Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - pedplar

Pages: 1 2 3 [4] 5 6
46
Users / Re: Current MythTV version
« on: January 26, 2010, 05:41:50 pm »
Looks like the second one is the default preferences on a MD with the Mythtv added to it. All of my mds already had the preferences file and I just added the Mythtv part.  my core is using the  first one, and mds using the second one

47
Installation issues / Re: HD Homerun Help
« on: January 26, 2010, 03:11:35 am »
Mythtv should do that automatically.  Md1 should use the first available tuner.  Md 2 the second and so forth. 

48
Installation issues / Re: DVD new install 810 b2
« on: January 25, 2010, 07:38:38 am »
On my core apt-get dist-upgrade broke myth by installing .23.  had to remove 23 and reinstall 22.  so be careful.

49
Users / Re: eee box 202 8.10 beta2
« on: January 25, 2010, 07:16:16 am »
I had ui2 on 710 working for months also.  I also had ui2 working on 810 for a couple days.  Wife likes ui1 better so went back to it.

50
Installation issues / Re: Wiki DVD Installation Instructions - conflict?
« on: January 20, 2010, 11:29:02 pm »
I think it means after you have linuxmce installed, don't run apt-get dist-upgrade.  I just did it the other day, and it broke mythtv.  Instead run apt-get updrade.

51
Users / Re: mce v2 receiver and lirc embedded transmit
« on: January 08, 2010, 11:24:39 pm »
As far as I know ir blasting isn't supported with windows mce receiver.  I have never been able to get it working.  So I just bought some usb-uirt.

52
Users / Re: Need final word on USB-UIRT in 810
« on: January 04, 2010, 08:52:52 pm »
The only problem I have in 8.10 is the USB-UIRT stops working once in a while.  Maybe once every couple months. Where did you get your codes from, did you learn them or find them online.  all of mine are about twice as long.

Here is my power off on my toshiba.
0000 006C 0022 0002 0158 00AC 0016 0016 0015 0016 0016 0016 0016 0016 0015 0016 0016 0016 0016 0040 0016 0016 0016 0040 0016 0041 0015 0041 0016 0040 0016 0041 0015 0041 0016 0016 0015 0041 0016 0016 0015 0041 0016 0016 0015 0016 0016 0041 0015 0016 0016 0016 0016 0016 0015 0041 0016 0016 0015 0041 0016 0040 0016 0016 0016 0040 0016 0041 0015 0041 0015 05F5 0158 0057 0015 0E5C.

and this is power on my amp.
0000 004A 0000 001A 00DF 00DF 001C 006F 001C 006F 001C 0038 001C 0038 001C 0038 001C 0038 001C 006F 001C 006F 001C 006F 001C 0038 001C 006F 001C 006F 001C 0038 001C 0038 001C 006F 001C 006F 001C 006F 001C 006F 001C 0038 001C 0038 001C 0038 001C 006F 001C 0038 001C 0038 001C 01F5

53
Users / Re: eee box 202 8.10 beta2
« on: December 27, 2009, 08:35:22 pm »
I also have the hardware acceleration in the web admin set to cle266x11. If I remember thats how I fixed the garbled menu.  I also have the pss disabled.

54
Users / Re: eee box 202 8.10 beta2
« on: December 24, 2009, 01:30:32 am »
Have you tried it yet.  I went through the av wizard again just to be sure it would work again, and it does.

55
Users / Re: eee box 202 8.10 beta2
« on: December 22, 2009, 03:23:53 pm »
I followed this post http://forum.linuxmce.org/index.php?topic=9149.0.  I also used a xorg.conf from my wife's laptop to check if it was just the eee box or intel. 

56
Users / Re: eee box 202 8.10 beta2
« on: December 22, 2009, 04:58:08 am »
I had it working with ui2 with the latest updates and updated intel driver.  But the wife likes ui1 on it better.  I fixed the black screen issue I was having by updating the bios to the latest version. 

57
Installation issues / Re: numerous problems installing lmce..
« on: December 15, 2009, 10:52:22 pm »
If your using the 2 cds to install lmce, then you need to install kubuntu 7.10, not 8.10.  your bets chance is to download the 8.10 beta2 of lmce.

58
Users / Re: eee box 202 8.10 beta2
« on: December 13, 2009, 07:06:46 pm »
Its working with ui2 so far.  I ran update and dist-upgrade to get the latest updates.  Looks like most if not all were kde updates from ubuntu rrepos, I figured I would try ui2 again.  So far, its 30mins into a movie and its still working.

59
Users / Re: eee box 202 8.10 beta2
« on: December 10, 2009, 11:06:47 pm »
I was able to watch 1 movie with ui1.  mythtv will only play for a couple minutes before the screen grays out.

60
Users / Re: eee box 202 8.10 beta2
« on: December 10, 2009, 12:22:00 am »
No still not working.  ui2 at all, and ui1 not really either

Pages: 1 2 3 [4] 5 6