Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - coley

Pages: 1 [2] 3 4 ... 32
16
Users / Re: Automatic adding Internet Radio streams to LinuxMCE
« on: March 18, 2014, 06:59:59 pm »
Did the script get into svn or somewhere other than the forum?
We seem to have lost attachments with the forum move.
Is it available somewhere?

thanks,
-Coley.

17
Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: March 13, 2014, 12:32:10 pm »
I Installed the March 6th on my SGS2 and I can't connect. I get an error "Im Sorry I coudlnt connect to a LinuxMCE Server at  Please ensure you can reach your core. I will continue trying.
http://lmce-admin/skins/android/splash/Splash.gml:-1 Host not Found"

I updated the skins using " sudo svn up /var/www/lmce-admin/skins/android"

Can I just revert back to an older version that works?
I ran into something similar yesterday - can you check the file permissions of the LinuxMCE directory under SDCard, where the config file is stored if it is
Code: [Select]
d--------- LinuxMCE then qOrbiter cannot access the xml config file.

-Coley.

18
Wiki / Re: Forum and wiki server upgrade on 25.10.2013
« on: February 07, 2014, 12:45:37 pm »
aha - changing my login period from forever and now I can use the forum again :)

-Coley.

19
Feature requests & roadmap / Re: connected lighting
« on: February 07, 2014, 12:43:50 pm »
What is this new potential solution?
I was leaning towards Hue as they will shortly have GU10 bulbs.

thanks,
-Coley.

20
Wiki / Re: Forum and wiki server upgrade on 25.10.2013
« on: February 03, 2014, 01:57:28 pm »
I'm still getting errors once I log in, “Unable to load the 'site_above' template” happened on chrome, Firefox and ie.
-Coley.

Sent from my alien_jolla_bionic using Tapatalk


21
Wiki / Re: Forum and wiki server upgrade on 25.10.2013
« on: December 06, 2013, 11:50:51 am »
Ok, on attempting to load http://wiki.linuxmce.org/ocho/smf/ I get:
Code: [Select]
Uncaught ReferenceError: smc_Toggle is not defined (index):320
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://forum.linuxmce.org/smf2/Themes/lmce-default/images/abatonlogo.gif
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://forum.linuxmce.org/smf2/Themes/lmce-default/images/upshrink.gif
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://forum.linuxmce.org/smf2/Themes/lmce-default/images/on2.gif
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://forum.linuxmce.org/smf2/Themes/lmce-default/images/filter.gif
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://forum.linuxmce.org/smf2/Themes/lmce-default/images/off.gif
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://forum.linuxmce.org/smf2/Themes/lmce-default/images/new_some.gif
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://forum.linuxmce.org/smf2/Themes/lmce-default/images/new_none.gif
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://forum.linuxmce.org/smf2/Themes/lmce-default/images/collapse.gif
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://forum.linuxmce.org/smf2/Themes/lmce-default/images/icons/info.gif
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://forum.linuxmce.org/smf2/Themes/lmce-default/images/icons/online.gif
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://forum.linuxmce.org/smf2/Themes/lmce-default/images/powered-php.gif
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://forum.linuxmce.org/smf2/Themes/lmce-default/images/powered-mysql.gif
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://forum.linuxmce.org/smf2/Themes/lmce-default/images/valid-xhtml10.gif
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://forum.linuxmce.org/smf2/Themes/lmce-default/images/valid-css.gif

-Coley.

22
Wiki / Re: Forum and wiki server upgrade on 25.10.2013
« on: December 05, 2013, 01:42:52 pm »

Coley, THANKS FOR TESTING!
Is it only me that has problems with this? :(
tried another machine and still the same.

-Coley.

23
Wiki / Re: Forum and wiki server upgrade on 25.10.2013
« on: December 02, 2013, 01:33:36 pm »
just tested chrome on mac and ubuntu ... it worked well for me. :-/

coley, did you delete caches and such?

Yep, tried Incognito window too - same issue.
I'll try on a diff machine and see if the problem persists
-Coley.

24
Wiki / Re: Forum and wiki server upgrade on 25.10.2013
« on: November 22, 2013, 11:45:34 pm »
theme done ....
http://wiki.linuxmce.org/ocho/smf/

coley, are you using chrome on Ubuntu?

Cheers,
ochorocho
Yep that test was on Chromium on Ubuntu.
-Coley.

25
Wiki / Re: Forum and wiki server upgrade on 25.10.2013
« on: November 22, 2013, 02:02:01 pm »
I'm still not seeing this properly, tried another machine/browser and I get the same issue.
See attached screen shots.

-Coley.

26
Wiki / Re: Forum and wiki server upgrade on 25.10.2013
« on: November 21, 2013, 03:28:08 pm »
I tried on a different browser and all appears as it should - sorry about that.
Must be something local I'll need to investigate.

-Coley.

27
Wiki / Re: Forum and wiki server upgrade on 25.10.2013
« on: November 21, 2013, 01:15:51 pm »
On initial load all looks good, but once I log in as my user or descend into a sub-forum I loose all graphics.
Am I meant to be able to go further than initial page?

-Coley.

28
Users / Re: Qorbiter Help
« on: November 06, 2013, 12:10:37 pm »
My svn checkout of the android skins is probably quite old so would most likely not be of any use.

-Coley.

29
Users / Re: Qorbiter Help
« on: November 05, 2013, 04:17:33 pm »
http://svn.linuxmce.org/ is not available

abaton CMS Hosting

This domain / this host was not found!

Possible reasons for this:
The domain does not exist
An incorrect configuration of the DNS
The hosting was stopped by abaton
(eg due to unpaid invoices)
The customer has stopped hosting
Questions? Contact the support abaton .

 
just spotted via IRC;
svn will be back, hari is in the process of moving this due to ongoing attacks.
-Coley.

30
Users / Re: Mele F10
« on: October 10, 2013, 11:45:51 am »
Got back to this and have ordered the PRO version, should get it in a week or two from China.
The PRO has a mic+speaker. The USB dongle for kb+mouse also exposes a soundcard.
Will see how it goes...

-Coley.

Pages: 1 [2] 3 4 ... 32