Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - maverick0815

Pages: [1] 2 3 ... 57
1
Installation issues / Re: Samba shares and updatemedia
« on: February 18, 2018, 12:54:56 pm »
Thanks for the advice...I tried, but it didn't really help so far...maybe I need to do some more digging. I also found out that it seems to have "forgotten" a lot of my audio files, for they were not in the database and they were not new either.

2
Installation issues / Re: VPN
« on: February 17, 2018, 04:05:16 pm »
Currently I can establish a vpn connection via my router, but i can only access the core if its firewall is disabled...which is not what i like to do. So i would need proper rules

3
Installation issues / VPN
« on: February 17, 2018, 01:25:28 pm »
I am trying to establish a vpn tunnel to my cell. I have tried following the wiki about this but so far I have been unsuccesful.
Do I need to add firewall rules on the core?
Any help would be appreciated.
thanks.

4
Installation issues / Re: Samba shares and updatemedia
« on: February 17, 2018, 01:20:29 pm »
I had a little chat yesterday with Tschak and he asked me to get an output from gdb for that and create a ticket.

5
Installation issues / Samba shares and updatemedia
« on: February 16, 2018, 07:12:49 pm »
Both have suddenly stopped working. Today I had to reboot my server and since then I am unable to access the fileshares from my windowsbox. it always asks for my credentials. The samba logs say that it found a misconfigured server role and exits

While checking around I also saw that updatemedia is producing a segfault. there seems to be an error in libstdc++.6.0.19

6
Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: January 02, 2018, 04:21:49 pm »
my update: the issue with no Content showing is solved, if I have the Orbiter first in portrait-mode. Then Content ist visible, turning it then to landscape it even Shows covers, but only in this Fashion.
I am also not able to do power off/ restart from qorbiter- works in the windows-Orbiter.

7
Installation issues / Re: cannot grab the install-script
« on: October 08, 2017, 04:08:32 pm »
All is well now. Thank you

8
Installation issues / cannot grab the install-script
« on: October 07, 2017, 05:55:03 pm »
Guys, is there something wrong with github? I tried to make a net-install, but I cannot download the install script- I get an error 500

9
Feature requests & roadmap / Re: Integration of streaming sites?
« on: September 19, 2017, 11:17:17 am »
I somehow don't see what Apple Health has to do with homeautomisation....??

10
Installation issues / Re: Upgrading from 10.04 to 16.04
« on: September 01, 2017, 07:33:55 pm »
I have quite a similiar experience....fresh install of 14.04. i tried the last image as well as net install. Its booting...displays 0 in the top left, goes blank, reboots. All of this continuously. The graphicscard in this case is a cheap gt710.

11
Users / moving files in bulk
« on: August 30, 2017, 09:39:45 pm »
Guys, just a question. lets say I have a number of movies in several different folders and now want to integrate them all in one. If I go by webadmin, I need to move each file individually...which takes time. I could also move them outside webadmin as files and then resynch the folders. Is there a way to move files in bulk with webadmin?

12
Installation issues / Re: 1604 install
« on: July 30, 2017, 01:51:15 pm »
sorry to budge in like that...but is 16.04 actually that far for "public" testing? so far the wiki says 14.04 is the latest and greatest...I'm just being curious

13
Users / Re: Anyone running qorbiter on nougat?
« on: July 02, 2017, 11:42:10 am »
I get some error message on my phone when running qorbiter
Quote
Detected problems with native apps libraries:
LibQt5Core.so unauthorized access to libcrypto.so
LibQt5Core.so unauthorized accesss to libssl.so
I can click ok and everything continues to work.

14
Users / Re: Anyone running qorbiter on nougat?
« on: July 01, 2017, 12:13:42 pm »
Lo and behold...I have news. Apparently the content not showing seems to be related to autorotation- sounds weird, right?
I already knew, that when opening qorbiter when holding your phone vertically and then turning it horizontally before the qorbiter is fully loaded, then the screen flickers and you need to close it again.
Now I opened qorbiter, in horizontal mode and checked for my movies...nothing showed. Then I turned it vertically and was surprised to see my movies. Turning it back to horizontal, suddenly everything was there, covers and all.

15
Installation issues / Re: Problems setting up Graphics with AVwizard
« on: June 25, 2017, 12:33:44 pm »
Lucky me...I was able to test it already. I was able to set up the me properly. This is great. Thank you very much. I think the nvidia-375 is either buggy or not compatible with the ion platform.

Pages: [1] 2 3 ... 57