Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - deffcon

Pages: 1 ... 5 6 [7]

I'm using the latest version 1.1 Final

Thnx Dave

Hello linuxmce users,

I have one core/hybrid in my livingroom, and two diskless mediadirectors with ui2, the only thing i really don't understand about this config is that the mythtv player and plugin of linuxmce are slave backends, so in other words the mythtv "players"are so configures they expect an tuner card in the diskless media directors. For me this really no option because i have al my two tuner cards  ( pvr-500 mce ) in my core machine in the livingroom, can i fix this the source package or do i have to wait when this "only"frontend end player of mythtv player becomes avaible for all linuxmce users?

One other thing with this same situation is that when i connect with the frontend mythtv player from a diskless media director uis that i have i black screen and not live tv, with my laptop an nc8430 from hp with an ati radeon x1600 video card i connect with only a frontend to the core backend and i have live tv, also i tried an live cd from knoppmytht for only test purposes for frontend live tv and also this works >>> again live tv capabilties, now i can say that this problem relies in the pluto linuxmce mythtv installation, on my core hybrid i have live tv with nearly same hardware config as diskless media director but also here i have problems, that when i watch tv on my core hybrid machine that after some minutes, one time after 1 one minute and sometimes after 30 seconds or sometimes after 15 minutes, so random it freezes the screen, and the only thing i can do, is going to main screen options of live tv in ui2 and turn off live tv and then restart i have this all the time, but with the same machine but diffrent harddisk with ubuntu feisty with backend / frontend and also this works perfectly.

Please can someone help with this problems.

Thnx in Advance,


Users / Re: i got this selecting cover art on pluto admin
« on: May 10, 2007, 01:21:10 pm »
I got this also, do you have an solution?\



dpkg --configure pluto-website-admin
dpkg --configure pluto-dcerouter

then reboot, if all goes well you can have an up and running LinuXmce



Pages: 1 ... 5 6 [7]