Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - posde

Pages: [1] 2 3 ... 212
1
pigdog,

thanks for your help.

It is greatly appreciated!

2
Developers / Re: Developing a Weather Plugin, videos
« on: June 28, 2015, 04:35:15 pm »
Make a diff and attach it to a ticket.

3
Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: June 26, 2015, 05:57:20 pm »
One day I will understand why people have the need for a different IP address for their cores...

4
Users / Re: Events are missing the 'OR'-function?
« on: June 17, 2015, 01:11:48 pm »
Events do not have an OR. Yes, you need to create two events. Patches are welcome :*)

5
Users / Re: LinuxMCE Rpi2 alpha testing
« on: June 13, 2015, 10:53:08 am »
:)

I didn't sway it had an omx output, I said it supported hardware assisted rendering :D

How good is your German?

http://www.vdr-wiki.de/wiki/index.php/Kategorie:Raspbian_VDR_Streaming_Client_mittels_Streamdev_und_rpihddevice

6
Users / Re: LinuxMCE Rpi2 alpha testing
« on: June 12, 2015, 06:38:04 pm »
VDR can play HD content on rpi1, IF you have the appropriate decoder licences (iirc a couple of dollars will get you a number for the kernel boot line).

7
Users / Re: LinuxMCE Rpi2 alpha testing
« on: June 12, 2015, 05:25:54 pm »
A small note re VDR: People have VDR running on rpis so I do not see why it shouldn't work on the MD. The TV button on the Orbiter is autogenerated and does not indicate that it will work :)

8
Users / Re: Clock screen Saver
« on: June 11, 2015, 09:24:58 pm »
Shouldn't Config_Dependency automatically install the missing package?

9
Installation issues / Re: [SOLVED] SIP Phones with 14.04
« on: June 11, 2015, 09:24:25 pm »
The only drawback of autoload yes is, that all of the modules that exist in the lib/asterisk/modules directory are loaded, and this could potentially load a lib that has issues. That is the only concern with autoload=yes from my pov.

10
Installation issues / Re: [SOLVED] SIP Phones with 14.04
« on: June 11, 2015, 01:50:21 pm »
Try preload like the mysql line.

11
Installation issues / Re: [SOLVED] SIP Phones with 14.04
« on: June 11, 2015, 01:25:57 pm »
Please attach the modules.conf that is not working, and the output of

Code: [Select]
ls -l /usr/lib/asterisk/modules/

Thanks.

12
Installation issues / Re: [SOLVED] SIP Phones with 14.04
« on: June 11, 2015, 01:02:52 pm »
Did you put the load => res_agi.so line before or after the sip line in modules.conf?

13
Installation issues / Re: [SOLVED] SIP Phones with 14.04
« on: June 11, 2015, 12:32:13 pm »
Perfect. Thanks for the detailed output.

See if setting autoload back to no, and adding the follow line:

Code: [Select]
load => res_agi.so

to /etc/asterisk/modules.conf

14
Installation issues / Re: [SOLVED] SIP Phones with 14.04
« on: June 11, 2015, 10:52:15 am »
Would be interesting to know, what modules hadn't been loaded.

15
Developers / Re: Latest 1204 repository update - Update 28039
« on: June 10, 2015, 03:07:18 pm »
great!

Pages: [1] 2 3 ... 212