: April 22, 2015, 09:07:38 pm »
Actually they were all working. Like for example Radio energy...doesn't Show up anymore.  I added those stations with the previous script, so I suppose you used the same method for adding them there?

24
Users / Re: question about internet radio
« on: April 22, 2015, 08:59:56 pm »
Sorry for answering so late..I tried the new script. I think there is still something going wrong. I deleted the existing stations and then tried to add them again with the new script. So far I could now only get about 6 stations out of about 20. Perhaps the script discards the station, if it can't pull a logo?

Still..so far, thanks for the effort :-)
cheers
Mario

25
Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: April 12, 2015, 07:50:01 pm »
Hmmm...it seems qorbiter doesn't like me anymore...it displays only a white screen and then ends...

26
Installation issues / latest update problem
« on: April 11, 2015, 11:31:32 am »
it seems that there is some issue with the update for mythtv:

Quote
Setting up pluto-mythtv-player (2.0.0.46.15041030526) ...
ln: failed to create symbolic link `/usr/lib/libXmu.so': File exists
dpkg: error processing pluto-mythtv-player (--configure):
 subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
Errors were encountered while processing:
 pluto-mythtv-player
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

27
Users / Re: cannot tag media anymore
« on: March 31, 2015, 09:29:26 pm »
Ok, I'm an idiot....At least for this thread. Got the wrong file type

28
Users / Re: cannot tag media anymore
« on: March 31, 2015, 09:20:37 pm »
Update : at first I thought it's a but of my browser, but it appears, it's got something to do with the file.....I will have to check it a bit further...I will report my findings.

29
Users / cannot tag media anymore(solved)
« on: March 31, 2015, 09:08:57 pm »
I just noticed today, that I cannot tag my mediafiles anymore. Strange thing is, clicking on a directory I can choose the get metadata as usual from Amazon, TMDB or TVDB.
However clicking on a file now, nothing like that is present.
So as the old windows-joke goes: is it a bug, or a feature?

30
Installation issues / Re: asterisk, Ticket 2263
« on: March 31, 2015, 08:13:55 pm »
Hmm, it seems the problem has not been completely eradicated. So far asterisk is working. At first I thought it's kernel-upgrades are to blame, but it's actually a problem with rebooting. Asterisk appears to be running, at least when querying the status, but only after restarting asterisk manually, can I get the phones registered.

Pages: 1 [2] 3 4 ... 43