Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Govo

Pages: 1 ... 6 7 [8]
106
Installation issues / Re: failed to cache live kunbuntu cd
« on: April 30, 2008, 05:11:03 pm »
(Reading database ... 84427 files and directories currently installed.)
Preparing to replace patch 2.5.9-4 (using ./patch_2.5.9-4_i386.deb) ...
Unpacking replacement patch ...
Setting up patch (2.5.9-4) ...
(Reading database ... 84427 files and directories currently installed.)
Preparing to replace dpkg-dev 1.14.5ubuntu16 (using .../dpkg-dev_1.14.5ubuntu16_all.deb) ...
Unpacking replacement dpkg-dev ...
Setting up dpkg-dev (1.14.5ubuntu16) ...
(Reading database ... 84427 files and directories currently installed.)
Preparing to replace dpkg-repack 1.27 (using ./dpkg-repack_1.27_all.deb) ...
Unpacking replacement dpkg-repack ...
Setting up dpkg-repack (1.27) ...
ioctl: LOOP_CLR_FD: No such device or address
/tmp/tmp.ipLmK24663/casper/filesystem.squashfs: No such file or directory

ERROR : Could not cache Kubuntu Live Cd

I have 320 gb harddrive so space ins't an issue .
i have checked the cd and there's nothing wrong with the disc.

107
Installation issues / Re: failed to cache live kunbuntu cd
« on: April 30, 2008, 04:43:18 pm »
i have the same problem ,it reads the linuxmce just fine but faileds to cache live kunbuntu cd. i have also clone the disc using kde and still no joy. working again on it to see what happens.

109
Installation issues / Re: Linux MCE installation failed
« on: April 27, 2008, 10:12:21 pm »
have a look at my log for this evening .its gone mad from 20:50 pm .theres no pluto admin in the computing. the video only shows dvd cover s no writing of the film name. it was working the last four hours with problems and now its gone mad

my machine hardware is

asus m2n-mx mother board

cpu is amd athlon dual core processor

ram 2 gb ddr2

harddrive

320gb

80 gb

graphics cards is

integrated nvidia geforce tm 6100 graphics processing unit

110
Installation issues / Help need some to have a look a my dcerouter log
« on: April 27, 2008, 10:06:11 pm »
you can view it here http://www.piknclik.com/linuxmce/linuxmce2dcerouterlog.txt

Can it be the cause of my machine freezing and not responding .

its from this evening.

in the computing ,the youtube ,pluto admin writing is gone .and in  video is only shows the cover of the dvd no names are with it ,its was working great for fours and now at 20:50 as you see the log its all gone mad .

111
Installation issues / Re: Linux MCE installation failed
« on: April 27, 2008, 09:49:22 pm »
Here's the thing .you said post any problems here and people can help. try this .

i have install the quick dvd rc1 and have also tried beta 3 & 4 ,and i still get my problem which no one seems to know whats wrong.

After installing without any problems i reboot and load my machine .Now i can browse my media just fine .But and a Big But  ,if i leave it for more then 20 minutes to an hour it hangs and stops responding .

the keyboard and mouse don't respond and the remote does nothing .whats left is this picture i took of my screen ,see it here

www.piknclik.com/linuxmce

Also using a pc as a md makes my linuxmce become unstable again it stops responding the dhcp looses network  and the md stops ,again all thats left is a reboot of both machines.

So can you explain to me how they can help??

I have enable remote assistance a number of times and no seems to look at my machine . i have been at this for two weeks now and have left a number of topics both here and at linuxmce bug reports .

and yet no one has came up with an  idea ,what could be wrong .

But i just like to say that i love what linuxmce can do and hate the fact that might have to return to windows mce untill an stable vr of linuxmce is available
But for the moment i'll see what happens with my topics.

I just wanted to add this.

112
Users / can we update Kubuntu to vr 8.04
« on: April 27, 2008, 07:08:15 pm »
Are we able To Upgrade from Kubuntu 7.10 to Kubuntu 8.04 .will linux mce 0710 work with this version of kubuntu

113
This link does not work from the wiki linux page .

http://releases.ubuntu.com/kubuntu/7.10/kubuntu-7.10-desktop-i386.iso


can some one provide a link so i can download kubuntu-7.10-desktop-i386.iso ,i'm doing a installation using cd method cause the quick dvd rc1 in unstable for my machine..


Thanks

114
Users / Re: LMCE lockup when ripping CD -Needs to do a cold reboot!
« on: April 27, 2008, 06:30:42 pm »
Hi i have the same thing happening .but it does it all the time . some times if i boot up it freeze or if i leave it alone for a while .again no responds to keyboard or mouse the only thing you can do is a reboot.

Now ,i have been told in a topic that i should install using the cd method cause i install from the quick dvd vr beta3 & 4 ,i also install the quick dvd RC1 to see would it get rid of the  problem  but it didn't.

i'm in the middle of recording  my screen so i can post it here for support to look at ,

again i'll post here any success on the matter. i will be using the cds for installing

P.S its nothing to do with ripping the cds.

115
Users / Whats the differents between these disc
« on: April 27, 2008, 06:20:18 pm »
LinuxMCE-CD1-i386-rc1.iso

LinuxMCE-CD1-i386-rc1.iso + md5

what is ,md5?


116
Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 43 bytes) in /var/www/pluto-admin/include/adodb/adodb.inc.php on line 2338

could this be the reason my machine keeps freezing have a look at my pictures here  www.piknclik.com/linuxmce
I think this one was solved- search mantis....

Regards,

Bulek.

what do you mean search mantis? where do i search for this??? please

117
Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 43 bytes) in /var/www/pluto-admin/include/adodb/adodb.inc.php on line 2338

could this be the reason my machine keeps freezing have a look at my pictures here  www.piknclik.com/linuxmce

118
Installation issues / Re: System stops responding major
« on: April 25, 2008, 10:39:29 pm »
Ok here goes

Cpu is a amd athlon dual core processor

mother board is

M2N-MX with a integrated Nvidia geforce 6100 graphics cards

2 gb ram

320 gb harddrive

80 gb harddrive for storages

audio card is a sound max adi ad1986a 6 channel s works ok

lan is attansic gigabit lan phy

usb support is usb 2.0/1.1 ports

its been on an hour now and the mouse is responding ,lets see will it last another hour before freezing up

119
Installation issues / Re: System stops responding major
« on: April 25, 2008, 10:19:25 pm »
Hi

I install it using the quick dvd i386  ,both beta 3& 4 .download quick dvd RC1  and again the same thing happening . i disable flickr script thinking it had something to do with.


 The Hardware below  i got made to for linux mce using there hardware page on wiki

Processor

Type : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor
Speed :2500MHZ
Count :2

System Memory
Usable Size :2000MB

i'm in the middle of recording my linux mce using my web cam for a video of what happens.but i take your advice and download the cds and see what happens with it. i'm 21 minutes into recording and its going good but wont last long the an hour.

i have been at this for two weeks

120
Installation issues / System stops responding major
« on: April 25, 2008, 07:37:21 pm »
Ok have this problem with linux mce in both RC1 Beta 3 & 4 ,I install it grand and about 10 to 20 minutes it become unstable .doesn't respond to keyboard or mouse or remote control. all i can do is a reboot .now i was told to install the latest drivers for nvidia graphics card,i did that and it still the same .i have uploaded pictures of my screen before and about 10 minutes after .

any ideas what is causing the system to crash.

you can see my pictures at this  link below .because they are to big to upload.

http://www.piknclik.com/linuxmce/

Pages: 1 ... 6 7 [8]