Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - elboy0712

Pages: 1 2 3 [4]
Card is recognized by kubuntu and shows up in kmix and is listed under alsa but no luck ..... I aee some others have had this issue but not much luck finding a solution

Users / anybody on here live in italy?
« on: September 07, 2007, 12:34:02 pm »
would love to ping some thoughts off someone smarter than myself with this stuff.

I would like to integrate as much as possible. Especially the guide portion. Any ideas?

Been searching forums but not a lot of real side by sides or descriptions of real functionality that I hae found....Anyone help me on this .... Poor Navy guy here and want to get this purchase right the first time....

AMD X2 2.1GHz Brisbane 4000+
1GB PC6200 Ram
NVIDIA 6600 128mb (may have something beefier but need to look)
Biostar TFORCE TF520-A2 Motherboard

And also this Mobo has built in S/PDIF digital out will this be compatible out of the box or some tweeking I am getting so tired of tweeking

When there is a second HDD installed with NTFS on it

actually lmce i already got installed ..... i was looking for how to install other things ... primarily at the moment trying to get my nvidia driver installed.

a package manager. Sorry noob

Installation issues / did you find a solution?
« on: August 19, 2007, 06:46:03 pm »

Installation issues / can anyone help how do i get paskages to install?
« on: August 19, 2007, 06:44:42 pm »
sorry but i am hurting here

I dont get it .... seems to be something with the bios not being sure where to go but im freeking lost

Sorry everyone I have most of my experiance with straight unix but even that has been a while so I am pretty much a noob here. thanks.

Installation issues / Package install problem
« on: August 19, 2007, 01:08:44 pm »
I am trying to install an RPM package and 1 i dont find any package manager in the GUI. 2- when I try to install it with apt-get from the command line it comes back saying it cant find that package even though I am iun the correct directory. recommendations?

I was never asked to set one that I remember (installed with DVD) and I am not sure how to deal with this.... hoe do I get into root in the console? or more to the point did i miss something ... I have looked but am not having much luck

I want to dump my SKY box if I can and use a dvb card. If anyone has one working what model of card do you have? Does ti support surround sound? Is there a HD version? is there anything I should know about getting it to work. I may also be ok with being able to control the box with rs-232 if it allows me to see the guides.

Pages: 1 2 3 [4]