Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - pga57

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10
16
The mac range was missing so I have re check-in it.

17
I sent the missing parameters in case they can be added to the previous DT.

If not, tell me what I can do to.

18
Well, something is wrong.

I have no more the same device template number I create and I've lost some camera parameters.

Can you tell me how to remove a wrong device template ? (I have 2405 and 2253 for the same camera)

If necessary I will re create a new device template for the D-Link DSC-7110.
Mac range was create but I not select it for the check-in (mistake).


19
Well, I have just done a anonymous check in for this DT.

Hoping to have it done properly ....;-)


20
Hi Posde,

As I mentioned earlier, my sURL worked with zoneminder, and I did not think to look in the zm wiki.

It's a pity that this information is not in the documentation of the D-Link camera, I have saved time and you will not bother with that. ;-)

Thank's a lot for your search, now I can snap picture !

Greetings,

Philippe

21
Humm..

It does not seem possible to obtain true jpeg. I can get H264, MPEG-4 and JPEG (but it's MJPEG) images.

It only remains for me to hope that one day this template accept MJPEG. ;-)

Thank you for your response.

22
I forgot to mention that I had previously configured the camera with the "Generic IP Camera" template and then with motion.
But no picture and the same "Camera screenshot not available" with the lmce-admin security view camera :-(.

My configuration seems correct and if i use the sUrl "http://192.168.80.132:80/video3.mjpg" with a web browser I have my image.

Nobody can help me ?

Philippe


23
I don't find why I have no image with a D-Link DCS-7110 IP camera on Linuxmce 1004.

The camera work perfectly with Zoneminder.

I have create a new template based on Sambuca Advanced_IP_Camera device template.
But no success.
When I start manually this device it give me this logfile:

Code: [Select]

linuxmce@dcerouter:~$ sudo /usr/pluto/bin/Advanced_IP_Camera -d 166
[sudo] password for linuxmce:
Advanced_IP_Camera, v.2.0.0.45.12121426939
Visit www.plutohome.com for source code and license information

10      03/24/13 14:42:41.897           Device: 166 starting.  Connecting to: dcerouter <0xb778d6f0>
10      03/24/13 14:42:41.909           Setting timeout for socket 3 to 20 <0xb778d6f0>
10      03/24/13 14:42:42.006           getConfig() Configuration =  <0xb778d6f0>
10      03/24/13 14:42:42.006           getConfig() parameters.size = 0 <0xb778d6f0>
10      03/24/13 14:42:42.007           getConfig() Children: <0xb778d6f0>
05      03/24/13 14:42:42.007           m_vectEventMethod.size() = 5. Configured EventMethods: <0xb778d6f0>
05      03/24/13 14:42:42.007           m_mapPK_Device_OutputDevice.size() = 0. Configured OutputDevices: <0xb778d6f0>
10      03/24/13 14:42:42.018           Connect OK <0xb778d6f0>
10      03/24/13 14:42:42.018           Requesthandler 0x9aa0a38 (device: 166) runThread now running <0xb6f8bb70>
10      03/24/13 14:42:42.108           Receive string: MESSAGE 103            <0xb6f8bb70>
10      03/24/13 14:42:42.108           Received MESSAGE 103            0x9aa0a38 device: 166 <0xb6f8bb70>
10      03/24/13 14:42:42.108           Received Message type 1 ID 84 from 64 to 166 (device: 166) resp 1 <0xb6f8bb70>
10      03/24/13 14:42:42.108           CMD_Get_Video_Frame: sUrl: http://192.168.80.132:80/video3.mjpg <0xb6f8bb70>



Is there something I have missed ?

Greetings,
Philippe

24
Users / Re: New audio scheme, and upgrades (Updated)
« on: February 14, 2013, 09:25:55 am »
Hi Phenigma,

Even if it is not yet automatic, it works and simplifies configuration !!

Squeezeslave work again and I suggest, L3mce, to test it because it is a nice solution to have synchronized audio in rooms. ;-)

Thank's again for your reactivity and help.



25
Users / Re: New audio scheme, and upgrades (Updated)
« on: February 13, 2013, 09:56:40 am »
Maybe it is because I have no media director on the Core and so have not setup video and audio ?



26
Users / Re: New audio scheme, and upgrades (Updated)
« on: February 13, 2013, 09:20:14 am »
Hi

I have add the Multichannel sound card #2241 on the Core but have a "No sound cards found" in the device data parameters.

My asound.conf is the ITS audio profile that LMCE give me (same as yesterday) and my /etc/pluto/alsa/vitual_cards.conf is empty.

Do I miss something ?



27
Users / Re: New audio scheme, and upgrades (Updated)
« on: February 12, 2013, 09:27:14 pm »
Hi Phenigma,

Great !




28
Users / Re: New audio scheme, and upgrades (Updated)
« on: February 12, 2013, 09:14:46 am »
I have paste my old config (first pastebin) into /etc/pluto/alsa/virtual_cards.conf, and let the LMCE ITS audio profile.
It is a progress but the -o parameter (audio device) is always missing and if I reboot the core, I retrive a empty virtual_cards.conf :-(.

I know about Dianemo Device Template #1994 and have use it before.
But it is actually missing on linuxmce 10.04 so I have to manually recreate the virtual cards.

Thank's for your help.



29
Users / Re: New audio scheme, and upgrades (Updated)
« on: February 11, 2013, 05:55:07 pm »
The asound.conf that worked before the new audio sheme:

http://pastebin.com/v1NAqujj

For information I have 2 sound cards and only use the M Audio for squeezeslave on the core.
I don't have a media director on the core.

The new asound.conf after the new audio sheme.

http://pastebin.com/SP48tBdt


30
Users / Re: New audio scheme, and upgrades (Updated)
« on: February 11, 2013, 05:05:31 pm »
Humm... I'm not sure but I think that squeezeslave is broken with the new scheme.
Mine don't work anymore.

I've lost my core virtual card config and if I replace the new generated asound.conf with a backup I have, squeezeslave miss the -o parameter:

Code: [Select]
linuxmce  7953  0.0  0.0   3344   840 pts/11   S+   16:51   0:00 grep --color=auto squeezeslave
root     15039  9.0  0.2  60812  6844 ?        Ssl  16:27   2:10 /usr/bin/squeezeslave -m00:00:00:00:00:01 -r5 -M/var/log/squeezeslave.log localhost
root     16223  9.1  0.2  60944  6728 ?        Ssl  16:27   2:10 /usr/bin/squeezeslave -m00:00:00:00:00:02 -r5 -M/var/log/squeezeslave.log localhost
root     16781  0.6  0.2  59920  6816 ?        Ssl  16:27   0:08 /usr/bin/squeezeslave -m00:00:00:00:00:03 -r5 -M/var/log/squeezeslave.log localhost



Pages: 1 [2] 3 4 ... 10