Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ladekribs

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6
61
Users / Re: Spotify?
« on: September 27, 2010, 04:23:56 pm »

62
Users / Re: How to use only the 2nd drive for user data
« on: September 08, 2010, 04:07:10 pm »
Hi,

If your users run windows You can map the share to a drive letter in explorer


BR Stefan

63
Users / Re: How stable is 8.10?
« on: February 02, 2010, 01:28:12 pm »
Hello Seth,

what are Your issues with CM11A?

I have also a problem where, the sunset event is ignored, and when I manually power on the lamps, they get powered of after about 10 seconds or so(can be frustrating :-)


Cheers Stefan

64
Users / Re: Dallas Semiconductor 1-Wire Questions
« on: January 28, 2010, 01:22:18 pm »
how about joining forces to get 1-wire working? I am also interested in that, but have (not yet) not much programming knowledge.

many of You guys seems to have much experiences of 1-wire, how about if we start a wiki page collecting all knowledge about 1-wire, how to write drivers and how to get it going?



cheers Stefan

65
Users / Re: DVB Cards info needed for Templates
« on: January 25, 2010, 12:22:15 pm »
Hello Mandingo,

Can You give some guidlines buying TV-tuner cards?

Are there any cards for DVT-T with support for CI/CA-modul that is supported in Linuxmce ?

(only 4 channels in Sweden are free-view)


Thanks, Stefan

66
Users / Re: DVB Cards info needed for Templates
« on: December 31, 2009, 03:58:26 pm »
Hi I have a:

Hauppauge WinTV
Nova-t PCI (9003) Thomson DTT75105
PCI CX2388x
DVB-T (CX22702)
________________________________________________

sudo lspci -vn



01:07.0 0400: 14f1:8800 (rev 05)
        Subsystem: 0070:9002
        Flags: bus master, medium devsel, latency 64, IRQ 19
        Memory at f9000000 (32-bit, non-prefetchable) [size=16M]
        Capabilities: [44] Vital Product Data <?>
        Capabilities: [4c] Power Management version 2
        Kernel driver in use: cx8800
        Kernel modules: cx8800

01:07.2 0480: 14f1:8802 (rev 05)
        Subsystem: 0070:9002
        Flags: bus master, medium devsel, latency 64, IRQ 19
        Memory at fa000000 (32-bit, non-prefetchable) [size=16M]
        Capabilities: [4c] Power Management version 2
        Kernel driver in use: cx88-mpeg driver manager
        Kernel modules: cx8802


________________________________________________

sudo v4l2-ctl -n

ioctl: VIDIOC_ENUMINPUT
        Input   : 0
        Name    : DVB
        Type    : 0x00000002
        Audioset: 0x00000000
        Tuner   : 0x00000000
        Standard: 0x0000000000727FF7 ( PAL NTSC SECAM )
        Status  : 0

________________________________________________


67
Users / Re: Where is the wiki?
« on: December 01, 2009, 11:42:28 am »
yes same thing here

BR Stefan

68
Developers / Re: New VoIP SIP Provider added
« on: November 08, 2009, 12:31:46 pm »
Hi all,

I modified the broadvoice script to work with my SIP provider bredband2telefoni (who sadly not seems to want to expand anymore).

I got outgoing to work, but incoming gets stuck with "the number you have dialed is not in service", and when i check inbound route,
I have the phone number in "DID Number" and set destination is set to "Custom APP:custom-linuxmce,102,1 witch looks right to me.

what did i miss to do?

Best Regards Stefan.

69
Users / how to clean the device database
« on: October 10, 2009, 11:01:12 am »
Hi all,

I screwed up my device database, how can I empty it so I can make a new install without installing Kubuntu from start?

Best Regards Stefan

70
Users / Re: Problem Ripping DVD
« on: October 09, 2009, 11:56:54 am »
Hi,

can this be ARccOS protection?

http://en.wikipedia.org/wiki/ARccOS_Protection

BR Stefan

71
Users / Re: LinuxMCE 0810 and VDR recording mechanism
« on: October 09, 2009, 11:52:21 am »
Hi
I also thought of setting the path to /home/public/data/pvr/ but if done so will all the vdr files be shown togheter with the video files?

BR Stefan

72
Users / Re: LinuxMCE 0810 and VDR recording mechanism
« on: October 08, 2009, 12:57:22 pm »
Hi Luke,

I installed VDR on 0810 with help from this link http://wiki.linuxmce.org/index.php/VDR

I have not tested recordings from MD yet.

Regards Stefan

73
Installation issues / Re: No Signal with hdmi cable.
« on: September 12, 2009, 07:50:14 pm »
Hi Lev,

I had the same problem, so I started the AVWizard from  a putty windows (other computer), and saw that AVWizard complained about the graphic driver, so I started KDE and selected the correct driver, after that I got HDMI working but only 720p of some reason.

BR Stefan

74
Hello Philippe,

No I do not think You are alone on this, I think I have it too.

Can You please list the hardware of all the MD´s to figure out what differs.


BR Stefan

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6