Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - RGoolsby

Pages: [1] 2
Marketplace / Selling a few things- 2414U - 2456D3 - LM15A
« on: June 20, 2009, 05:52:44 pm »
I thought that some of you could get some use out of them...

[EDITED by operator]


Users / Re: Diskless MD
« on: September 07, 2007, 03:41:53 pm »
Ok thanks, I will give this a try this evening.  I am assuming that this file is on the core?

Users / Re: PSP as Orbiter
« on: September 05, 2007, 05:54:56 pm »
Ah very nice.  What do you mean when you say "we" are working on this?  A specific group? the Linuxmce community?  Im just curious. 

Users / Re: Diskless MD
« on: September 05, 2007, 05:53:35 pm »
Ok that makes sense.  I will check the compatibility of mobo / NIC.. but I have a feeling it should be fine bc I have run several distros in the past...but never hurt to double check

Users / Re: Diskless MD
« on: September 04, 2007, 08:46:38 pm »
ipconfig: No Devices to configure
/init: 1:Cant Open /tmp/net-eth0.conf

Kernal Panic - Not Syncing:  Attempted to Kill Init

No one has seen this error before?  or have any suggestions on how to do it?

I am currently using a gateway laptop as the MD, nothing about the laptop should matter correct?  Except for the fact it needs to PXE boot?

Users / PSP as Orbiter
« on: September 04, 2007, 04:53:18 pm »
Has anyone tried a PSP as an orbiter? 

Just curious, I have one laying around and figured I would ask

Users / Auto Scan All Media
« on: September 02, 2007, 11:58:02 pm »
Does this feature work?

It says that it starts the daemon.... but then nothing happens... so i have no idea.

I tried to search the forums, but I do not see a whole lot about it.

Also does linuxmce store the images in a sql db or just an image stored within the file system?

Users / Re: Diskless MD
« on: September 02, 2007, 05:56:35 pm »
The hybrid/core boots fine. 

I get the error when I try to boot the MD.

Users / Re: Network Setup
« on: September 01, 2007, 05:49:47 pm »
Success...I went with option two and it works like a charm.  I think where I went wrong was def using the WAN port on the router.

Modem-->Linux MCE --> Switch --> Diskless MCEs
                                            --> Wireless Router (DHCP off / Not Using WAN Port)

Users / Re: Diskless MD
« on: September 01, 2007, 05:13:05 pm »
I get the following error when I try to boot:

ipconfig: No Devices to configure
/init: 1:Cant Open /tmp/net-eth0.conf

Kernal Panic - Not Syncing:  Attempted to Kill Init

This is the same error that I had gotten previously, and I thought that maybe I just didnt wait long enought.. but after waiting about 10 or 15 minutes before I figured it might be a legitimate error.


Feature requests & roadmap / Re: Better Media Organization / Browser
« on: August 31, 2007, 03:18:25 pm »
I agree, I have 100s upon 100s of gigs of everything from music videos, to movies, to television series, and I wish there was a directory system to make it easier to interact.  (without searching) 

Any advice?

Users / Re: Diskless MD
« on: August 30, 2007, 07:18:12 pm »
Thanks guys.  I will try the advice tonight when i get home from work.

When I go to the Wizard, Devices, Media Directors it shows a MD as Core/Hybrid.  Is this what I should delete? I am trying to that that this might be the only one listed.

I did get it to recognize the diskless MD one time and it hung as part of the setup and I I thought it froze. I will stick it out now and wait.  About how long should it take for the first time?  I have seen all different ranges of times on the boards.

Users / Re: Thin client MD giving the 6040A a try.
« on: August 30, 2007, 04:35:41 pm »

6030P w/ 128 RAM: $199

6030P w/ 256 RAM: $205

6030P w/ 512 RAM: $215

6030P w/ 1 Gig RAM: $240


those were the prices i was quoted...

Users / Diskless MD
« on: August 30, 2007, 03:03:57 pm »
I am trying to use a laptop with network boot to act as a diskless MD.

I have followed the steps on

"In LinuxMCE Admin go to Wizard, Devices, Media Directors. Add the media director if this is a new one, and set the mac address. The mac address should be a series of six 2 character sequences separated by colons, like this: 1A:00:F2:21:23:9F"

However I go there and I see my core as a device then I go to add new at the bottom, I update the information (no where for a MAC address) then the only button I see is a close button and the information that I have just created is no where to be found.

I clicked setup diskless media directors and reloaded the router and the MD will not boot.

I can update with screenshots if needed because i am sure my descriptions are not the best.

Any suggestions or advice would be appreciated.

Pages: [1] 2