Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Itsik

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13
46
As mentioned in my post, this works on 0710 & 0810 both 32 & 64 bit.
Just pm you email to me and I'll send you the files.

Itsik

47
We've been testing this for some time now, and I can finally say that the patch has reached it's final beta stage.
A data disc inserted into the core or any of the MD's will be added to the system with it's content showing in the relevant media views.
The content can be played any where you like with all the regular functionality. The patch works for 0710 and 0810 both 32 & 64 bit.
The only thing that could not be resolved is the eject button functionality. You can eject the disc only using the "manage drives" menu.
I've uploaded the diff and the script to the svn http://svn.linuxmce.org/trac.cgi/ticket/142
Any one interested in testing this please PM me with your mail.

Itsik

48
Installation issues / Re: msttcorefonts installation problem
« on: October 27, 2009, 12:53:39 am »
Well, after 2 days of trying, still no go.
I've installed the fonts manually (the installation fails because it tries to d/load the fonts but doesn't find them...) and updated the font cache , so the fonts are installed correctly, and to my understanding the apt sustem is updated as I get no errors trying to install anything else.
The lmce installation runs just fine (including a massege saying msttcorefonts are installed and configured correctly) untill it gets to the packege pluto-orbiter, where it starts runnig the msttcorefonts installation again and - of course - failing which results in the orbiter not being installed.
I've ran out of ideas so any help would be greatly appreciated

thnx
Itsik

49
Installation issues / Re: msttcorefonts installation problem
« on: October 25, 2009, 11:29:38 am »
Thnx.

I'll try it and report back what was the outcome

50
Installation issues / msttcorefonts installation problem
« on: October 24, 2009, 09:35:15 pm »
For over a month now I've been having problem with msttcorefonts package installation, which prevent the installation from completing successfully. It seems that there's a problem in d/loading the fonts them selves.
Did any one else happen to encounter this ?

51
Posde,
the patch is almost finished and most likely will be ready for 0810. We have a few small issues left to resolve but we're almost there.
It does not effect any other media playing functionality.

Itsik

52
Developers / Re: Annoucement: Getting cover art and attributes from IMDB
« on: September 09, 2009, 05:51:04 pm »
I tried
Code: [Select]
patch -p0 <filename.patch> inside var/www/pluto-admin, but nothing happened
any chance you could write the exact phrase I need to use ?

thnx
Itsik

53
Developers / Re: Annoucement: Getting cover art and attributes from IMDB
« on: September 09, 2009, 10:31:09 am »
The imdb_cover_art.patch, contains multiple files, some of which are new and some are patches for existing once. How do I apply this patch ?

Thnx
Itsik

54
Installation issues / Re: Amazon seem no longer working
« on: September 07, 2009, 07:39:23 pm »
The imdb_cover_art.patch, contains multiple files, some of which are new and some are patches for existing once. How do I apply this patch ?

Thnx
Itsik

55
Installation issues / Re: This orbiter will be closed message.
« on: September 07, 2009, 04:10:26 pm »
yep, here as well ...

56
just use "freenode.net" as the server and in the chat window type "/join #linuxmce" without the quoates

Itsik

57
Are you hanging on IRC ? if yes, when ?
If you catch me there, I'll try to guide you thru this.

Itsik

58
when you insert a data cd into the drive without this fix, you won't see anything on your cores orbiter window.
with this fix you  should see the data on any orbiter window in your system
Maybe try to d/load the files again as they might be corrupted or something.

59
no, the MD's can be 32/64, doesn't matter.
How ever, your core has to be 32bit and you MUST have the core's MD running as you need the Core's disk Drive to function.

Itsik

60
Basically, if everything is done correctly, when you insert the disc, you need to wait a few secs after which the files on your disc will apear in their appropriate media windows on every MD (mp3 under audio, avi under video etc.) from that point on, you treat them just like any other media file.

1. Did you stop your Media Director BEFORE copying the files (on the LinuxMCE launch manager there's a button to stop the MD) ?
2. Is your core 32bit or 64 ?

Itsik

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13