Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - pauld

Pages: [1]
Users / Re: Updating MythTV with the latest SVN Howto
« on: August 25, 2007, 10:19:30 am »
Has anybody managed to do this in 0704 yet?


Users / Re: Internal Network problem
« on: August 15, 2007, 08:16:10 am »
My network is set up like this.

Internal network uses the onboard lan with ip address as I also have a Netgear lan card in the machine which is used for the outside network this uses the ip address and connects directly to my router

LMCE is my only DHCP device on my network & is set to give addresses for LMCE devices of to and for non LMCE devices to My Technomate satellite box has the ip address of

Even if I turn off the both the DHCP servers for both LMCE devices and non LMCE devices I still get the same problem.


Users / Re: Internal Network problem
« on: August 14, 2007, 10:17:56 pm »
I am using the onboard lan of a MSI K8N Neo board. The board uses a nVIDIA nFORCE3 chipset.


Users / Internal Network problem
« on: August 14, 2007, 09:53:07 pm »
I have a problem with the network scanning of LMCE for some reason when scanning my internal network LMCE manages to kill the network connection on my Technomate 9100 satellite box. As soon as LMCE is running the network connection goes down.

Is there a way to stop LMCE from scanning a set network address?



Users / Re: No Media?
« on: August 11, 2007, 06:09:35 pm »
ok I really need some help now - this is driving me mad. Been trying most of the day to get this working. I actually had it working once, but I must have changed something & now it is as before.

I can only assume I have a simple setting wrong somewhere, but I just can't find it.

My shares work fine for everything else except LinuxMCE the shares are set as NFS and Samba.

Here are the settings I have for samba

 Device Info #62
Description *    Windows Share: movies
Device Template =   Windows Share #1768    
Device Template Comments    
This device is controlled via = office    
Room = office
Entertain areas    office
Home Theater
Manually Configure EA    = Auto configure
IP Address
MAC Address    
Ignore On/Off =   Off

Registered: No

Device data
PK_Users = Public   
Share Name    movies
Username = blank   
Password = blank   
Use Automatically = blank   
Directories = blank   
Filesystem    = blank
Free Disk Space in MBytes    
Serial Number    \\\movies
Auto-assign to parents room    
Max File Size = blank   
Password Required = no   
Readonly = no   
Online = yes   


Users / No Media?
« on: August 11, 2007, 11:57:20 am »
I have just installed 0704 & I just cant get it to see my media on my server.

My server has two folders /media/videos & /media/music. On starting LinuxMCE my shares are found no problem & I set them up as described in the wiki. I can now see my media server listed under devices in the admin page & I can also see my shares listed under my media server. This to me seems correct. However there is no files being shown in either music or videos.

when I go into Files & Media > Media Files Sync in /home/public/data/other I can see my 2 shares in there listed as Files on Disc. I then have the option of selecting a type and adding these to the database.

I have tried doing this but it just seems to list the share as file with no files in it. none of the documentation is clear how to get the files to show in LinuxMCE it just assumes this will happen once the share is mounted.

Am I doing something wrong or is there a better way to do this?


Users / Remote MD & Nvidia
« on: June 28, 2007, 08:17:55 pm »
Just starting out with LMCE & have managed to get some of it working. However I am networking booting a pc & cannot work out how to get it to use the Nvidia driver. Basically it boots up fine but is stuck with the nv driver. Is there a way to set this up correctly?

Also on the server using UI2 without blending, when looking at a recording, the description in the bottom left is not easilly readable. Is there a way to change the colour of this text.

Many thanks.

Pages: [1]