Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - savvycenter

Pages: 1 [2]
16
Users / UI2 with alpha blending - menu keeps redrawing
« on: July 12, 2007, 06:22:17 am »
When I use the alpha blending, the menus just keep redrawing (feel like it is flashing). After I select a Video menu, the whole screen keeps redraw just like flashing. The background picture is fine, but all the foreground keeps redraw.

Does anybody know how to fix this problem?

17
Users / Re: DVD iso playback?
« on: July 11, 2007, 07:04:16 pm »
Thanks for the reply. Is there any way to create the .id3 tag file when using mkisofs to convert to a .dvd file?

18
Users / Re: CoverArt
« on: July 11, 2007, 05:39:31 am »
Yes, reported as issue 3465.

19
Users / Re: DVD iso playback?
« on: July 11, 2007, 05:26:12 am »
Thanks for the reply. I thought it could recognize a VIDEO_TS directly because it is using xine as the player which works if I point it to the VIDEO_TS directory. Is there a reason why it won't work? Does anyone know where the script is for playing the DVD? I might be able to fix it. Thanks in advance.

20
Users / Re: DVD iso playback?
« on: July 08, 2007, 05:58:14 pm »
Could you please show me how to get LinuxMCE to recognize a VIDEO_TS directory? I couldn't get it to work no matter what I select as the Media (DVD, LinuxMCE DVD, LinuxMCE VideoFile....) in the Pluto-admin.

21
Users / Re: CoverArt
« on: July 07, 2007, 08:23:23 pm »
I ran into the same problem and I believe I have fixed it as follow:

Go to /var/www/pluto_admin/operations/mediaBrowser and edit the file matchCoverArt.php. Changed FK_File to CoverArtScan.FK_File in the problem statement.

That should fix it.

Pages: 1 [2]