Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - pedplar

Pages: [1] 2
Users / nvidia drivers
« on: February 08, 2013, 03:34:05 am »
Is there any way to manually download nvidia drivers.  I have no internet right now.  Needed to reinstall, that want pretty good except for myth.  That doesn't matter because I have no cable either.  So all I really need is some way to install nvidia drivers.  I can use my phone to download them.  Then some how copy them somewhere to install.

Users / sound problems (Solved)
« on: February 27, 2012, 03:31:56 am »
I have a revo 1600 hooked up with hdmi.  my problem is sound from recordings.  hdmi sound works using dvd rips but not recordings.  I have another revo 1600 and everything works fine with that one. any ideas whats going on.

Users / Upgrading alsa
« on: October 16, 2011, 01:53:41 am »
Would it be worth adding a how to for upgrading alsa.  Thats the only way I can get hdmi audio working on my revo 1600

Users / respond to events
« on: September 11, 2011, 04:16:05 am »
How to set up  a respond to event to work only during the hours of 11pm and 6 am. would I just use = 2300-0600?

Users / Device Templates
« on: May 29, 2011, 11:38:02 am »
Im trying to create a new device template for my blu-ray player.  in the wiki it says use Design Object for an on screen remote.  What remotes will give me the controls for play and for the onscreen nav keys.  is there a wiki page anywhere that describes what each one does that is listed in the Design Object

Users / security.mpg
« on: May 22, 2011, 12:47:33 am »
Can someone post a copy of security.mpg?  Its located in '/home/public/data/samples/security'.  I seem to have deleted it by mistake.
Thank you

Users / Media Files Sync
« on: May 15, 2011, 10:44:21 am »
My Windows shares doesn't show up in the left frame of Media Files Sync.  They are listed in the right frame.  I can access the media on my Media Directors.  So there is no way for me to edit the attributes.  Any ideas why or how I can fix it?

Users / mythtv-backend .23 error
« on: May 24, 2010, 03:46:04 am »
Anyone else getting this error when trying to dist-upgrade?

Setting up mythtv-backend (0.23-0.1) ...
chown: invalid group: `mythtv:mythtv'
dpkg: error processing mythtv-backend (--configure):
 subprocess post-installation script returned error exit status 1
Errors were encountered while processing:
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

Users / eee box 202 8.10 beta2
« on: December 02, 2009, 08:40:00 am »
I can not get the eee box to run with ui2 no matter what.  ui1 at 720p works fine.  is there anything special I need to do to get ui2 working.

Installation issues / Help with ivtv
« on: November 13, 2009, 11:46:05 pm »
I am trying to install 8.10 beta network install.  after I go through  both wizards it shows a black screen with installing pluto ivtv drivers.  i looked through and didn't see anything with ivtv.  how do i get pass this.

Users / Creating a new media scenario
« on: February 18, 2009, 01:23:28 am »
How would I go about creating a new media scenario for my tuner. In the web admin, under media scenario, I go through the Add Media Scenario, Type my Description, choose Entertain area.  After that it gives me an option to choose my device, both my tv, and reciever is highlighted in red.  It says Devices in red do not have any media types set on the A/V Properties page or they are not assigned to this entertain area. They are assigned to the area, ho how do I set media types.

Users / control TV with XP MCE Remote
« on: November 05, 2008, 12:47:46 am »
Is there any way to control the power to the tv using the Windows XP MCE remote and receiver through the ir blaster.  I have the TV set up in LMCE.  If I go to Advance Options then Infrared Codes The ir blaster will send the codes and turn on/off the tv.  Is any way to make the remote do that?

Users / builder32 access
« on: May 03, 2008, 10:59:13 pm »
any idea when annon access will be back up.  I need to get the media plugin and myth player for beta 4.

yes I know RC1 is out, tried it both i386 and amd64 both won't detect my 2 750gig drives so i am stuck with beta 4

Users / 2nd and 3rd hard drives not detected
« on: May 01, 2008, 11:33:39 am »
I awas running beta 4 and everything was working fine.  did a fresh install of rc1  and my 2nd and 3rd drives doesn't get detected.  if i hook them up to my desktop they work fine.  if i start up kde on the core i am able to mount them. but linuxmce wonn't do anything with them. anyone have any ideas why

Users / pvr 500
« on: March 13, 2008, 10:43:40 am »
I have 2 pvr-500s installed in my hybrid.  I have 1 md. I am able to watch live tv on either the md or the hybrid.  but not on both.  it will only use tuner 1 of the first card.  mythtv detects all 4 tuners.  if i press change input it just stays on input 1.  any ideas whats wrong.

Pages: [1] 2