Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - exidos

Pages: [1]
Installation issues / Re: install worked, application fail
« on: April 24, 2007, 04:49:02 am »
I got Ath0 to connect to the net (I use static IP addresses) and eth0 wants to run a dhcp serverot work without a server? still no go and I see no reason why I need to run a dhcp server if all I want is a MCE client, does this app n. all I want is a stand alone media center that will allow me to stream music and DivX from a shared drive in my bedroom to a mce in my living room, with a pretty interface and remote control. I have all the hardware needed but is this software more than I need is there an alternative? or a way to do this with a less bloated version?

Don't get me wrong this is one amazing MCE but maybe not what I need, anyone know of a linux app that dos this simularly...but NOT mythtv. I guess all I really need is a skin for mplayer like geexbox but more customizable.

Installation issues / install worked, application fail
« on: April 23, 2007, 10:51:32 am »
I did the install everything went fine then when I went to apps > sound/media > Linux Media Center it goes for about 6 min the it gets to "starting update media deamon...ok" and it closes with no error and the app just shuts off. not sure what to do. anyone else having this problem?, is there a log I can post?

I downloaded the iso right from the site and fallowed the instructions on the install page it is being installed on ubuntu 6.10 with all the updates I pre installed all codecs and media players. I also have mythtv installed on this system and the ubuntu install was clean from earlier today.

I noticed that the wired card that is not in use was asigned the network ID for LMCE and I use the wireless card for internet should I connect the wired card?

P3 1GHz
512MB Ram
crappy video card
wireless network card

Pages: [1]