Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - efiniti

Pages: [1]
I'm getting this same error message that appeared from back in 1.0.  Right now I'm running 1.1 Beta 2 with UI2.  I start the TV part of LinuxMCE to start MythTV and I get this error.  Here are my settings for MythTV's general settings:

IP Address for dcerouter:
Port the server runs on:  6543
Port the server shows status on:  6544
Master Server IP Address:  localhost
Port the Master Server runs on:  6543

Aren't these settings right?  Is anybody else getting this issue? 

Feature requests & roadmap / Electric Sheep visualizations ftw?
« on: May 03, 2007, 04:53:56 am »
This would be the most amazing thing ever.  Like the ability to have this load for the screensaver when playing music is something I would love.  Maybe if I have time I can start hacking at this.  Or if anyone else has set this up then please share.

Oh and if you're not sure what Electric Sheep is, then go here:

Users / Completely confused on how my tuner should be setup
« on: April 16, 2007, 04:29:43 am »
I have everything setup to my liking, but the last thing I need accomplish the task of being able to watch tv through mythtv.  I currently have a video card displaying output to my tv through s-video.  Everything there is working fine. 

Then I have a TV card, the hauppage pvr-500, thats hooked up.  I installed the ivtv drivers in Ubuntu and made sure everything was setup before installing linuxmce.  This tv card has composite audio/video cables connected to the composite input on the tuner and (i believe) the other end is connected to the composite out on my tv.  I'm not sure how I'm supposed to go about setting it up in linuxmce so I can watch tv, record, etc. 

i'm completely lost on this.  is there a way i can remove and reconfigure my tv card or something?  i'm not sure if everything is setup correctly or not.  :(

Pages: [1]