Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - fearingsept

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 25
61
Users / Re: Video playback for High Def video files .mkv and .avi
« on: November 22, 2009, 04:39:10 pm »
Yeah, I did notice the green on some of the videos but not on all.
Well that's no good. That system is using integrated Intel video so driver upgrade would not do anything there. eh... oh well. maybe I can use a file converter... know of any good ones?

62
Users / Video playback for High Def video files .mkv and .avi
« on: November 22, 2009, 01:25:48 pm »
I have some high def video files that I have been trying to play on one of my MD's. These are mostly .mkv files that are set to 720p or higher. The files will play but the playback is very jittery. Like I am dropping frames.
I have not tried playing them on my core directly because my core is in my closet and I have not really had a chance to go in there and mess around much lately.

My MD has a total of 512k of ram. I am thinking it might be a lack of memory issue on the MD to be able to stream such large video files.

Is there any known issue with this or a minimum memory requirement for large video files?

63
Users / Re: MD Question
« on: November 14, 2009, 05:56:44 pm »
Thank you for the suggestion.

Is there any known MD's that will work with LMCE 7.10 or 8.10 HDMI Video out of the box at least? If not then what is a good suggestion for a fairly common small, quiet MD? Like the eee pc from ASUS? I am looking for something that is about the size of a Wii or close to that.

64
Users / MD Question
« on: November 14, 2009, 03:03:12 pm »
Ok.. I know its been asked over and over again.. but I am always confused because it seems that hardware is always changing and sometimes the wiki (though is very helpful) is not always clear or easy to search.

I am looking to get a small form MD for christmass. I would like to find one that is supported out of the box with either 7.10 or 8.10 (haven't upgraded yet but eventually will).
I would like it to have digital surround sound support built in as well as HDMI.
What is out there and in use right now that is known working out of the box?


65
Users / Re: LinuxMCE and NOMACHINE
« on: November 13, 2009, 05:10:16 pm »
Working like a charm as I type this...

66
Users / Re: LinuxMCE and NOMACHINE
« on: November 12, 2009, 07:54:14 pm »
Good deal, just making sure.
Thank you.

-Dustin

67
Users / LMCE and NOMACHINE
« on: November 12, 2009, 02:52:20 pm »
I was looking for a way to do a remote desktop connection to my core and I found this and was wondering if anyone had any experience with using this on thier core. It looked pretty straight forward and neat. My only concern is that everything is working right now and I would hate to break it.
Is there a better way to Remote in to the KDE desktop that I am not aware of? I am still running 7.10.

68
Developers / Re: Star Trek Themed UI1
« on: October 20, 2009, 10:36:46 pm »
For those who want the LCARS Skin... you can find it here.

http://www.4shared.com/file/142252486/d9d9ca91/LCARS.html

Backup your basic folder.
Unzip the lcars zip file.
Rename the lcars folder to Basic and replace your old basic folder.

This may not be the preferred way to install this but it is the only way I know how.

-Dustin

69
Developers / Re: Star Trek Themed UI1
« on: October 18, 2009, 07:22:46 pm »
Quote
DUDE! it didn't make it to the beta because you didn't work with us to fold it in!

Yeah, I know.. I am really bad at that I admit.
Mostly I have not had time to go back in and deal with the mysql edits. My Windows XP box crash a while back and I have not gone in and reinstalled HA Designer and everything that goes with it. I still have a screen or two that I have found in the UI1 that need to be finished.
The skin is still set up as my basic skin, I did not create a new design job for it so if anyone wants it on their system they will need to make a backup for their basic skin if they wish to keep it.
For any who want this skin as is for now I will host it on my share site when I get home from work today. I will post a link when it is up.
If anyone has any extra time and wishes to convert it to a new design job or anything that would be cool since my system isn't really up to par that moment. If not then that’s cool too.

Sorry Thom for not communicating and getting everything done as quickly as I was expecting. Oh.. And for not creating a new design job....

70
Developers / Re: Star Trek Themed UI1
« on: October 16, 2009, 03:52:39 pm »
Well, I guess it didn't make it to the beta. :(. If anyone wants this skin let me know and I will host it for you.
Thanks.

-Dustin

71
Developers / Re: Star Trek Themed UI1
« on: September 21, 2009, 03:33:53 am »
And.. here is the UI 2 Video.. Woot

http://www.youtube.com/watch?v=lUM5rxiWFnk

72
Users / Re: Need a good low profile Sound card
« on: September 21, 2009, 01:06:39 am »

73
Users / Need a good low profile Sound card
« on: September 20, 2009, 07:53:57 pm »
Does anyone know of a good low profile sound card that has analogue surround? I don't know for sure if LMCE supports this but I was just curious. I wan to connect some surround speakers in my living room and I only have an analogue receiver. I took a look at the wiki but I didn’t see much regarding soundcards.

74
Developers / Re: Star Trek Themed UI1
« on: September 20, 2009, 06:37:41 pm »
I know you are all getting tired of this posting by now.. but I thought I would give you a preview of the preview of the little 2 min video of UI 2.
I can't upload video files to YouTube from work so I took a screen shot of the main screen.


75
Users / Re: Video Jitter anyone? [Solved]
« on: September 19, 2009, 05:50:38 am »
thats a good call. I will do that.

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 25